gruszka Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dlatego ja nigdy nie dam kobiecie A4 bo mam tylko jedne kluczyki A Twoje 15 letnie audi jest tak za***iste że szkoda jakby się te kluczyki zgubiły Jarko, święta są
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A Twoje 15 letnie audi jest tak za***iste że szkoda jakby się te kluczyki zgubiły Zastanawiasz się co ty w ogóle piszesz bo zajechałeś tekstem jak jakiś małolat:facepalm: 6 lat temu też byś tak napisał jak kupiłem to auto??? Ja swoje auto cenie bo wiem ile włożyłem wkładu w to auto przez te lata i przynajmniej nie wygląda jak seryjne których tysiące jeździ. Nie ważne czy ma 15, 20 czy 5 lat, wolałbym niektóre za***iście zmodzone B5tki na forum w Battalionie niż jakąś 2-3 lata młodszą w ubogiej wersji B6.
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A Twoje 15 letnie audi jest tak za***iste że szkoda jakby się te kluczyki zgubiły Zastanawiasz się co ty w ogóle piszesz bo zajechałeś tekstem jak jakiś małolat:facepalm: 6 lat temu też byś tak napisał jak kupiłem to auto??? Ja swoje auto cenie bo wiem ile włożyłem wkładu w to auto przez te lata i przynajmniej nie wygląda jak seryjne których tysiące jeździ. Nie ważne czy ma 15, 20 czy 5 lat, wolałbym niektóre za***iście zmodzone B5tki na forum niż jakąś 2-3 lata młodszą w ubogiej wersji B6. Tyle wyrezałeś jak kozak, a dorobić kluczyka zapomniałeś
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No właśnie nigdy na to nie wpadłem:grin: Taki kupiłem z jednym kluczykiem i taki sprzedam Jak usłyszałem że mam dać kilka stówek za kolejny komplet to wolałem coś nowego wymodzić i tak zawsze było:decayed:
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jarko, święta są Smutne święta to i nastrój się udziela
gruszka Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jarko, święta są Smutne święta to i nastrój się udziela Zlotu nam trza
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jarko, święta są Smutne święta to i nastrój się udziela Zlotu nam trza Zdecydowanie
gruszka Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jarko, święta są Smutne święta to i nastrój się udziela Zlotu nam trza Zdecydowanie
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zems, firma Kluczyk na ul. malborskiej. pablo a co bys zrobil jakbys zgubil ten jeden kluczyk?? Zastanawiales sie kiedys??
puchacz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ja miałem jeden w tamtej a czwórce i nie myślałem co bedzie kiedy go nie bedzie ...
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zems, firma Kluczyk na ul. malborskiej. pablo a co bys zrobil jakbys zgubil ten jeden kluczyk?? Zastanawiales sie kiedys?? Nie gubię takich rzeczy a zwłaszcza jak jest taka wielka smycz klubowa Były by jaja jednym słowem ..
puchacz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 tego nie wolno gubic ...to moje wiec gdzie ja tam i kluczyk
Zemis Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dzięki za info:) jaka kasa? a kluczyka można mieć swój czy jak?
puchacz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 kluczyk........................... niunia moja to reszta czyja .. masz bankomat.................................................. to ci sprzedam jak Cie stać /.....
puchacz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 nie:facepalm: ---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:13 ---------- pablo a niespodzianka i jaka? Daj znać na pw.
Rekomendowane odpowiedzi