fantowski Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 :hi:Pańcie Gregfr i jak tam? Zalutowales BT?? Nie mialem jeszcze kiedy. Najpierw droga do Niemiec a tutaj leje jak skur.... i nie ma jak pradu pod lutownice podciagnac w weekend bede sie z tym bawil. ale wlasnie pier....al piorun fu.k.... luty, a tu burza jak cholera :kwasny: w lutym burza?? no to jakieś pańskie jaja...
radimm Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Trzastek i mehow dzięki za odwiedziny W nocy Cię odwiedzali?
Wąski Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie policja na obwodnicy Krakowa na wysokości Bieżanowa w kierunku Wieliczki mierzy prędkość z wiaduktu nad autostradą a zatrzymują na wjeździe do Wieliczki to juz jest prawdziwe państwo policyjne
gregfr Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Trzastek i mehow dzięki za odwiedziny W nocy Cię odwiedzali? to juz nie "odwiedzali", a nawiedzali Panowie policja na obwodnicy Krakowa na wysokości Bieżanowa w kierunku Wieliczki mierzy prędkość z wiaduktu nad autostradą a zatrzymują na wjeździe do Wieliczki to juz jest prawdziwe państwo policyjne Przez te codzienne kontrole Krk, ludzie zaczeli jezdzic przepisowo i juz wymyslaja coraz to nowsze sposoby na zalatanie dziury w budzecie miasta Fanti, takie rzeczy tylko w niemczech
boseron Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie policja na obwodnicy Krakowa na wysokości Bieżanowa w kierunku Wieliczki mierzy prędkość z wiaduktu nad autostradą a zatrzymują na wjeździe do Wieliczki to juz jest prawdziwe państwo policyjne eh..... za chwile będą wisieć nad autostradą na linach
radimm Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie policja na obwodnicy Krakowa na wysokości Bieżanowa w kierunku Wieliczki mierzy prędkość z wiaduktu nad autostradą a zatrzymują na wjeździe do Wieliczki to juz jest prawdziwe państwo policyjne co za kraj jestem ciekaw co oni jeszcze za jakiś czas wymyślą
boseron Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie co Was tak dziwi to normalne w dzisiejszych czasach gdy każdy blenduje nie jest tak łatwo wyłapać piratów drogowych, częsta praktyka stawianie radaru tzw trójnoga a zatrzymywanie do kontroli po kilkuset metrach.... wszystko zgodnie z prawem. choć też jestem zdania ze co jak co ale na obwodnicy dali by spobie spokój...... szeroka bezpieczna droga aż sie prosi żeby przycisnąć.
fantowski Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie policja na obwodnicy Krakowa na wysokości Bieżanowa w kierunku Wieliczki mierzy prędkość z wiaduktu nad autostradą a zatrzymują na wjeździe do Wieliczki to juz jest prawdziwe państwo policyjne eh..... za chwile będą wisieć nad autostradą na linach a co masz już jakiś przeciek ??
Wąski Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie co Was tak dziwi to normalne w dzisiejszych czasach gdy każdy blenduje nie jest tak łatwo wyłapać piratów drogowych, częsta praktyka stawianie radaru tzw trójnoga a zatrzymywanie do kontroli po kilkuset metrach.... wszystko zgodnie z prawem. choć też jestem zdania ze co jak co ale na obwodnicy dali by spobie spokój...... szeroka bezpieczna droga aż sie prosi żeby przycisnąć. no dziwi i to bardzo bo myslę że policja mogła by do innych spraw też tak skrupulatnie i dokładnie podchodzić
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Facet mówi do żony: - Kochanie, przynieś mi piwo. Na to żona: - Może jakieś magiczne słowo? Facet: - Hokus pokus czary mary, za***rdalaj po browary! A na to żona: - Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki masz dziś ręce!! Na to Facet: - Skoro jesteś tak pyskata, dziś ominie Cię wypłata! Żona: - Bardzo mocne masz dziś czary, zaraz biegnę po browary!
