fantowski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 to co Panowie jakiś spocik?? Wpadnij do Pucha wieczorem, bedziemy bixenon dzisiaj do mnie wsadzac :-) Naciapane z sedesu ... nooo to git na pewno podjadę.. pochwalę się swoim bixem zobaczymy może jeszcze gdzieś dziś spocik będzie
OGr Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 to co Panowie jakiś spocik?? Wpadnij do Pucha wieczorem, bedziemy bixenon dzisiaj do mnie wsadzac :-) Naciapane z sedesu ... nooo to git na pewno podjadę.. pochwalę się swoim bixem zobaczymy może jeszcze gdzieś dziś spocik będzie Ja montuje i ruszam dalej w trasę. Pewnie będę u niego około 20:30 Naciapane z sedesu ...
miodzio Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 no proste Panie krokus ? obojętne tylko ja na 2 kołach
fantowski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 jade do ogra na radzikowskiego.. jak cos to dzwon:wink:
ruks Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 no proste Panie krokus ? obojętne tylko ja na 2 kołach Pochwal się
Wąski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 no proste Panie krokus ? dzwonię i nic
Yoghurt Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Panowie, przestal mi dzialac tempomat w B7. Wyglada na to, ze padl mi czujnik sprzegla. ktos przerabial temat? kupowac nowy oryginalny? zamiennik? czy moze szukac uzywki? i jak wyglada wymiana tego ustrojstwa, duzo roboty?
fantowski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 no proste Panie krokus ? dzwonię i nic widział ... ale chyba nie do mnie OGr, Puchacz, Miodzio - dzięki za spota
boseron Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Panowie, przestal mi dzialac tempomat w B7. Wyglada na to, ze padl mi czujnik sprzegla. ktos przerabial temat? kupowac nowy oryginalny? zamiennik? czy moze szukac uzywki? i jak wyglada wymiana tego ustrojstwa, duzo roboty? wymieniałem w swojej b7 kup ori nie jest drogi a wymiana to 5 minut roboty, masz go przy prawym kolanie jak siedzisz za kółkiem , pomoge Ci wymienić jak chcesz , zamienniki lubią szybko padać
michail55 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 patrzcie na to Mercedes E320 Cdi | eBay
DeXteR_NH Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam Panowie! Trochę nietypowo... Ale gdyby ktoś miał info o jakiejś pracy (najchętniej w charakterze pracownika administracyjno-biurowego, informatyka, kierowcy, lub operatora wózka widłowego, ale inne też jak najbardziej mogą być) bo w mojej nie przedłużyli mi umowy to byłbym wdzięczny za jakieś info...
OGr Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 no proste Panie krokus ? dzwonię i nic widział ... ale chyba nie do mnie OGr, Puchacz, Miodzio - dzięki za spota Dzięki za pomoc. W weekend muszę je porządnie wyregulować bo faktycznie walą krzywo jak fix i wydaje mi się że za wysoko :-( Ale jak wracałem w nocy to teraz na nich jak za dnia ;-) ---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- fanta, bierzemy na spółkę ? ;-) ROTIFORM NUE RARYTAS 19 CALI 8.5J CULT NIE BBS (3321813861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jest taniej, więc ZIKiT rozszerza listę remontowanych dróg coś robią ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ---------- !!! OSTRZEŻENIE !!!! - do posiadaczy aut !!!!!!! W ostatni Weekend w Piątkowy wieczór zaparkowaliśmy na publicznym parkingu. Jak wyjeżdżaliśmy z parkingu to zauważyłem naklejkę na tylnej szybie. Na szczęście kolega powiedział mi żeby się nie zatrzymywać bo ktoś może czekać aż ja wysiądę z samochodu Po dojechaniu do domu zdjąłem kartkę, która była zwykłym rachunkiem za paliwo. Po jakimś czasie otrzymałem tego maila OSTRZEŻENIE OD POLICJI: DOTYCZY KOBIET I MĘŻCZYZN UWAŻAJCIE NA PAPIERY PRZYKLEJONE DO TYLNEJ SZYBY AUTA TO NOWY SPOSÓB NA KRADZIEŻ SAMOCHODU (TO NIE JEST ŻART) O co więc chodzi ??? Parkujesz przodem. Wracasz do samochodu, odpalasz