michail55 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dzieki za spota! miodzik fajna ta b8
miodzio Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dzięki za spota -fajnie było tylko telefonu szkoda
MOHITO Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 PRZEPŁYWOMIERZ to 2.0 TFSI - gdzie i za ile kupię ? ( ten co mam to jest podejrzany...) no dobra...w takim razie ktoś ma dostep do katalogu i może mi numer czesci podpowiedziec? Pełno róznych w sieci do TFSI ...
PABLO Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A gdzie jest Cuber ? W Chorwacji Dzięki panowie za spota, frekwencja dała radę Dobrze że pojechaliśmy na parking pod decathlona bo nie było wytrzymać pod dachem w galerii
DeXteR_NH Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dzięki za spota, Panowie:hi: niestety nie dałem rady już się wybrać z Wami pod Decathlona... może następnym razem się uda:decayed:
gruszka Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dzięki za spota, Panowie:hi: niestety nie dałem rady już się wybrać z Wami pod Decathlona... może następnym razem się uda:decayed: nie ma czego żałować było smutno
michail55 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dzięki za spota, Panowie:hi: niestety nie dałem rady już się wybrać z Wami pod Decathlona... może następnym razem się uda:decayed: nie ma czego żałować było smutno oj bardzo smutno
themOn Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dzięki za spota, Panowie:hi: niestety nie dałem rady już się wybrać z Wami pod Decathlona... może następnym razem się uda:decayed: nie ma czego żałować było smutno oj bardzo smutno jak zawsze , dzięki za spota
PABLO Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 W końcu jakiś vip przyjechał na spota
boseron Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dzięki za spota, Panowie:hi: niestety nie dałem rady już się wybrać z Wami pod Decathlona... może następnym razem się uda:decayed: nie ma czego żałować było smutno Bo mnie nie bylo
ruks Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ja juz w domu. Dzięki za spota Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 A gdzie to się po spocie pod Decathlon jechało ---------- Post dopisany at 07:57 ---------- Poprzedni post napisany at 07:55 ---------- Panowie czy któryś z Was nagrywał sobie nowe mapy na 2013 rok do RNS-E?? Jeśli tak to potrzebuję info na temat modelu nagrywarki, która to ruszyła. Ja mam łącznie 3 komputery i żaden nie dał sobie rady z nową mapą.Całą procedurę nagrywania znam, potrzebny jest mi tylko odpowiedni model "wypalary" Do RNS-D nagrywałem ale w RNS-E to chyba jest DVD, tak? ---------- Post dopisany at 08:05 ---------- Poprzedni post napisany at 07:57 ---------- PRZEPŁYWOMIERZ to 2.0 TFSI - gdzie i za ile kupię ? ( ten co mam to jest podejrzany...) no dobra...w takim razie ktoś ma dostep do katalogu i może mi numer czesci podpowiedziec? Pełno róznych w sieci do TFSI ... Zerknij sobie do ETKI, adres masz w dziale części
Gibons Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ja też dzięki za spota i za ramki dzisiaj montaż - 1 mod
KERCZI Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Gruszka, gdzies jest? p.s. ma ktos, albo wie skad sciagnac jakas sensowna ETKE? ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ---------- Lennox bedziesz??
lennox Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Gruszka, gdzies jest?p.s. ma ktos, albo wie skad sciagnac jakas sensowna ETKE? ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ---------- Lennox bedziesz?? bez kitu ale na chomikuj.pl masz w uj ETEK nie wiem jeszcze - dam Ci znać około 15.30
KERCZI Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 to ze w sieci jest ich w uj to ja wiem, ale mnie generalnie chodzi o sprawdzona/pewna - nie chce mi sie zasysac tyle GB dziadostwa
Rekomendowane odpowiedzi