PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja niestety nie dałem rady przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 kto tam na spocie ostatni chciał wygłuszenie ori z spinkami za 300zl do b7 ?? http://s9.postimg.org/5ojwm6g7j/20130609_130134.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 nie jadę do Was na spota dziś bo wypucowałem auto a w Hucie podobno idzie burza i już leje ja tez odpuszczam Powinienem napisać "a nie mówiłem" - ale powstrzymam się od komentowania... Nie wiem z czym masz problem kolego?? Czy uważasz że jak głosowałem za niedzielą która mi 100kroć bardziej pasuje od dni powszednich to mam dymać co tydzień po 80km bo Ty masz taki kaprys?? Nie martw się bo na pewno w niedziele 1-2 razy w miesiącu będę. Ja nie mam 6km na spota w obie strony tylko 80. Jeżeli głosowałem i powiedziałem że będę jeździł to się wywiążę, ale nie rzucaj kolego teorii że nie było "Was" dziś, więc napisze "a nie mówiłem" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie spinajcie zesz sie Ktos nie pojechal raz na spota i od razu padaka Przeciez za niedziela glosowalo 36(?) osob wiec na pewno frekwencja byla dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie spinajcie zesz sie Ktos nie pojechal raz na spota i od razu padaka Przeciez za niedziela glosowalo 36(?) osob wiec na pewno frekwencja byla dobra właśnie d*pa była mam nadzieje że sie poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ramzes, to byla ironia ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- To pewnie ze wzgledu na niesprzyjające warunki atmosferyczne i niektore drim lajnery wyladowac nie mogly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie wiem z czym masz problem kolego?? Czy uważasz że jak głosowałem za niedzielą która mi 100kroć bardziej pasuje od dni powszednich to mam dymać co tydzień po 80km bo Ty masz taki kaprys?? Nie martw się bo na pewno w niedziele 1-2 razy w miesiącu będę. Ja nie mam 6km na spota w obie strony tylko 80. Jeżeli głosowałem i powiedziałem że będę jeździł to się wywiążę, ale nie rzucaj kolego teorii że nie było "Was" dziś, więc napisze "a nie mówiłem" . Kolego, dlaczego wszystko bierzesz tak do siebie? Przecież nie jest napisane "nex nie przyjechał a głosował". Wyluzuj, nie jesteś pępkiem świata. Radekst nie głosował ZTCP za niedzielą i też został wyróżniony przez transit'a... ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- BTW dzień Przeciez za niedziela glosowalo 36(?) osob wiec na pewno frekwencja byla dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Lennox powiedz lepiej jak podłączyć VAGa do 64bit tudziez win8 ... mowiles ze masz jakis przepis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 usiłowałem dojechać na spota w pewnym momencie musiałbym zamienić a4 na ponton i się wycofałem @miodzio mohito wspominał o przegryzionej i podpiętej na spinaczach - link nie działa kto tam na spocie ostatni chciał wygłuszenie ori z spinkami za 300zl do b7 ?? http://s9.postimg.org/5ojwm6g7j/20130609_130134.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Siemka Nie kłócić mi się tu, zrobimy za tydzień duży spot o ile znów niektórych nie zaleje ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:56 ---------- Zabił dwie kobiety, a następnie podpalił BMW. Zdjęcia - Motoryzacja w INTERIA.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Lennox powiedz lepiej jak podłączyć VAGa do 64bit tudziez win8 ...mowiles ze masz jakis przepis... zara Ci PW wyśle ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- Nie kłócić mi się tu, zrobimy za tydzień duży spot o ile znów niektórych nie zaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Na meczu - Sadistic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Chińczyk próbuje sprzedać willę z basenem. Ale nie dajcie się zwieść pozorom [ZOBACZ] j**any Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dobry kolo ale i tak nie przebije Gmocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dfence2005 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 .... OMG znowu koniec świata za oknem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 co za pogoda dawno nie widziałem takiego dużego gradu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Wpaść w czerwcu w poślizg! Takie rzeczy tylko w Polsce! Ta pogoda jest pop********a! Z gradu zrobiła się warstwa lodu... A pod kościołem przy Nowosądeckiej z 20-30 cm wody. Chodnikiem jechałem, a i tak woda mi się wlewała na maskę. Normalnie czułem się jak w amfibii, a gdybym drzwi otworzył, to bym miał potop w aucie. Masakra jakaś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Co wy chcecie przynajmniej coś się dzieje:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi