Transitpower Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Siemka wieczorowa porą ---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:56 ---------- Robert => pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Panowie i znowu to samo po umyciu auta... tryb awaryjny.... jutro musze rzucic okiem pod maske na podszybie... widać ze chyba tam lezy problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Panowie i znowu to samo po umyciu auta... tryb awaryjny.... jutro musze rzucic okiem pod maske na podszybie... widać ze chyba tam lezy problem.. zmień lekarza ---------- Post added at 08:31 ---------- Previous post was at 08:31 ---------- Siemka wieczorowa porą ---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:56 ---------- Robert => pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Siemka Panowie, No to sieć Orange się wkruwi.... na P4 heheh nową oferte przygotowali nie wiem czy tylko dla firm czy nie ale za 75 zł rozmowy wszędzie za FREE nawet do P4 hehehe w tym MMS-y i SMS-y również free umowa na 12 miesięcy bez telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Siemka Panowie,No to sieć Orange się wkruwi.... na P4 heheh nową oferte przygotowali nie wiem czy tylko dla firm czy nie ale za 75 zł rozmowy wszędzie za FREE nawet do P4 hehehe w tym MMS-y i SMS-y również free umowa na 12 miesięcy bez telefonu 4zł mniej niż Play i T-Mobile(który daje 50mb więcej neta niż Play) a ich rzecznik wypowiadał się niedawno, że przedstawią taką ofertę, że wszyscy padną na cyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No to urwali wszystkim cyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie ma ktoś czasem zbędnych klocków hamulcowych przednich do B6 (tarcza 288, stan żeby cokolwiek było okładziny). Okazało się że wewnętrzne się pokończyły podczas gdy zewnętrzne jeszcze są nie najgorsze. Rozważam swap na 312 lub 321 ale tymczasowo póki bym gratów nie zebrał pasuje coś zapodać i nie bardzo opłaca się kupować nowych. jesli zastanawiasz sie nad swapem na 312 to u mnie pelny zestaw lezy w piwnicy od 1 kwietnia zeszlego roku. puszcze to tanio bo mi miejsce zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:56 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Siemka Panowie,No to sieć Orange się wkruwi.... na P4 heheh nową oferte przygotowali nie wiem czy tylko dla firm czy nie ale za 75 zł rozmowy wszędzie za FREE nawet do P4 hehehe w tym MMS-y i SMS-y również free umowa na 12 miesięcy bez telefonu No Grześ to w końcu będziesz mógł z plejowcami pogadać spokojnie a nie na jednym oddechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 hmmmm z reguły to Ty jak do mnie dzwonisz to rozmawiasz ekspresowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Siemka Panowie,No to sieć Orange się wkruwi.... na P4 heheh nową oferte przygotowali nie wiem czy tylko dla firm czy nie ale za 75 zł rozmowy wszędzie za FREE nawet do P4 hehehe w tym MMS-y i SMS-y również free umowa na 12 miesięcy bez telefonu 4zł mniej niż Play i T-Mobile(który daje 50mb więcej neta niż Play) a ich rzecznik wypowiadał się niedawno, że przedstawią taką ofertę, że wszyscy padną na cyce A P4 to nie Play ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Siemka Panowie,No to sieć Orange się wkruwi.... na P4 heheh nową oferte przygotowali nie wiem czy tylko dla firm czy nie ale za 75 zł rozmowy wszędzie za FREE nawet do P4 hehehe w tym MMS-y i SMS-y również free umowa na 12 miesięcy bez telefonu 4zł mniej niż Play i T-Mobile(który daje 50mb więcej neta niż Play) a ich rzecznik wypowiadał się niedawno, że przedstawią taką ofertę, że wszyscy padną na cyce A P4 to nie Play ? Tak P4 to Play..a Orange się wkurzyło i dało w "odwecie" 75zł Wysłane z HTC Desire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 P4 Spółka z o.o. – operator sieci Play. ---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:53 ---------- to trzeba zobaczyć na Orange jak taka oferte dali.może czas wrócić do Orange. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No ja przeczytałem tak: Orange się zdenerwuje na P4 bo dali teraz nową mega ofertę hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A mnie za pół roku kończy się abonament. Zobaczę wtedy jak te oferty Pleja, Ti Mobajl i Plusa są wiarygodne, ile mają kruczków, ile haczyków, co jest drobnym druczkiem i wtedy najprawdopodobniej znowu podpiszę umowę z Orange Co firma to firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,policja-chce-ukarac-soche-za-jazde-po-buspasie,40442.html a jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,policja-chce-ukarac-soche-za-jazde-po-buspasie,40442.html a jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi