DeXteR_NH Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Ulotne chwile były zgadłem, że to rudzia?
PABLO Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 "Przeróbcie zdjęcie, aby mój kolega wyglądał na trzeźwego" - Joe Monster Ci co nie widzieli tego, zwijam się:polew:
radimm Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 kilka razy go w MPK widziałem miałem już zamiar wyciągnąć koma i nagrać "typowego Gracjana" ale akurat wysiadał Gracjana widziałem raz i to jeszcze bym go pierdolnął na pasach w okolicach tandety bo na czerwonym przeleciał swoim tanecznym krokiem podobnie jak Ty, nie zdąrzyłem wyciągnąc telefonu żeby go nagrać ---------- Post dopisany at 07:20 ---------- Poprzedni post napisany at 07:20 ----------
gruszka Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 miłego dnia Panowie Miłego dnia Robercie
Wąski Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 miłego dnia Panowie Miłego dnia Robercie Tobie również
Wąski Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Śmieje się z nas pół Europy. Niemiecka policja w szoku! - Wiadomości (ciekawostki) - Motoryzacja w INTERIA.PL - auta, motocykle, samochody osobowe, auto moto. Wybierz najlepszy samochód lub motocykl
_Gabriel_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Śmieje się z nas pół Europy. Niemiecka policja w szoku! - Wiadomości (ciekawostki) - Motoryzacja w INTERIA.PL - auta, motocykle, samochody osobowe, auto moto. Wybierz najlepszy samochód lub motocykl Dobry zawodnik
PABLO Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Śmieje się z nas pół Europy. Niemiecka policja w szoku! - Wiadomości (ciekawostki) - Motoryzacja w INTERIA.PL - auta, motocykle, samochody osobowe, auto moto. Wybierz najlepszy samochód lub motocykl Miałem to właśnie wrzucać to mnie uprzedziłeś ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ---------- Czesc Wariaty :hi: Co tam młody, jesteś na spocie we Czwartek
DeXteR_NH Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 siemson all! ---------- Post dopisany at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- ciekawostka o fotopstryczkach no który dostał pamiątkową słit focię? może będzie szansa się odwołać Skandal! Nowe fotoradary niezgodne z prawem! Będą odszkodowania? - Motoryzacja w INTERIA.PL - samochody, motocykle
nex Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Mnie 2 pstryknęły 30 grudnia na zakopiance, na razie nic nie przyszło
_Gabriel_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Mnie 2 pstryknęły 30 grudnia na zakopiance, na razie nic nie przyszło ktore dwa?
nex Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Mnie 2 pstryknęły 30 grudnia na zakopiance, na razie nic nie przyszło ktore dwa? Nie wiem dokładnie w którym miejscu, mam nagrane na kam musiał bym sprawdzać, oba były żółte, jeden cyknął mi z przodu - zauważyłem za późno i błysk, a drugi cyknął mi z tyłu - wyprzedzałem kilka aut na raz - tu nie widziałem lampy, ale predkość była przekroczona
_Gabriel_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 mam nagrane na kam Ty na prawde masz aspiracje rezyserskie:wink:
nex Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 mam nagrane na kam Ty na prawde masz aspiracje rezyserskie:wink: omg mam rejestrator samochodowy, w Rosji każdy ma kamerkę
Rekomendowane odpowiedzi