Wąski Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Facet mówi do żony:- Kochanie, przynieś mi piwo. Na to żona: - Może jakieś magiczne słowo? Facet: - Hokus pokus czary mary, za***rdalaj po browary! A na to żona: - Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki masz dziś ręce!! Na to Facet: - Skoro jesteś tak pyskata, dziś ominie Cię wypłata! Żona: - Bardzo mocne masz dziś czary, zaraz biegnę po browary!
fantowski Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie co Was tak dziwi to normalne w dzisiejszych czasach gdy każdy blenduje nie jest tak łatwo wyłapać piratów drogowych, częsta praktyka stawianie radaru tzw trójnoga a zatrzymywanie do kontroli po kilkuset metrach.... wszystko zgodnie z prawem. choć też jestem zdania ze co jak co ale na obwodnicy dali by spobie spokój...... szeroka bezpieczna droga aż sie prosi żeby przycisnąć. no dziwi i to bardzo bo myslę że policja mogła by do innych spraw też tak skrupulatnie i dokładnie podchodzić dokładnie... moja sprawa też umorzona.. i nie wymaga uzasadnienia.. śmiech na sali.. najlepiej to zrobić samosąd. spalić zakopać i po sprawie..
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 eh..... za chwile będą wisieć nad autostradą na linach ---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Facet mówi do żony:- Kochanie, przynieś mi piwo. Na to żona: - Może jakieś magiczne słowo? Facet: - Hokus pokus czary mary, za***rdalaj po browary! A na to żona: - Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki masz dziś ręce!! Na to Facet: - Skoro jesteś tak pyskata, dziś ominie Cię wypłata! Żona: - Bardzo mocne masz dziś czary, zaraz biegnę po browary! :polew:
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie policja na obwodnicy Krakowa na wysokości Bieżanowa w kierunku Wieliczki mierzy prędkość z wiaduktu nad autostradą a zatrzymują na wjeździe do Wieliczki to juz jest prawdziwe państwo policyjne cóż , trzeba jeździć przepisowo :polew: ps. k**estwo już sie robi
Wąski Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie policja na obwodnicy Krakowa na wysokości Bieżanowa w kierunku Wieliczki mierzy prędkość z wiaduktu nad autostradą a zatrzymują na wjeździe do Wieliczki to juz jest prawdziwe państwo policyjne cóż , trzeba jeździć przepisowo :polew: ps. k**estwo już sie robi :polew:
boseron Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 niestety nadal Polska jest jednym z najgorszych krajów Uni gdzie na drogach ginie najwięcej osób i nie jest to tylko spowodowane stanem dróg ale kulturą jazdy również oraz stanem technicznym pojazdów gdzie często przeglądy ząłatwia się na gębę ---------- Post dopisany at 13:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:07 ---------- Pany będe wymieniał olej filtry i takie tam standardowo, gdzie zakupić taki komplecik i olej to jaki polecacie Motul ?
gregfr Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 wszyscy sie posmialismy widze Kerczi, wiem juz wszystko, rezerwuj dla mnie czas 15-16tego Za chwile bedziemy jezdzic jak tutaj w niemcowni co chwile radar - jak nie staly, to na nogach, jak nie na nogach to za szyba w samochodzie itd itp zobaczycie jak spoleczenstwo bedzie przepisowo jezdzic Inna sprawa jest niestety to, ze w bardzo duzej ilosci przypadkow mamy postawione chore ograniczenia predkosci, gdzie nie ma podstaw do az takich ograniczen ---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:12 ---------- niestety nadal Polska jest jednym z najgorszych krajów Uni gdzie na drogach ginie najwięcej osób i nie jest to tylko spowodowane stanem dróg ale kulturą jazdy również oraz stanem technicznym pojazdów gdzie często przeglądy ząłatwia się na gębęPany będe wymieniał olej filtry i takie tam standardowo, gdzie zakupić taki komplecik i olej to jaki polecacie Motul ? Fakt, kulture jazdy to mamy na marnym poziomie.... ale to dlatego, ze stosunkowo krotko nasi rodacy jezdza samochodami. Ja leje Liqui Moly 5W30 i moge Ci go z czystym sumieniem polecic. Jeden z najdrozszych ale i najlepszych
Rekomendowane odpowiedzi