Radekst Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 rowniez dziekuje za spota, w szczegolnosci Tobie Lennox ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- Ty masz jakas naprzyrodzona moc, wystarczy ze wsiadziesz do fury i sie sama naprawia
PABLO Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 będę po raz drugi też i ja, więc wreszcie poznam Cię Pablo Dzięki za spota choć nie zdążyłem na wigilię przyjechać bo taki zajeb w ten tydzień przed świąteczny że masakra:wallbash: Miło że przyjechałeś ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- PABLO pamiętaj o mnie, jakby coś było to daj znać ile co i jak i dorzuć jak będzie po pieniądzach uchwyt samochodowy do tego telefonu. Ogarnę temat jak tylko będzie towar dostępny w hurtowni ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- Podziękował za spota
KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dzięki Pany za spocika...troszke zimno bylo
PABLO Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 :grin: bo jakiś nowy będzie kminił całą noc który to był KERCZI ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- David dobrze było Cię widzieć i ważne że zdrowiem coraz lepiej
boseron Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 dzięki za spocika , Kerczi dzięki ze w końcu wpadłeś
Transitpower Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 również dzięki za spota i najważniejsze, za wigilię przy barszczyku za dwa-siedem:decayed: Osz Ty Za taką kasę też by Ci smakował Dzięki za spota kamraci
KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Pancie ma ktos patent na ta cholerna rolete w avancie??? Na byle dziurce mi sie zwija i zawału mozna dostać....ja ma byc zwinieta caly czas to ja predzej sciagne cala...
boseron Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Karol oklej te końcówki czarną taśmą izolacyjną materiałową żeby były grubsze końce i wtedy nie wypada roleta, Mario przyszalałeś z tą kolacją ale kto Bogatemu zabroni tym bardziej że barszczyk był gratis to nic tylko brać
KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 no ale On wypada w ogole stamtad...wczesniej piszczało w 2.0 to po oklejeniu problem zniknal. Teraz to w ogole wypada, roleta jest jakby luzna
martin26110 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-tani-sposob-naprawe-uchwytow-rolety-avancie-77177/ tu sie coś chlopaki produkowali ja mam takie dwa dziwne zaczepy , raczej nie orginalne ale trzymają za***iście, mozna do niej strzelać i trzyma
Transitpower Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Karol oklej te końcówki czarną taśmą izolacyjną materiałową żeby były grubsze końce i wtedy nie wypada roleta,Mario przyszalałeś z tą kolacją ale kto Bogatemu zabroni tym bardziej że barszczyk był gratis to nic tylko brać Stary... Jak przyjechałem do domu i puściłem sobie przedświątecznego (po-spotowego) bąka, to myślałem że mnie udusi, a oczy do tej pory mi łzawią Nigdy więcej gratisowych barszczyków
PABLO Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 jak tam bylo na spociku?? Kijowato bo Ciebie nie było byku Funny jingle bells - YouTube Z tym o to akcentem dobranoc
Radekst Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Karol oklej te końcówki czarną taśmą izolacyjną materiałową żeby były grubsze końce i wtedy nie wypada roleta,Mario przyszalałeś z tą kolacją ale kto Bogatemu zabroni tym bardziej że barszczyk był gratis to nic tylko brać Stary... Jak przyjechałem do domu i puściłem sobie przedświątecznego (po-spotowego) bąka, to myślałem że mnie udusi, a oczy do tej pory mi łzawią Nigdy więcej gratisowych barszczyków :grin:
Trzastek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 PABLO - Jingle bells - padłem :grin::grin::polew::polew:
david_n Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dzieki za spota wariaty, widzimy sie za tydzien
D4NTE Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Szkoda ze nie mogłem się dziś zjawić ale w robocie dziś jestem :-/ Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
FANTOMAS Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Czyli co ....to nie ma tego końca świata czy co ?? bo mi się komornik zaświecił i nie wiem czy jest sens wydawać na paliwo
Rekomendowane odpowiedzi