nex Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Hellodobra oferta KLOCKI HAMULCOWE AUDI A4 A6 VW PASSAT PRZOD ORYG.! (3046357159) - motoAllegro ? Albo który z tych producentów jest najlepszy: TRW, Ferodo, Brembo, ATE ... Ja mam ATE przód i tył klocki i sprawują się znakomicie, nie piszczą.
huberts Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Siema świrki:whistling: Akurat klocki z TRW są według mnie jednymi z lepszych aktualnie:wink:Co to tarcz to preferuje Zimmermanny, ale TRW też zakładałem kilka razy i nikt nie narzekał. Już jutro 400 km do Krakowa:kox: ciekawe jak pogoda się ustosunkuje, bo teraz jest kicha, deszcz, śnieg, lód, białe drogi
boseron Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 cześć, potrzebuje żeby mi ktoś usytalił nr halogena do s-line zderzaka valeo bo podobno są dwa rodzaje i zupełnie inne do zwykłego zderzaka a mam możliwość zakupić w dobrej cenie dwa i nie wiem czy będą pasowały ? ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:17 ---------- no..... pas przedni założony , skręcony, płyny nowe pozalewane i wiecie co wczęsniej coś mi dmuchało od dołu teraz nic nie słychać , sliniczek pracuje miód malina bo rolka napinacza i pasek wielorowkowy tez nowy,wydaje mi sie ze autko zrobiło sie jeszcze mocniejsze , może dlatego ze wszystkie węże poskręcane jak należy na nowych opaskach i w końcu ciśnienie trzyma w dolocie jak należy, jeszcze tylko pomalować zderzak i grilla jechać na korekte programu i koniec.
FANTOMAS Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 włożyłeś ten drugi ic-ek ? ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- nex mnie już widzę ubiegł
MOHITO Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 cześć wszystkim ... Taki pomysł mi się urodził .... Może mi ktoś podpowiedzieć czy mogę do swojego B7 automat dołożyc łopatki zmiany biegów do kierownicy ? - zrobi to ktoś w Krakowie lub okolicy? - jakich kosztów należy się spodziewać? .. muszę coś zmienić w swoim A4 bo mi sie znudziło.....albo go sprzedam na wiosnę
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 cześć wszystkim ...Taki pomysł mi się urodził .... Może mi ktoś podpowiedzieć czy mogę do swojego B7 automat dołożyc łopatki zmiany biegów do kierownicy ? - zrobi to ktoś w Krakowie lub okolicy? - jakich kosztów należy się spodziewać? .. muszę coś zmienić w swoim A4 bo mi sie znudziło.....albo go sprzedam na wiosnę Sprzedaj mi:) Tylko załóż manual:decayed:
MOHITO Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 manual ..? to ten "patyk" w podłodze który co chwile dotykasz aby w wewnątzr auta było ciszej ? no nie ... to by było "sacrum profanum" !
nex Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 W poniedziałek kupuję dedykowane moduły led wnętrza cały pakiet, wnętrze wszystko/drzwi/tablica rej/schowek/bagażnik.. koło 300zł ale wymiatają :kox:, widziałem na żywo i efekt miażdży poka we wtorek będę miał to pokaże. To nie z allegro tylko od gościa który to produkuje od 2 lat z forum passata.
gregfr Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Panowie, pochwale sie wam moim weekendowym rezankiem jutro bedzie na samochodzie b6 + dokladka b7
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 manual ..?to ten "patyk" w podłodze który co chwile dotykasz aby w wewnątzr auta było ciszej ? no nie ... to by było "sacrum profanum" ! ---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ---------- Panowie, pochwale sie wam moim weekendowym rezankiem jutro bedzie na samochodzie http://s4.postimage.org/z49k49f9o/Zdj_cie0014.jpg
Wąski Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 NO WŁASNIE ZALOZYLes drugi cooler??? nie ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ---------- Hellodobra oferta KLOCKI HAMULCOWE AUDI A4 A6 VW PASSAT PRZOD ORYG.! (3046357159) - motoAllegro ? Albo który z tych producentów jest najlepszy: TRW, Ferodo, Brembo, ATE ... Ja mam ATE przód i tył klocki i sprawują się znakomicie, nie piszczą. popieram ATE ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Panowie, pochwale sie wam moim weekendowym rezankiem jutro bedzie na samochodzie b6 + dokladka b7 SUPER też kiedyś miałem taki pomysł tylko u mnie brak odpowiedniego wydechu:kwasny:
gregfr Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 SUPER też kiedyś miałem taki pomysł tylko u mnie brak odpowiedniego wydechu:kwasny: dorwalem komplet z oslonami term. od 1.8 T za 200 zl...
Dzekson Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Wydech na 2 rurki w B6 i B7 są takie same? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
gregfr Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 tak, takie same, ta sama plyta. Pasuje od 2,5 i od 1.8 T, nie pasuje tylko od Q do oski. Masz wszystko tutaj: Swap na 2 rurki
Rekomendowane odpowiedzi