PABLO Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 eee ale skoda kasy szkoda za ta kase masz passata cc lub a4 b8 Za 40tys nie kupisz CC ani B8 a superba już tak Oferta - Škoda Superb
fantowski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 widziany w ruchu.... i w końcu dorwany na parkingufajny kocur : http://img16.imageshack.us/img16/4115/20120803215111.jpg Uploaded with ImageShack.us podoba Ci się trochę tak
PABLO Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja się zastanawiam czy bym miał kupować B7 czy nie lepiej nowszego Superba i bardziej komfortowego.
Wąski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja się zastanawiam czy bym miał kupować B7 czy nie lepiej nowszego Superba i bardziej komfortowego. to kupujesz skodę ? ---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- widziany w ruchu.... i w końcu dorwany na parkingufajny kocur : http://img16.imageshack.us/img16/4115/20120803215111.jpg Uploaded with ImageShack.us podoba Ci się trochę tak combi tak ale ten to
fantowski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja się zastanawiam czy bym miał kupować B7 czy nie lepiej nowszego Superba i bardziej komfortowego. to kupujesz skodę ? ---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- widziany w ruchu.... i w końcu dorwany na parkingufajny kocur : http://img16.imageshack.us/img16/4115/20120803215111.jpg Uploaded with ImageShack.us podoba Ci się trochę tak combi tak ale ten to nie każdy sedan octavii podoba się, ale ta uszłaby u mnie wszystko wyjdzie na dniach i jak coś to szukam B6 w kombi...
zlota1977 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 a ja chciałam A6 , kupiłam A4 a teraz chcę BMW... nie zawsze sie ma to co się chce:wink: pozdro dla Krakowa a tak mimo chodem jaki VAG bedzie zczytywał B7, jaka wersja???????
Yoghurt Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 a tak mimo chodem jaki VAG bedzie zczytywał B7, jaka wersja??????? VCDS 9 i 10 na pewno, wczesniejsze to nie wiem
PABLO Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja się zastanawiam czy bym miał kupować B7 czy nie lepiej nowszego Superba i bardziej komfortowego. to kupujesz skodę ? To tylko takie domysły co będzie to będzie
gregfr Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dzien dobry wszystkim Chcialem zapytac, gdzie w Krakowie znajde dobrego elektryka samochodowego? Dokladnej mowiac potrzebuje podlaczyc drl (od skody Fabii RS) w miejsce halo, z paroma kombinacjami,ale to juz bym wyjasnil docelowo. Chyba, ze ktorys z forumowiczow podjalby sie takiego wyzwania - odplatnie oczywiscie ja sie nie czuje w ogole na silach z taka robota
KERCZI Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Sebastian Kitlinski na ul. BALICKIEJ
gregfr Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 dobry kombinator jest z niego? potrzebuje kogos komu sie bedzie chcialo zrobic to tak jak chce, bo wiem, ze jezeli juz jest cos wiecej do roboty albo cos trudniejszego do pomyslenia to ludziom sie nie chce, nawet jakby mieli wziac za to wiecej $ :kwasny:
Wąski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Sebastian Kitlinski na ul. BALICKIEJ urlop ma ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- Dzien dobry wszystkim Chcialem zapytac, gdzie w Krakowie znajde dobrego elektryka samochodowego? Dokladnej mowiac potrzebuje podlaczyc drl (od skody Fabii RS) w miejsce halo, z paroma kombinacjami,ale to juz bym wyjasnil docelowo. Chyba, ze ktorys z forumowiczow podjalby sie takiego wyzwania - odplatnie oczywiscie ja sie nie czuje w ogole na silach z taka robota czyli druga po mojej ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- dobry kombinator jest z niego? potrzebuje kogos komu sie bedzie chcialo zrobic to tak jak chce, bo wiem, ze jezeli juz jest cos wiecej do roboty albo cos trudniejszego do pomyslenia to ludziom sie nie chce, nawet jakby mieli wziac za to wiecej $ :kwasny: dlaczego tak uważasz ?
KERCZI Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 słaby film i fury u goscia na podworku??? Film miazdzy...
ruks Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 za***ista ale te 260KM nie robią szału ale kolor :kox: Evo zagadalo jedziesz ze mna zobaczyc? no Pablo informuję Cię jako pierwszą osobę jedziesz ??? Super Corvette Dziewulskiego wystąpi na Rage-Revolution - Moto - WP.PL Tylko że na foto jest Ultima
Wąski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 słaby film i fury u goscia na podworku???Film miazdzy... autka i filmik też ---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ---------- Karol kiedy rezamy ? ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ---------- ogólnie to nie wiem co mam dokupić /
gregfr Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 dlaczego tak uważasz ? Juz niestety nie raz sie spotkalem z takim podejsciem, ze jak chcialem zrobic co ktos oferowal to chetnie, a jak cos chce sie dolozyc dodatkowo, a oni tego nie robili, albo zajmie to wiecej czasu niz normalnie i trzeba pomyslec, to ze sie nie biora za to - choc wiem ze jakbym sam spedzil z tydzien (dwa) po forach to bym i ja to zrobil jako laik - tyle ze cholera nie mam na to czasu... A to ze ma urlop to spoko, ja bede mial urlop za miesiac i dopiero wtedy bede mogl to zrobic.
KERCZI Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 @ Waski http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-b7-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth-21473/ nie wiem czego Ci brakuje ale sądze że wiązki...jesli tak to musisz sprawdzic ile kosztuje w ASO kabel laczacy BT z RNS-Em, albo allegro. Najpierw powiedz mi czy masz wszystko z rysunku.
mnetzimny Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 słaby film i fury u goscia na podworku???Film miazdzy... Widzę że Kenny-ego Block-a zaczynają już kopiować i w Polsce
Rekomendowane odpowiedzi