Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

to ze wezmie 13 l gazu to uj... abk w B4 tez mi tyle brało, ale chodzi mi o ten konkretny egzemplarz, od wizualnej strony bo jestescie troche bardziej doswiadczeni w wyłapywaniu smaczków bądz bubli...

chyba sobie jaja robisz że po fotach chcesz wiedzieć w jakim stanie jest auto :kox:

nie zrozumiałes mnie:facepalm:.... jak jezdziłem b4 to wiedziałem ze np. dane wersje miały taką a taką kierownice, albo powinny miec takie a takie tapicerki.... i po prostu chciałem wiedziec czy ktos tu kiedys cos pozmieniał, czy auto jest ori... bo czy jest proste, nie bite to sam moge diagnozowac.:wink:

no ale elementy można wymieniać - lampy kierownice itp. Kierownica tu jest wymieniona

No i takich odpowiedzi oczekuje. I proszę o jeszcze. Jadę go jutro oglądnąć i chciałbym wiedzieć o ty samochodzie coś więcej niż tylko to co na zdjęciach, bo z gadki to właściciel jakiś taki tajemniczy. Muszę mieć go czym zagiac w razie gdyby miało dojść di jakiejś transakcji

Ogarnijcie chłopa:doh:

powalony gosc, to juz ktorys filmik z kolei z jego wyczynami.

nic tylko wywlec takiego matola z auta i po mordzie wystrzelac zeby cos do tego pustego lba dotarlo :wallbash:

Debil z umiejętnościami i tyle:whistling:

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

Giorgi Tevzadze - Male - Georgia ť Needfordrive.com

Takie ma zabawki.

no ale elementy można wymieniać - lampy kierownice itp. Kierownica tu jest wymieniona

niby dlaczego wymieniona? Rok 97 ale to musiała być końcówka, którą już objął mini-lift (blotniki - bez znaczka audi, kierownica, zegary)

:hi:szanowne grono

Panowie a w KRK gdzie najlepiej kupić 4300? bo mam 6000 ale chce zmienić :whistling:

Balicka 160 :wink:

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

Fanti bierz :naughty:

:hi:szanowne grono

Panowie a w KRK gdzie najlepiej kupić 4300? bo mam 6000 ale chce zmienić :whistling:

znalazłem u siebie :wink:

:hi:Panowie..

wróciłem na KRK z WLKP... trip udany i jeszcze po drodze udana sprzedaż :naughty: zatem trzeba coś do wozidła kupić :whistling:

Wąski na Balickiej to tam teraz BMW jest... byłem ostatnio i śladu po sklepie nie ma.. a skoro u siebie znalazłeś to wezmę od Ciebie :wink:

co do dokładki to nie lepiej kupić kompletny cały zderzak z dokładką sline?

Nie wiesz po co?

ykk kiedyś wytargał poniżej 300zł dokładkę i dołożył więc ma S-Line przedni zderzak.

Nie wiesz po co?

ykk kiedyś wytargał poniżej 300zł dokładkę i dołożył więc ma S-Line przedni zderzak.

a reszta gratów poza dokładką?

kratki po 100zl grill 470zl halogeny po 150 chyba jakoś tak...

nie wiem i pytam :wink: najlepiej niech się wypowie ktoś kto ten temat przerabiał

na chwile obecną poluję na kiere, jedna upatrzona ale cos nie mogę doczekać się na dodatkowe zdjęcia... :whistling: