Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 He coś wam te listwy leżą :gwizdanie: ja niestety chyba nie zdążę .Juniora nie mam z kim zostawic ale poprawiłem sobie dzisiaj program :gwizdanie:
rtocki Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 He coś wam te listwy leżą :gwizdanie: ja niestety chyba nie zdążę .Juniora nie mam z kim zostawic ale poprawiłem sobie dzisiaj program :gwizdanie: weż Go ze sobą, na starość będzie miał jak znalazł
gzrybol Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Panowie macie jakiegos szpeca co by konkretna diagnoze postawił czy mozliwe ze sie program pieprzy albo coski z kompem sie dzieje i turbo przeładowuje?
rtocki Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 I wszystko sprzeda żonie no to jeszcze przed Tobą trochę pracy wychowawczej w temacie solidarności plemników
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Panowie macie jakiegos szpeca co by konkretna diagnoze postawił czy mozliwe ze sie program pieprzy albo coski z kompem sie dzieje i turbo przeładowuje? balicka koło giełdy rtv ,myślę że on Ci pomoże [br]Dopisany: 09 Maj 2008, 19:46 _________________________________________________ I wszystko sprzeda żonie no to jeszcze przed Tobą trochę pracy wychowawczej w temacie solidarności plemników no tak ale dzieci są bardzo rozgadane :gwizdanie: cały czas nad tym pracuje
jarko Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 I tu mnie zaskoczyłeś bo nie wiem jaki mam Narazka chłopaki, ja zmykam
rtocki Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 no tak ale dzieci są bardzo rozgadane :gwizdanie: cały czas nad tym pracuje taa niestety , obciach jak np. w pełnym sklepie wyskoczy z hasłem: ... tato a jak nie kupisz mi tej zabawki, to powiem mamie, że sikałeś do zlewu...
sokolnh Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Panowie macie jakiegos szpeca co by konkretna diagnoze postawił czy mozliwe ze sie program pieprzy albo coski z kompem sie dzieje i turbo przeładowuje? podmien ten n75 i posprawdzaj szczelnosc a nie szukaj bóg wie czego[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 20:23 _________________________________________________jaką masz kostke w n75, owal czy prostokąt ?
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Już nie mogę się doczekać wieczora :drunk: Bawcie się dobrze
gzrybol Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 raczek mam owalną bynajkniej N 75 było całkiem inne niz w AHU.
sokolnh Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 n75 są wszystkie "takie same" ( tak samo działają), różnią sie kostkami ty juz masz nowszy typ, albo znajdziesz taki sam albo przejsciowke skąd dorwiesz
gzrybol Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 pierdziele jutro jade na serwis zobaze ile kosztuje nowy nie mam skąd wziąc od AJM żeby był taki sam pozatym jak zaczynam sam coś grzebać to zazwyczaj partole i przy okazji inne rzeczy i wtedy sie tylko niepotrzebnie denerwuje wolałbym komuś skrobnąć na jaką dobrą flache co do szczelności to niby wydaje sie że wszystko ok ale nie jestem mechanikiem.[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 20:37 _________________________________________________http://allegro.pl/item355062364_zawor_egr_n75_pierburg_audi_vw_seat_1h0906627a.html zdaje sie ze mam takiego
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 No tak,niestety w domu pozostanie mi [br]Dopisany: 09 Maj 2008, 20:52 _________________________________________________spicie? [br]Dopisany: 09 Maj 2008, 22:34 _________________________________________________no tak szefostwo się bawi a reszta śpi
Tytus Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Hejka Panowie, właśnie wróciłem do domu po odebraniu samochodu, wreszcie wszystko skończone i mam nadzieje że sie już nic nie spierd..... Koszt operacji.... za duży jak na moje chęci wkładania w ten samochód... + mały nieprzyjemny bonus Dzięki Robert za zwrotnice, gdyby nie Ty to auto pewnie by jeszcze cały tydzień stało na klockach
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 i jak po zamianie? jak łożyska?jak półoś?jak właściciel?że sam załatwiłeś?dużo Cię kosztowało? [br]Dopisany: 09 Maj 2008, 22:40 _________________________________________________a jak wrażenia jazdy na nowym zawieszeniu
Tytus Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Po zmianie twardo, lepiej prowadzi się zakrętach, na dołkach nic nie słychać (dopiero teraz słyszę różnice), generalnie wole twarde zawieszenia. Mam dla Ciebie 2 łożyska i półoś. Artur był zdziwiony że koleś który przyjechał beemka przywiózł im zwrotnice a podobno byli u niego i mówił że nie ma Bez zwrotnic za wsio: 2,7k + 2x zbieżność (ale to inny temat) + mała reklamacja (czyli nerwy i paliwo)
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 he ale jaja po co mi łożyska :gwizdanie: wyprasowane czyli super :th: gratuluję :th: :th:
Rekomendowane odpowiedzi