poziek Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Może i Maxa zwolnili ?? :gwizdanie: Max zrobił swoje, Max może odejść ?? :gwizdanie: Ech ostatnio bardzo śmiechowo jest u was Max ja mam juz pomysł na nowy projekt...własnie wykupiłem ared www.pudelekpozia.pl Dasz radę mi coś ogarnąć? Za odpłatą oczywiście
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Tej krawacie , odpi..... się od Krakowskiej Braci bo skończysz.... dobra niech ktoś inny mu napisze gdzie skończy :gwizdanie: Max a Ty nie bądz pizzzz tylko mu tu odpisz należycie tak po krakowsku
poziek Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Tej krawacie , odpi..... się od Krakowskiej Braci bo skończysz.... Tu mnie też nie chcą...chyba skoczę pod pociąg z rozpaczy
sokolnh Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Tej krawacie , odpi..... się od Krakowskiej Braci bo skończysz.... .... w du*ie u murzyna
Gość trueogre Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Tej krawacie , odpi..... się od Krakowskiej Braci bo skończysz.... .... w du*ie u murzyna :kox:
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Tej krawacie , odpi..... się od Krakowskiej Braci bo skończysz.... .... w du*ie u murzyna :kox: Z tego co wiem to murzyn by nawet nie pierdnął :decayed:
poziek Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Tej krawacie , odpi..... się od Krakowskiej Braci bo skończysz.... .... w du*ie u murzyna :kox: leże na glebie i się tarzam ze śmiechu...przestańcie już pisac bo mnie grzbiet boli :polew:
gzrybol Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Panowie Kto moze sie umuwic na szybka podmianke N 75 z tego co sie orietuje to pasuje do Volkswagen; Audi; oznaczenia silników: AFN,AHF,AJM,ALH,ASV,AVG. Moge podiechac po 17 nawet pod kraków.
Gość trueogre Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Tej krawacie , odpi..... się od Krakowskiej Braci bo skończysz.... .... w du*ie u murzyna :kox: leże na glebie i się tarzam ze śmiechu...przestańcie już pisac bo mnie grzbiet boli :polew: przyjedź do nas w szaliku, na pewno ci wymasują :polew:
Cuber Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 PANOWIE , skończcie rozmawiac na SPOCIKACH KRAKOWSKICH o innych forach itd. sami "odgrzewacie kotleta" o którym nie powinno być rozmowy tutaj!! NASTEPNE TEMATY BEDE KASOWAŁ !! bo to bezsensu ! Poziek daruj sobie Swoje docinki bo są nie na miejscu !
Wąski Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 PANOWIE , skończcie rozmawiac na SPOCIKACH KRAKOWSKICH o innych forach itd. sami "odgrzewacie kotleta" o kótrym nie powinno być rozmowy tutaj!! NASTEPNE TEMATY BEDE KASOWAŁ !! bo to bezsensu ! Poziek daruj sobie Swoje docinki bo są nie na miejscu ! :oklaski:
poziek Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Jakiego kotleta? Przeciez temat jest wciąż żywy
jarko Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Jakiego kotleta? Przeciez temat jest wciąż żywy Nie tego kotleta
Cuber Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 obiecałem i usunołem masz pytania pisz na pw lub GG :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Maj 2008, 14:15 _________________________________________________Panowie to co , jutro 20-30 każdemu pasuje ? miejsce chyba wiadome kazik :th: cel spotkania chyba też kazdemu wiadomy
Mad_MAX Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 A mnie nie bedzie , to chyba tez wiadome :polew: :polew:
jarko Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Mnie pasi, ale to już wiesz Zapodaj jeszcze lokal w jakim mam się zjawić
Cuber Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 A mnie nie bedzie , to chyba tez wiadome :polew: :polew: a czemu ? no chyba ze z synkiem bedziesz siedzial tomasz usprawiedliwienie :th: Jarko info co do lokalu to na PW :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 mnie też nie będzie :gwizdanie: gdzie Cię nie bedzie ?
adamooo Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 trzeniu jesteś jutro swoim paździerzem w wawie ? czy zabierasz fele pociągiem ?
Rekomendowane odpowiedzi