Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

He coś wam te listwy leżą :gwizdanie: ja niestety chyba nie zdążę .Juniora nie mam z kim zostawic :(

ale poprawiłem sobie dzisiaj program :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

He coś wam te listwy leżą :gwizdanie: ja niestety chyba nie zdążę .Juniora nie mam z kim zostawic :(

ale poprawiłem sobie dzisiaj program :gwizdanie:

weż Go ze sobą, na starość będzie miał jak znalazł :wink4:

Opublikowano

Panowie macie jakiegos szpeca co by konkretna diagnoze postawił czy mozliwe ze sie program pieprzy albo coski z kompem sie dzieje i turbo przeładowuje?

Opublikowano

I wszystko sprzeda żonie :polew:

Opublikowano

no to jeszcze przed Tobą trochę pracy wychowawczej w temacie solidarności plemników

Opublikowano

Panowie macie jakiegos szpeca co by konkretna diagnoze postawił czy mozliwe ze sie program pieprzy albo coski z kompem sie dzieje i turbo przeładowuje?

balicka koło giełdy rtv ,myślę że on Ci pomoże :)[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 19:46 _________________________________________________

no to jeszcze przed Tobą trochę pracy wychowawczej w temacie solidarności plemników

no tak ale dzieci są bardzo rozgadane :gwizdanie: cały czas nad tym pracuje :polew:

Opublikowano

I tu mnie zaskoczyłeś bo nie wiem jaki mam :blink:

Narazka chłopaki, ja zmykam :kox:

Opublikowano

no tak ale dzieci są bardzo rozgadane :gwizdanie: cały czas nad tym pracuje :polew:

taa niestety , obciach jak np. w pełnym sklepie wyskoczy z hasłem: ... tato a jak nie kupisz mi tej zabawki, to powiem mamie, że sikałeś do zlewu...

Opublikowano

podmien ten n75 i posprawdzaj szczelnosc

a nie szukaj bóg wie czego[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 20:23 _________________________________________________jaką masz kostke w n75, owal czy prostokąt ?

Gość Trzeniu
Opublikowano

Już nie mogę się doczekać wieczora :drunk: :drunk: :drunk:

Bawcie się dobrze :naughty:

Opublikowano

n75 są wszystkie "takie same" ( tak samo działają), różnią sie kostkami

ty juz masz nowszy typ, albo znajdziesz taki sam albo przejsciowke skąd dorwiesz

Opublikowano

pierdziele jutro jade na serwis zobaze ile kosztuje nowy nie mam skąd wziąc od AJM żeby był taki sam pozatym jak zaczynam sam coś grzebać to zazwyczaj partole i przy okazji inne rzeczy i wtedy sie tylko niepotrzebnie denerwuje wolałbym komuś skrobnąć na jaką dobrą flache co do szczelności to niby wydaje sie że wszystko ok ale nie jestem mechanikiem.[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 20:37 _________________________________________________http://allegro.pl/item355062364_zawor_egr_n75_pierburg_audi_vw_seat_1h0906627a.html

zdaje sie ze mam takiego

Opublikowano

No tak,niestety w domu pozostanie mi :drunk:[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 20:52 _________________________________________________spicie?

[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 22:34 _________________________________________________no tak szefostwo się bawi a reszta śpi :polew:

Opublikowano

Hejka Panowie, właśnie wróciłem do domu po odebraniu samochodu,

wreszcie wszystko skończone i mam nadzieje że sie już nic nie spierd.....

Koszt operacji.... za duży jak na moje chęci wkładania w ten samochód...

+ mały nieprzyjemny bonus :confused4:

Dzięki Robert za zwrotnice, gdyby nie Ty to auto pewnie by jeszcze cały tydzień stało na klockach :notworthy:

Opublikowano

właśnie o Tobie myślałem :)

Opublikowano

i jak po zamianie? jak łożyska?jak półoś?jak właściciel?że sam załatwiłeś?dużo Cię kosztowało? :)[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 22:40 _________________________________________________a jak wrażenia jazdy na nowym zawieszeniu :mysli:

Opublikowano

Po zmianie twardo, lepiej prowadzi się zakrętach, na dołkach nic nie słychać (dopiero teraz słyszę różnice), generalnie wole twarde zawieszenia.

Mam dla Ciebie 2 łożyska i półoś.

Artur był zdziwiony że koleś który przyjechał beemka przywiózł im zwrotnice a podobno byli u niego i mówił że nie ma :tongue4:

Bez zwrotnic za wsio: 2,7k + 2x zbieżność (ale to inny temat) + mała reklamacja (czyli nerwy i paliwo)

Opublikowano

he ale jaja po co mi łożyska :gwizdanie: wyprasowane :)

czyli super :th: gratuluję :th: :th: