ruks Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 no to mam po-tomka GRATULACJE :oklasky: GRATKI FANTOMAS! wybiera sie ktoś http://wyscigigorskie.pl/wydarzenia-1-1-1-634.html Osobiście nie polecam oglądania wyścigów górskich, zwykle trasa pozwala na obejrzenie jednego, max dwóch zakrętów
Tukan Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 No raczej całej trasy nie jestes w stanie ogarnac wzrokiem
ad.ek Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Dzięki za ramki. sorki ze tak tylko w przelocie ale zona do domu chciała
Transitpower Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Również dziękuję za spontona :hi:I za powitalny kubełek oczywiście MIODZIO , FANTOMAS GRATULACJE
PABLO Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Dzięki za ramki. sorki ze tak tylko w przelocie ale zona do domu chciała Dzięki że przyjechałeś i do następnego mam nadzieje że już dłużej będziesz:decayed: ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- dziękuję za powitalny kubełek oczywiście Cały kubełek wdupczyłeś i same kości zostały jak zwykle dla mnie:decayed: Dzięki za spota
FANTOMAS Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 dziękuję Panowie to już chyba ostatnia przespana noc bo od jutra z młodym flacha co 3 godziny i ogór:drunk: ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- Miodzio gratuluję i tsymaj sie hopie mój 15-go o g. 9:54
radimm Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Dzieki Panowie za spot'a Ramki juz założone
boseron Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Lenox dzięki za wskazówke działa co ja bym bez Ciebie zrobił
jarko Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Szacun dla kolegów za kultywowanie tradycji powitalnej kubełkiem KFC. Dzięki serdeczne i WITAMY NA KRAKOWSKICH
ruks Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 No raczej całej trasy nie jestes w stanie ogarnac wzrokiem Na rajdach jest szansa pospacerować wzdłuż odcinka i obadać sporą część trasy. Przy trasie wyścigu górskiego niestety infrastruktura okolicy to utrudnia Ja osobiście nie przepadam za oglądaniem z jednego miejsca, tak samo jak nieraz widzę galerię z jakiegoś rajdu prezentującą auta na tym samym zakręcie, raz z przodu, raz z tyłu BTW Kiedy wpadasz na spot, chętnie obadałbym tą Twoją "upalarkę" PS MIODZIO GRATULACJE!! ---------- Post dopisany at 08:01 ---------- Poprzedni post napisany at 07:32 ---------- Dzięki za ramki. sorki ze tak tylko w przelocie ale zona do domu chciała Widzę że działasz coś w kwestii zmian w sofcie. Czy jesteś w stanie zlikwidować odcinanie paliwa przy hamowaniu? I jaki byłby to koszt? PS Pozdrawiam sąsiedztwo ---------- Post dopisany at 08:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:01 ---------- Dzięki za ramki. sorki ze tak tylko w przelocie ale zona do domu chciała Widzę że działasz coś w kwestii zmian w sofcie. Czy jesteś w stanie zlikwidować odcinanie paliwa przy hamowaniu? I jaki byłby to koszt? PS Pozdrawiam sąsiedztwo
Wąski Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 no to mam po-tomka GRATULACJE :oklasky: GRATKI FANTOMAS! wybiera sie ktoś http://wyscigigorskie.pl/wydarzenia-1-1-1-634.html Osobiście nie polecam oglądania wyścigów górskich, zwykle trasa pozwala na obejrzenie jednego, max dwóch zakrętów Nie takie było pytanie tak jak każdy praktycznie sport motorowy http://gazetapraca.pl/gazetapraca/56,90443,11745072,Historia_nadgryzionego_jablka__Jak_powstaly_najslynniejsze.html ---------- Post dopisany at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ---------- Szacun dla kolegów za kultywowanie tradycji powitalnej kubełkiem KFC. Dzięki serdeczne i WITAMY NA KRAKOWSKICH już dawno nie pamiętam abym cos zjadł ---------- Post dopisany at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:07 ---------- Szacun dla kolegów za kultywowanie tradycji powitalnej kubełkiem KFC. Dzięki serdeczne i WITAMY NA KRAKOWSKICH już dawno nie pamiętam abym cos zjadł
lennox Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Lenox dzięki za wskazówke działa co ja bym bez Ciebie zrobił jak to co? instalował wirtualne maszyny, uruchamiał XP mode i inne dziwne rzeczy, aż w końcu kupił laptopa z Win 32-bit NMZC - 5zł ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:39 ---------- BTW Pańcie, co z tym grillem? za dwa tygodnie czyli 2.06?
radimm Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Szacun dla kolegów za kultywowanie tradycji powitalnej kubełkiem KFC. Dzięki serdeczne i WITAMY NA KRAKOWSKICH Tradycja święta rzecz
Wąski Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 to są auta http://moto.pl/MotoPL/56,88389,11746319,Najdrozsze_klasyki_w_historii.html Pablo jak sie wkleja filmy
PABLO Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Pablo jak się wklejało linki Tak jak Nexio - Rexio napisał pod filmikiem na stronce YT masz udostępnij, klikasz, kopiujesz po czym tutaj w drugim rzędzie ikonek (niebieska kula) wklejasz i ok. Tutaj Ci odpisałem 2 strony wcześniej Wąski
Wąski Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 niezła kasa http://wyborcza.biz/biznes/51,101558,11748010.html?i=1
PABLO Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 już dawno nie pamiętam abym cos zjadł Pojawił byś się na spocie bo połowa ludzie Cię nie zna
radimm Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Koledzy o co chodzi, że mi BBCode przestało działać w sygnaturze ?
Rekomendowane odpowiedzi