KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 To ja myślałem że większe wrażenie zrobi tutaj spocik w galerii Kazimierz a tutaj taki zawód :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Duds Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Podaj tu jego dane oficjalnie jeżeli Cię oszukał. Adam Matoga Siostrzana 14b 30-804 Kraków Zakładam, że mnie oszukał, bo kasa nie idzie tydzień czasu...
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie znam chłopa ani nie kojarzę nicku
LOKO Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Pany prośba! ::::::www.petycje.pl::::::LIST OTWARTY W SPRAWIE OBJCIA URLOPEM RODZICIELSKIM RODZICW WSZYSTKICH DZIECI NARODZONYCH W 2013 R Z góry dzięki!
FANTOMAS Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 As się obudził. Dzwonie do Ciebie już ze dwa, trzy, tygodnie i nic :-\ Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 łen dzwoniłeś :eusathink:nic się nie wyświetliło chyba że mi cię córa kasowała w przypomnieniach nieodebranych bo mi ostatnio non stop telefon upala gierkami
MichalPoti Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam wszystkich, Czy jest ktoś z Krakowa co zająłby się naprawą błędu płynu do spryskiwaczy po odblokowaniu FIS? Chodzi o podłączenie pinu do masy... Jeżeli tak to ile kosztuje taka usługa? Dodam tylko, żę w grę wchodzą tylko godziny wieczorne, po 18tej.
boseron Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 DudsA4 dajmy chłopu jeszcze kilka dni na spokojnie moze zorienuje sie w pore i zapłąci, a potem sie przejade pod ten adres i rozpytam co i jak , juz ja to załatwie. masz do niego telefon jakiś ? radim jak pamiętasz chłopa z wyglądu to zaparaszam ze mną zeby sie nie wywinął..... powiedzmy do końca tygodnia , jak nic sie nie zmieni daj znać.
Duds Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 DudsA4 dajmy chłopu jeszcze kilka dni na spokojnie moze zorienuje sie w pore i zapłąci, a potem sie przejade pod ten adres i rozpytam co i jak , juz ja to załatwie. masz do niego telefon jakiś ? radim jak pamiętasz chłopa z wyglądu to zaparaszam ze mną zeby sie nie wywinął..... powiedzmy do końca tygodnia , jak nic sie nie zmieni daj znać. Serdeczne dzięki! Nr mam, ale dzwoniłem, pisałem i brak odpowiedzi.
Transitpower Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 DudsA4 dajmy chłopu jeszcze kilka dni na spokojnie moze zorienuje sie w pore i zapłąci, a potem sie przejade pod ten adres i rozpytam co i jak , juz ja to załatwie. masz do niego telefon jakiś ? radim jak pamiętasz chłopa z wyglądu to zaparaszam ze mną zeby sie nie wywinął..... powiedzmy do końca tygodnia , jak nic sie nie zmieni daj znać. Jak już Łukasz zabiera się za sprawe, to gość albo zapłaci albo go będę jakiś czas pilnował
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 http://a4-klub.pl/newbie-11/witam-253164/ :polew:
Cuber Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 a cóż tu taka cisza wieczorową porą ?
electrofinger Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Helloł, w najbliższym czasie będę musiał kupić laptopa. Mniej więcej wiem o co chodzi ale nie żebym był expertem, więc chciałem się poradzić. Założenia (kolejność przypadkowa): ekran i rozdzielczość jak największa HDMI i chociaż jedno USB 3.0 WiFi b/g/n procesor Intel HDD ze 320GB lub więcej napęd DVD z nagrywaniem jakby były głośniki, mikrofon i kamera zintegrowane to by było OK do dyspozycji powiedzmy 2000 PLN Pytanie o markę - jakie są dobre a czego unikać? pewnie kilka rzeczy pominąłem, ale to normalne...
nex Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 boseron, mogę się przejechać z Tobą :naughty: ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- electrofinger , unikać HP bo grzeją się jak stare ..... , ja już nigdy nie kupił bym laptopa HP.
electrofinger Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 boseron, mogę się przejechać z Tobą :naughty:---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- electrofinger , unikać HP bo grzeją się jak stare ..... , ja już nigdy nie kupił bym laptopa HP. Acera też nie kupię i Sony. Jakoś tak pasuje mi Toshiba albo Lenovo...
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Audi A4 B7 3.0TDI S-line 312KM navi ksenon Quattro (2823821970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cuber Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 Acera też nie kupię i Sony. Sony Vaio hmmmm nie zgodze sie z opinią by nie kupować Sam stałem przed dylematem i słuchajac bardziej oragnietych ode mnie w tym temacie jednoznacznie wskazano by kupić właśnie Sony ( przedział cenowy 3,5-4 tyś ) HP jest dobry ale na 3 lata później moze grafika paść hehehe lub inne pierdółki ale jakos specialnie drogie naprawy nie są , wcześniej miałem dwa HP Paviliony i problemy zaczeły się dopiero po 3 latach ( tylko to nie były te z tych najtańszych hehehe) problem polegał na karcie graficznej i drugi problem to zawiasy padły mi dwukrotnie. Ale to drobne naprawy .
Rekomendowane odpowiedzi