fantowski Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 takie nalatane kto by chciał tak tak ja wiem, że należysz do grona tych polaczków którzy muszą widzieć stan licznika przed 200.. ale spoko ja przynajmniej jestem fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 idę spać, o 2:30 pobudka i łowimy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Panowie... moze mi ktos podac namiary na chlopakow od opon? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/malopolskie-85/malopolska-opony-biskupice-229252/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 +48 501 642 351 Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Dzieki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 pancie B6 do sprzedaży... ktoś chętny ?? to z podrapanymi felgami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 dobry ---------- Post dopisany at 02:44 ---------- Poprzedni post napisany at 02:42 ---------- lennox kiedy pojawisz sie na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 pancie B6 do sprzedaży... ktoś chętny ?? i co kupujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 i gdzie te czasy Tatry czy Kamaza ---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ---------- i jeszcze jedna ciekawostka Niezwykły wynalazek: Uczyń wszystko nieprzemakalnym! - Wideo - Facet w INTERIA.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Panowie czy gdzies sw Krakowie jest podjazd gdzie można wjechać i odkręcić cos spod auta? Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekzkk Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Czołem. Planuję pojawić się na najbliższym spocie i mam w związku z tym prośbę. Czy dałby radę ktoś wziąć VAGa? Mam pewne podejrzenia w związku z niedawno nabytym autkiem i w miarę możliwości chciałbym je rozwiać. Prawdopodobnie mam licznik z anglika, tylko tarczka z europy - prędkość z GSPu rozjeżdża się z licznikiem o dobrych 20-30km zależnie od prędkości... Ponadto może da radę sprawdzić przebieg inaczej niż patrząc na licznik? Ogólnie kupiłem brykę, zrobiłem nią 1000km i mam coraz więcej wątpliwości co do stopnia w jakim wtopiłem No ale to pewnie pogadamy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Panowie czy gdzies sw Krakowie jest podjazd gdzie można wjechać i odkręcić cos spod auta?Naciapane z sedesu ... Jest podjazd przy ul. Włoskiej na parkingu strzeżonym, dzwon to Ci wytlumacze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 powitać szanowne grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Panowie czy gdzies sw Krakowie jest podjazd gdzie można wjechać i odkręcić cos spod auta?Naciapane z sedesu ... na Okulickiego też jest na wysokości nowej myjni i wulkanizatora ---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- powitać szanowne grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Panowie czy gdzies sw Krakowie jest podjazd gdzie można wjechać i odkręcić cos spod auta?Naciapane z sedesu ... Jest podjazd przy ul. Włoskiej na parkingu strzeżonym, dzwon to Ci wytlumacze ;-) dzięki, jak poszukam, jak coś to będę dzowonił ;-) ---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- Panowie czy gdzies sw Krakowie jest podjazd gdzie można wjechać i odkręcić cos spod auta?Naciapane z sedesu ... na Okulickiego też jest na wysokości nowej myjni i wulkanizatora Ale ten jest chyba prywatny z tego domu który tam stoi nie ? W okolicy Azorów itp nic nie kojarzycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Orientuje się ktoś, gdzie można zregenerować pompe wtryskową?? Ile taka przyjemność może kosztować?? Chodzi niestety o moje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 ekipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Panowie gdzie w KRK przyciemniają szyby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi