Dzekson Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Pany, ma ktoś płytkę do BNS'a 5.0 ? Potrzebuje język zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 to ze wezmie 13 l gazu to uj... abk w B4 tez mi tyle brało, ale chodzi mi o ten konkretny egzemplarz, od wizualnej strony bo jestescie troche bardziej doswiadczeni w wyłapywaniu smaczków bądz bubli... chyba sobie jaja robisz że po fotach chcesz wiedzieć w jakim stanie jest auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 nie zrozumiałes mnie:facepalm:.... jak jezdziłem b4 to wiedziałem ze np. dane wersje miały taką a taką kierownice, albo powinny miec takie a takie tapicerki.... i po prostu chciałem wiedziec czy ktos tu kiedys cos pozmieniał, czy auto jest ori... bo czy jest proste, nie bite to sam moge diagnozowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 no ale elementy można wymieniać - lampy kierownice itp. Kierownica tu jest wymieniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ogarnijcie chłopa:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 No i takich odpowiedzi oczekuje. I proszę o jeszcze. Jadę go jutro oglądnąć i chciałbym wiedzieć o ty samochodzie coś więcej niż tylko to co na zdjęciach, bo z gadki to właściciel jakiś taki tajemniczy. Muszę mieć go czym zagiac w razie gdyby miało dojść di jakiejś transakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ogarnijcie chłopa:doh: powalony gosc, to juz ktorys filmik z kolei z jego wyczynami. nic tylko wywlec takiego matola z auta i po mordzie wystrzelac zeby cos do tego pustego lba dotarlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Debil z umiejętnościami i tyle:whistling: ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- Giorgi Tevzadze - Male - Georgia ť Needfordrive.com Takie ma zabawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 no umiejetnosci ma, ale nic poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 siemka wieczorową porą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 siemka wieczorową porą Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Themon i jak zastanowiłeś się nad ceną ? Jak cos to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/zony-tez-maja-juz-dosyc-a4-forum-261346/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 no ale elementy można wymieniać - lampy kierownice itp. Kierownica tu jest wymieniona niby dlaczego wymieniona? Rok 97 ale to musiała być końcówka, którą już objął mini-lift (blotniki - bez znaczka audi, kierownica, zegary) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 siemka wieczorową porą Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 :hi:szanowne grono Panowie a w KRK gdzie najlepiej kupić 4300? bo mam 6000 ale chce zmienić Balicka 160 ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- AUDI A4 8E0 2002- S LINE SPOJLER W ZDERZAK PRZEDNI (2997840915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Utargować do 300zł i brać pany:wink: Fanti bierz :hi:szanowne grono Panowie a w KRK gdzie najlepiej kupić 4300? bo mam 6000 ale chce zmienić znalazłem u siebie :hi:Panowie.. wróciłem na KRK z WLKP... trip udany i jeszcze po drodze udana sprzedaż zatem trzeba coś do wozidła kupić Wąski na Balickiej to tam teraz BMW jest... byłem ostatnio i śladu po sklepie nie ma.. a skoro u siebie znalazłeś to wezmę od Ciebie co do dokładki to nie lepiej kupić kompletny cały zderzak z dokładką sline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 co do dokładki to nie lepiej kupić kompletny cały zderzak z dokładką sline? Nie wiesz po co? ykk kiedyś wytargał poniżej 300zł dokładkę i dołożył więc ma S-Line przedni zderzak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 co do dokładki to nie lepiej kupić kompletny cały zderzak z dokładką sline? Nie wiesz po co? ykk kiedyś wytargał poniżej 300zł dokładkę i dołożył więc ma S-Line przedni zderzak. a reszta gratów poza dokładką? kratki po 100zl grill 470zl halogeny po 150 chyba jakoś tak... nie wiem i pytam najlepiej niech się wypowie ktoś kto ten temat przerabiał na chwile obecną poluję na kiere, jedna upatrzona ale cos nie mogę doczekać się na dodatkowe zdjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 bry Fantowski, ja ci moge sprzedac halogeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi