PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dzięki za spota, nie przypuszczałem że będzie tak dobra frekwencja bez akcji sms ---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:51 ---------- boseron kupuj A8 D3 ale najlepiej z połowy 2005r wtedy już był lift
boseron Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pablo po lifcie kosztują 20 tys więcej a na tyle mnie nie stać a jeździ sie autem a nie przodem , przed liftem też mi sie podoba a potem sie doreza
miodzio Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 podziękował za spocika , powiem Wam że przejechałem sie A8 i nawet stare A8 robi robote, tym sie płynie nie jedzie Załóż zawias 1BA i opony 15 na pełnym baloonie do A4 też będziesz pływał
boseron Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ooo a kto to sie odezwał miło , pomozesz mi zrobić allroada ---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- Pany szukam listew pod relingi z dziurami bo nie mam a potrzebuje założyć bo jade z boxem na wakacje a jak narazie to nie mam go do czego założyć, relingi juz mam czarne, pytanie czy rzeźbić i zrobić dziury w tym co mam czy szukać dalej bo to towar nie do dostania , chyba jka uszczelki sie założy to nie bedzie sie lało do środka i w miejscach wiercenia nie bedzie rdza brała, te listwy pod relingami nie są czasem plastikowe ?
KERCZI Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Boseron listwy są do dostania w ASO kolo 150zl Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
dfence2005 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dzięki Panowie za spota, oby do wiosny/lata, będzie znacznie przyjemniej
Wąski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 :hi:kolejny dobry polski film UKŁAD ZAMKNIĘTY - ZWIASTUN - YouTube ---------- Post dopisany at 09:23 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- Dzięki Panowie za spota Jak wracałem to na Alei Pokoju był niezły wypadek skoro policja zamknęła odcinek drogi od stopnia wodnego do pętli ..... Na al. Pokoju kobieta zginęła pod kołami porsche
OGr Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dzięki za spota panowie.. jednak byłeś ?
Wąski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 słyszeliście o tym pomyśle Wokół Plant tylko jednym kierunkiem?
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 siemka all Dziś zmieniam ziomówki na lato Patrząc na to ze od przyszłego tygodnia ( wtorek ) ma byc powyżej 10 stopni to trzeba uciec przed kolejkami hehehe
Lucazzz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dzięki za spocicho! Ty opowiadałeś dzisiaj o tej myjni parowej ,możesz jakiś kontakt dać Tak. Max Clean, ul. Dauna 110. Wjazd od nowosądeckiej lub białoruskiej Tel. 886 198 584. Dobrze jest wcześniej zadzwonić i umówić się. https://www.facebook.com/pages/Max-Clean/113359625471677
FANTOMAS Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na al. Pokoju kobieta zginęła pod kołami porsche To wam pojechała
lennox Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dzięki za spota panowie.. jednak byłeś ? taa, chyba piętro niżej
dfence2005 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na al. Pokoju kobieta zginęła pod kołami porsche View image: 2013 04 05 102541http://s13.postimg.org/3so5thqbp/2013_04_05_102541.jpg To wam pojechała Akurat jak wracałem do domu to przede mną rozkładali blokadę na Jana Pawla, stanąłem pierwszy na czerwonym świetle, później dojechał radiowóz i zablokował dwa pasy. Pomachali żeby jechać w lewo, to pojechałem zastanawiając się OCB... Dzisiaj od Was dowiedziałem się że był wypadek... Tamto przejście pod Plaze jest niefartowne, wieczorami ciemno i wystarczy że piesi chodzą w ogólnie obowiązujących kolorach maskujących... ciekawe czy faktycznie było czerwone.
fantowski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dzięki za spota panowie.. jednak byłeś ? taa, chyba piętro niżej ale to jest kot : wiem wiem Pablo wrzucał.. co to za felunek??
KERCZI Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 tylko po co te lusterka satynowe skoro caly jest BLACK ???
fantowski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Krzysiek, to nie roti ? już wiem:wink: rota grid
ruks Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na al. Pokoju kobieta zginęła pod kołami porsche View image: 2013 04 05 102541http://s13.postimg.org/3so5thqbp/2013_04_05_102541.jpg To wam pojechała Akurat jak wracałem do domu to przede mną rozkładali blokadę na Jana Pawla, stanąłem pierwszy na czerwonym świetle, później dojechał radiowóz i zablokował dwa pasy. Pomachali żeby jechać w lewo, to pojechałem zastanawiając się OCB... Dzisiaj od Was dowiedziałem się że był wypadek... Tamto przejście pod Plaze jest niefartowne, wieczorami ciemno i wystarczy że piesi chodzą w ogólnie obowiązujących kolorach maskujących... ciekawe czy faktycznie było czerwone. To nie było na przejściu pod Plazą tylko wcześniej jak jest pętla tramwajowa to przed nią jest przejście biegnące też przez przystanki tramwajowe, które jest niesamowicie wypadkowe, nie pierwszy raz widziałem tam potrącenie pieszego
Rekomendowane odpowiedzi