Transitpower Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 A jak Ci plomby wypadają - to zmień stomatologa
radimm Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 hooj z plombami, ja mam lekkie wstrzasnienie mozgu po kazdej jezdzie
PABLO Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Ale pitolicie, ja mam low rider'a i c**jj:decayed: Dzisiaj kurier mi przywiózł kompletne zawieszenie amory + sprężyzy, tarcze na przód z klockami, wahacze, poduszkę pod silnik i jeszcze parę gratów więc będzie rezanie
fantowski Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Ale pitolicie, ja mam low rider'a i c**jj:decayed:Dzisiaj kurier mi przywiózł kompletne zawieszenie amory + sprężyzy, tarcze na przód z klockami, wahacze, poduszkę pod silnik i jeszcze parę gratów więc będzie rezanie jakie rezanie:grin: chyba reanimowanie:decayed:
PABLO Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 jakie rezanie:grin: chyba reanimowanie:decayed: Rezanie ale od strony technicznej
fantowski Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 jakie rezanie:grin: chyba reanimowanie:decayed: Rezanie ale od strony technicznej no tak nasze parchy niekiedy muszą być reanimowane:grin:
nex Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 i będziesz to składał pod blokiem??
fantowski Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 i będziesz to składał pod blokiem?? jeszcze pewnie u kolegi albo znajomego
PABLO Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 i będziesz to składał pod blokiem?? Przyjadę przecież do Twojej szopy, nie dostałeś sms'a? A serio to rano przed robotą zawiozę wszystko do mechanika. Dziś mnie chyba nie będzie na spocie.
nex Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 i będziesz to składał pod blokiem?? Przyjadę przecież do Twojej szopy, nie dostałeś sms'a? Nie wypłacił byś się . PABLO czemu twój brat bał się przewozić w nocy ludzi z wesela?? Nie pier**l że wymieniał amortyzatory w niedziele o 5 rano tak jak mówiłeś :grin:
PABLO Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Niee, na poniedziałek mówiłem Ci na rano miał umówionego mechanika i nie jeździł już w weekend bo nie chciał ryzykować by mu koło odpadło w trakcie jazdy z klientem
fantowski Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Niee, na poniedziałek mówiłem Ci na rano miał umówionego mechanika i nie jeździł już w weekend bo nie chciał ryzykować by mu koło odpadło w trakcie jazdy z klientem dobra koza to i na 3ch nogach polata:decayed:
lennox Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Cycki, kto dzisiaj będzie? Chyba się jakaś Astra zapowiadała w zeszłym tygodniu...
fantowski Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 ja jak dojadę to gdzieś ok 21.. ale jeszcze nie wiem:wink:
radimm Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Cycki, kto dzisiaj będzie? Chyba się jakaś Astra zapowiadała w zeszłym tygodniu... będą będą, mówili że zapomnieli kubełka z KFC ostatnio i tak teraz im trochę głupio i że to dzisiaj nadrobią
PABLO Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Ja może się wyrobię bo to żelastwo jednak rano zapakuję do auta
boseron Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 ja będe i przywioze kolegów z kubełkiem
Cuber Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 Ja dziś zapewne tez sie pojawię na spocie patrząc że dzis wygrywamy w lidze walkowerem Dozob.
Rekomendowane odpowiedzi