_Gabriel_ Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witojcie;dostanę w Kraku pompę wody do mojego auta z metalowym wirnikiem? do 1.8T firma HEPU robi pompy z metalowym wirnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 potwierdzam odnośnie części... zamawiałem wszystkie filtry i olej u dzik`a... jakąś godzinę temu doszedł termostat zamówiony w poniedziałek - jak dla mnie obsługa na prawdę super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Panowie czy wymieniał z Was ktoś sprysk ksenonu w B6. Mam niewielką nieszczelność na sprysku od strony kierowcy i wqrwia mnie to, że mi spod zderzaka coś kapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Panowie czy wymieniał z Was ktoś sprysk ksenonu w B6. Mam niewielką nieszczelność na sprysku od strony kierowcy i wqrwia mnie to, że mi spod zderzaka coś kapie Wymieniałem pompkę sprysków. wyjmij lampe, będzie jakiś dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Panowie czy wymieniał z Was ktoś sprysk ksenonu w B6. Mam niewielką nieszczelność na sprysku od strony kierowcy i wqrwia mnie to, że mi spod zderzaka coś kapie Wymieniałem pompkę sprysków. wyjmij lampe, będzie jakiś dostęp. A jak odkręcić sprysk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Peknieta tez :/ wie ktoś jak z odszkodowaniem z zikit'u? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Chyba trzeba mieć notatkę ze zdarzenia od policji, w którym miejscu na opolskiej ten krater? ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- Panowie czy wymieniał z Was ktoś sprysk ksenonu w B6. Mam niewielką nieszczelność na sprysku od strony kierowcy i wqrwia mnie to, że mi spod zderzaka coś kapie Wymieniałem pompkę sprysków. wyjmij lampe, będzie jakiś dostęp. A jak odkręcić sprysk? Tego nie wiem, nie wyjmowałem. ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Siemano, chłopaki macie tu kogoś z Czorsztyna ? Jadę tam w czwartek i chciałem o parę rzeczy zapytać :-) Może nie z Czorsztyna ale moje okolice Co potrzebujesz wal na PW Są tam jakieś bary/kluby gdzie można zjeść i ew. potańczyć ? szukałem w necie ale nic ciekawego nie znalazłem :-) Znasz jakieś ciekawe miejsca tam ? Chcę wleźć na Trzy Korony wiesz może gdzie jechać żeby dotrzeć do szlaku turystycznego jak najbliżej góry ? Do tego pewnie zamek w niedzicy :-) To co chcemy zwiedzić to już w miarę ugadane, teraz tylko co z jakimiś lokalami w tym Czorsztynie Na 3 korony żółty szlak z Krościenka z pod kościoła na przełęcz Szopka, później niebieski. Kup sobie mapę Compass'a, tutaj jej podgląd Pieniny | Pieniny, Podhale, Spisz (Compass) | Mapy online - e-gory.pl - górska strona internetu - góry turystyka górska trekking - wyprawy relacje mapy online zdjęcia pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Daj znać to zrobimy jakiegoś spota w Krościenku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 tiaa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kerczi 2.7 bo jest bardziej oszczędne jezeli chodzi o paliwo i myslałem o tej bo ma Q AUDI A6 AVANT V6 2.7 TDI QUATTRO SKÓRA NAVI MMI ! (3356779395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. troche przebieg powala ale 2.7 i w Q co prawda do opłat czyli trzeba doliczyć około 20 % pytanie czy warta ? nie ukrywam ze chodzi mi po głowie B8... narazie szukam.... a moze pasek albo jeszcze coś innego zobaczymy co sie trafi dobrego ---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:35 ---------- dlatego pytałem ile wiecej spala Q os ośki w tej konfiguracji ? 