KERCZI Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 SOKÓŁNH 100LAT i spełnienia Marzeń !!!
gucio07 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Wszystkiego Najlepszego Kamil Wysłane z mojego GT-S5830i
nex Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wypowiedziałem Cyfrę+, próbowałem negocjować kilku krotnie ale jeżeli dla mnie jako stałego klienta promocją ma być pakiet Universe+ za 59zł na 18 miesięcy, a dla nowych klientów nc+ ta sama cena na 12 miesięcy to chyba są kpiny . Do tego pakiet Comfort+ jest dla mnie niedostępny, jeżeli chce go mieć muszę rozwiązać umowę i ponownie podpisać umowę . Do widzenia , zostaję przy DVB-T
PABLO Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Facet domyślił się, że żona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekał aż wyjdzie z domu, po czym wskoczył do taksówki, nakazał kierowcy ją śledzić. Chwilę później wszystko było jasne - żona pracowała w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza: - Chcesz pan zarobić stówę? - Jasne! Co mam robić? - Wejść do agencji, zabrać moją żonę, wsadzić ją do taksówki i zawieźć nas oboje do domu. Taksówkarz zabrał się do pracy. Kilka minut później drzwi agencji otworzyły się z hukiem i pojawił się taksówkarz trzymający za włosy wijącą się kobietę. Otworzył drzwi samochodu, wrzucił ją do środka i powiedział: - Trzymaj pan ją!!! A facet krzyknął do taksówkarza: - To nie jest moja żona! - Wiem, k***, to moja! Teraz idę po pańską
PABLO Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Grillują Ja zaraz spadam z pracy i w końcu week wolny.
miodzio Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Grillują Ja zaraz spadam z pracy i w końcu week wolny. Pablo PW
PABLO Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Już lookam. miodzio looknij na PW bo ja też trochę naprodukowałem się Panowie dzisiaj obok mojej pracy, na skałkach będzie impreza, jakiś DJ i grillowanie, dużo osób się wybiera jak by ktoś nie miał planów to https://www.facebook.com/events/433605483386259/?fref=ts Niby zapisanych jest ponad 20 tys ludzi
boseron Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ja moge podbić i Trnzit bo mamy blisko
radimm Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pany, to dzisiaj hardkorowy koksu wyrywa chwasta?
radimm Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 po co w ogóle jest taka walka chleba i igrzysk - krzyczy tłum a po co są filmy z gatunku komedii? Żeby się posmiać
D4NTE Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 coś pogoda się knoci by pogrillować :-( Wysłane z mojego GT-I9300
Rekomendowane odpowiedzi