zaczynasz cofać aby wyjechać z miejsca parkingowego, oglądasz się do tyłu i widzisz kartkę na szybie przesłaniającą widok. Zatrzymujesz się i wysiadasz, żeby ją usunąć. Gdy zbliżasz się do tyłu samochodu złodziej wyskakuje znikąd, wsiada do auta i odjeżdża praktycznie cię potrącając. Dodatkowo moje panie założę się że wasze torebki są w samochodzie i odjeżdżają razem z samochodem A więc tracicie samochód, pieniądze, dokumenty z adresem domowym no i pewnie klucze do domu. Tak więc wasz dom i osobowość są zagrożone. Parkując tyłem wyjeżdżasz do przodu nie zerkając na tylną szybę. TO JEST NOWY SPOSÓB ZŁODZIEI Jeśli zobaczycie kartkę na tylnej szybie cofając na parkingu NIE zatrzymujcie się, zdejmijcie ją po powrocie do domu. Prześlijcie tę wiadomość znajomym i rodzinie zwłaszcza kobietom - kobieca torebka zawiera wiele osobistych informacji i dokumentów a nie chcielibyście żeby wpadło to w niepowołane ręce. PROSZĘ Powiadomcie swoich znajomych"
miodzio Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 to jaki ten rachunek musiał być wielki żeby zasłonił całą szybę
radimm Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 to jaki ten rachunek musiał być wielki żeby zasłonił całą szybę faktura VAT
OGr Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jest taniej, więc ZIKiT rozszerza listę remontowanych dróg coś robią ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ---------- !!! OSTRZEŻENIE !!!! - do posiadaczy aut !!!!!!! W ostatni Weekend w Piątkowy wieczór zaparkowaliśmy na publicznym parkingu. Jak wyjeżdżaliśmy z parkingu to zauważyłem naklejkę na tylnej szybie. Na szczęście kolega powiedział mi żeby się nie zatrzymywać bo ktoś może czekać aż ja wysiądę z samochodu Po dojechaniu do domu zdjąłem kartkę, która była zwykłym rachunkiem za paliwo. Po jakimś czasie otrzymałem tego maila OSTRZEŻENIE OD POLICJI: DOTYCZY KOBIET I MĘŻCZYZN UWAŻAJCIE NA PAPIERY PRZYKLEJONE DO TYLNEJ SZYBY AUTA TO NOWY SPOSÓB NA KRADZIEŻ SAMOCHODU (TO NIE JEST ŻART) O co więc chodzi ??? Parkujesz przodem. Wracasz do samochodu, odpalasz zaczynasz cofać aby wyjechać z miejsca parkingowego, oglądasz się do tyłu i widzisz kartkę na szybie przesłaniającą widok. Zatrzymujesz się i wysiadasz, żeby ją usunąć. Gdy zbliżasz się do tyłu samochodu złodziej wyskakuje znikąd, wsiada do auta i odjeżdża praktycznie cię potrącając. Dodatkowo moje panie założę się że wasze torebki są w samochodzie i odjeżdżają razem z samochodem A więc tracicie samochód, pieniądze, dokumenty z adresem domowym no i pewnie klucze do domu. Tak więc wasz dom i osobowość są zagrożone. Parkując tyłem wyjeżdżasz do przodu nie zerkając na tylną szybę. TO JEST NOWY SPOSÓB ZŁODZIEI Jeśli zobaczycie kartkę na tylnej szybie cofając na parkingu NIE zatrzymujcie się, zdejmijcie ją po powrocie do domu. Prześlijcie tę wiadomość znajomym i rodzinie zwłaszcza kobietom - kobieca torebka zawiera wiele osobistych informacji i dokumentów a nie chcielibyście żeby wpadło to w niepowołane ręce. PROSZĘ Powiadomcie swoich znajomych" A ja nie mam tylnej wycieraczki ;-))) Zresztą, kto by chciał moje auto ;-) ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ---------- to jaki ten rachunek musiał być wielki żeby zasłonił całą szybę faktura VAT Radim, jakie Ty masz ET na tych RS-ach ? 43 ? dawałeś jakieś dystanse ? Przymierzałeś je wogóle bez dystansów ? Nie obcierają od wewnątrz ?
radimm Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Radim, jakie Ty masz ET na tych RS-ach ? 43 ? dawałeś jakieś dystanse ? Przymierzałeś je wogóle bez dystansów ? Nie obcierają od wewnątrz ? tak, 8J ET43,bez dystansów nic nie obciera, teraz na tyle jest dystans 15mm, plastiki w nadkolach powycierało i jest git
OGr Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 oj a to masz je w 8J ? Te roti mają 8.5 i ET45, do tego 19". Może by to jakoś wlazło.
Rekomendowane odpowiedzi