PABLO Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Pablo nie masz czasem NOKII 6700 classic? Szukam takiego telefonu ale srebrnego... albo przynajmniej nowej obudowy i klawiry Dowiem się czy mamy gdzieś na którymś punkcie. ---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- nie wiem o czym Ty mówisz... jakim opierdzielaniu sie Ty nie pierdziel tylko dziękuj za namowę o nowy kolor KLUBOWICZU Graty wariacie ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ---------- KERCZI w M1 pod Praktikerem mają taką jak chcesz bez locka ale z logo orange, srebrna w dobrym stanie, 499zł na półce za 450zł mogła by pójść to tak na szybko się dowiedziałem.
fantowski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Pablo nie masz czasem NOKII 6700 classic? Szukam takiego telefonu ale srebrnego... albo przynajmniej nowej obudowy i klawiry Dowiem się czy mamy gdzieś na którymś punkcie. ---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- nie wiem o czym Ty mówisz... jakim opierdzielaniu sie Ty nie pierdziel tylko dziękuj za namowę o nowy kolor KLUBOWICZU Graty wariacie ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ---------- KERCZI w M1 pod Praktikerem mają taką jak chcesz bez locka ale z logo orange, srebrna w dobrym stanie, 499zł na półce za 450zł mogła by pójść to tak na szybko się dowiedziałem. dzięki dzięki Tobie i generalnie dla całego Zarządu
radimm Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Siema Pany! Uwierzycie że ten sam policjant, który mnie męczył w czwartek, wczoraj gdy się mijaliśmy na drodze, zawrócił za mną, dogonił mnie na sygnałach i w drugi dzień świat spędziłem z nim godzinę czasu, na pokazywanie jakie opcje mam mój samochód, wjebał mi 50zł pouczenia i folie z tyłu lamp poszłyyy w piz*u i ledy smd z postojówek też w piz*u i cały misterny plan też w piz*u wylądował
fantowski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Siema Pany!Uwierzycie że ten sam policjant, który mnie męczył w czwartek, wczoraj gdy się mijaliśmy na drodze, zawrócił za mną, dogonił mnie na sygnałach i w drugi dzień świat spędziłem z nim godzinę czasu, na pokazywanie jakie opcje mam mój samochód, wjebał mi 50zł pouczenia i folie z tyłu lamp poszłyyy w piz*u i ledy smd z postojówek też w piz*u i cały misterny plan też w piz*u wylądował trzeba było go zabrać na obiad
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fantowski gratuluję różowych majtek ( koloru znaczy sie ) ps. Piję Finlandie jak coś Siemka alll jak po świetach "bożego narodzenia" hehheh ?
fantowski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fantowski gratuluję różowych majtek ( koloru znaczy sie ) ps. Piję Finlandie jak coś Siemka alll jak po świetach "bożego narodzenia" hehheh ? przy pierwszej lepszej fifce można coś chlapnąć
D4NTE Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Powitać święta i po świętach, dobrze że dziś jeszcze mam wolne:decayed:
PABLO Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ps. Piję Finlandie jak coś Czysta bezsmakowa
fantowski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 :hi: :kox: rano u mnie -10 a teraz +4 się żalisz czy się chwalisz ??
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fantowski to pojechałeś RÓŻem... a skoro teraz Twój ulubiony kolor to róż...to RÓŻ dupe po flaszke
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 a skoro teraz Twój ulubiony kolor to róż...to RÓŻ dupe po flaszke
lennox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Siemka alll jak po świetach "bożego narodzenia" hehheh ?
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fantowski to pojechałeś RÓŻem...a skoro teraz Twój ulubiony kolor to róż...to RÓŻ dupe po flaszke
Trzastek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Działa .Chyba zablokowali Tobie. :wink: Za dużo kupowałeś Sprawdzałem na neo, z proxy i na 3g - działa.
Rekomendowane odpowiedzi