ruks Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 2 osoby. Wczoraj również wymieniałem cały płyn hamulcowy. No właśnie, ja robiłem sam i nie jestem 100% pewny, chociaż pedał twardy jakkolwiek by się to nie kojarzyło ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- Nie wiem bo siedzimy w Zakopanem, ale na pewno jest na kamerze bo auto stało centralnie pod. Wrócę do Krk i się będę tylko wk***ial patrząc na c**ja na kamerze, sprzedaje auto wp***u Wysłane z mojego urQuattro Domniemam że masz AC więc tragedii nie ma tylko dodatkowa bieganina z szybą czy do wyceny
-RamzeS- Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Siema jade jutro na trzy dni Krosno-Sanok-Łańcut-Chełm-Lublin-Mielec jak ktoś coś to pisać lub dzwonić
ruks Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Betę jutro odbieram, dzisiaj byłem u nich w PIM i zalany motul 7,5L filtry wymienione, również odmy, auto trochę przejechało km i już nie kopci pompa puściła i zalany był silnik, na początku kopcił jeszcze bo musiało to się wszystko przepalić po tym syfie, jedyny problem jaki jest to dzisiaj auto po postoju od po południa soboty i całą niedzielę jak odpalili to było tzw. cykanie na zimnym jak już się rozgrzał to przestało, twierdzą że może to być następstwem zalanego silnika przez co mogło inne szkody narobić, chwilę pojeżdżę i zobaczymy może ustanie.Wiem że na pewno muszę przed zimą wymienić termostat bo długo się nagrzewa, na postoju potrzebował 40 minut aby wskazówka była na 90 stopniach.. Tak czy inaczej 2k muszę wyłożyć Nie wiem jeszcze czy w tym roku nie wystawię na sprzedaż tego auta.. Powiem szczerze, że o ile miałem dobre zdanie o Bayerische Motoren Werke to zaczynam się zastanawiać, coraz więcej słyszę że się sypią Rezultat będzie taki że za 10 lat nie będzie co kupić Mam nadzieję że moja bejca się będzie trzymać...
MOHITO Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Białe AUDI - sprzedane AUDI B8/ automat/ diesel /RWD - kupię z pewnych rąk... (gdyby ktoś miał fajne auto godne polecenia -PW)
michail55 Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Białe AUDI - sprzedane AUDI B8/ automat/ diesel /RWD - kupię z pewnych rąk... (gdyby ktoś miał fajne auto godne polecenia -PW) Za ile poszlp? Wysłane z kosmosu
KERCZI Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Białe AUDI - sprzedane AUDI B8/ automat/ diesel /RWD - kupię z pewnych rąk... (gdyby ktoś miał fajne auto godne polecenia -PW) RWD to raczej nie ma czegos takiego w Audi B8
gruszka Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Białe AUDI - sprzedane AUDI B8/ automat/ diesel /RWD - kupię z pewnych rąk... (gdyby ktoś miał fajne auto godne polecenia -PW) Za ile poszlp? Wysłane z kosmosu Nie ma też poszlp
michail55 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Smiej sie Wysłane z kosmosu
MOHITO Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 ale wy tu grypsujecie "poszlp" - niemal cena wystawiona ! ( zapewne użytkownik dołączy do klubu na północy Polski) "RWD" = FWD - eh ta klawaitura chińska
310spartakus Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Witam koledzy czy ma ktoś do sprzedania lampki oświetlenia rejestracji do a4 b6 (pasują też od A3/S3 04~09 A3 Kabriolet 09~09 A4 /S4 B6(8E/8H) 01~05 A4 /S4 B7(8E/8H) 05~08 A6 /C6 (4F) 05~09 A8 /S8 03~07 tylko z rynku USA Q7 2007~2009 a nóż ktoś wymieniał na LEDy to odkupie stare bo moje odpadły :/
boseron Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Bry Panowie, dzis mnie nie ma pracuje niestety :/
stranger Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Powiem szczerze, że o ile miałem dobre zdanie o Bayerische Motoren Werke to zaczynam się zastanawiać, coraz więcej słyszę że się sypią Rezultat będzie taki że za 10 lat nie będzie co kupić Mam nadzieję że moja bejca się będzie trzymać... ja tam mam nadal b.dobre zdanie, zalezy co kto jak i za ile kupuje i czego oczekuje... Chlopakow spotkala kara bo zmienili marke :naughty: ludzie zapominaja ze takie 530d z 2004 roku juz dawno ma na budziku 350-380 tys , oczekuja cudow jeszcze najlepiej jakby bylo po 40tys na full wypasie.
_Gabriel_ Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Powiem szczerze, że o ile miałem dobre zdanie o Bayerische Motoren Werke to zaczynam się zastanawiać, coraz więcej słyszę że się sypią Rezultat będzie taki że za 10 lat nie będzie co kupić Mam nadzieję że moja bejca się będzie trzymać... ja tam mam nadal b.dobre zdanie, zalezy co kto jak i za ile kupuje i czego oczekuje... Chlopakow spotkala kara bo zmienili marke :naughty: ludzie zapominaja ze takie 530d z 2004 roku juz dawno ma na budziku 350-380 tys , oczekuja cudow jeszcze najlepiej jakby bylo po 40tys na full wypasie. no ale po co jezdzic wolniejszym BMW, jak mozna miec szybsze audi
Transitpower Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Może dziś spota zrobimy godzinke wcześniej z uwagi na kolejke ligową
gruszka Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Może dziś spota zrobimy godzinke wcześniej z uwagi na kolejke ligową Nie Wiosna
Rekomendowane odpowiedzi