2 litry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Oj Boseron, ale kombinujesz. Chyba sam nie wiesz tak naprawdę czego szukasz. :-) sprzedajesz b7 bo za małe po czym zastanawiasz się nad b8. Podrzucasz 2.7 bo oszczedniejsze a oglądasz silnik 3.2 w benzynie :-) tak nigdy nie kupisz auta :-) 2.7 ma taki sam apetyt jak 3.0, te same opłaty i te same mankamenty. To praktycznie identyczny silnik. Nawet nie wiem czy przy Twojej jeździe to 3.0 nie spali mniej. A przebieg? W tym roczniku w dieslu w tym przedziale nie kupisz mniejszego przebiegu. No! To mówiłem ja. KERCZI :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 No faktycznie nie wiem czego chce :-) a tak w ogóle to dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 To sprzedam Ci mazde 6. Diesel niezawodne, full opcja, duża, oszczędna, mały przebieg. 2008rok.jest u mnie w aukcji Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- P. S. A Bose w niej miazdzy Bose w audi Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Oj Boseron, ale kombinujesz. Chyba sam nie wiesz tak naprawdę czego szukasz. :-) sprzedajesz b7 bo za małe po czym zastanawiasz się nad b8. Podrzucasz 2.7 bo oszczedniejsze a oglądasz silnik 3.2 w benzynie :-) tak nigdy nie kupisz auta :-) 2.7 ma taki sam apetyt jak 3.0, te same opłaty i te same mankamenty. To praktycznie identyczny silnik. Nawet nie wiem czy przy Twojej jeździe to 3.0 nie spali mniej. A przebieg? W tym roczniku w dieslu w tym przedziale nie kupisz mniejszego przebiegu. No! To mówiłem ja. KERCZI :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Ten typ tak ma, wiem co sam tak mam ;-) Aktualnie szukam felg i sam się na siebie wk**wiam hehe ;-) ---------- Post dopisany at 08:22 ---------- Poprzedni post napisany at 08:20 ---------- Panowie, kiedyś miałem pytać: Potrzebuję pożyczyć jakieś wypasione audi na jeden dzień ;-) Nigdzie nie potrzebuję jeździć, tylko podjechać pod firmę ostatniego dnia pracy i po pracy odjechać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dzien dobry juz w koncu z domku Boseron a dlaczego 3.0 nie wchodzi w gre? Bo jakoś nie rozumiem dlaczego o pytasz o 2.7 a 3.0 nie wchodzi w gre skoro to te same silniki... Audiczka dostaje własnie nowe napinacze i sprzegło przy okazji http://pics.tinypic.pl/i/00410/5x5y6h39n76c.jpg w końcu ---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ---------- Oj Boseron, ale kombinujesz. Chyba sam nie wiesz tak naprawdę czego szukasz. :-) sprzedajesz b7 bo za małe po czym zastanawiasz się nad b8. Podrzucasz 2.7 bo oszczedniejsze a oglądasz silnik 3.2 w benzynie :-) tak nigdy nie kupisz auta :-) 2.7 ma taki sam apetyt jak 3.0, te same opłaty i te same mankamenty. To praktycznie identyczny silnik. Nawet nie wiem czy przy Twojej jeździe to 3.0 nie spali mniej. A przebieg? W tym roczniku w dieslu w tym przedziale nie kupisz mniejszego przebiegu. No! To mówiłem ja. KERCZI :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 +10 ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ---------- Panowie, kiedyś miałem pytać: Potrzebuję pożyczyć jakieś wypasione audi na jeden dzień ;-) Nigdzie nie potrzebuję jeździć, tylko podjechać pod firmę ostatniego dnia pracy i po pracy odjechać ;-) gdybym miał wypasione to pożyczyłbym Ci btw dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 gdybym miał wypasione to pożyczyłbym Ci Przecież masz wypasione ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 gdybym miał wypasione to pożyczyłbym Ci Przecież masz wypasione ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Panowie, używał ktoś wahaczy firmy Moog? Myślę co tu kupić, Lem też niestety tani jest a chyba pasuje zrobić cał niż bawić się w wymianę pojedynczych wahaczy, jak sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dobry dzień Pancie mogę prosić o sprawdzenie nr vin do vw polo z 2003r? WVWZZZ9NZ3D177061 Będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 W takie upały nic nie wchodzi lepiej jak zimne piwko ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi