FANTOMAS Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Jak by ktoś coś miał zepsute to polecam gościa, łeb jednym słowem Kraków, os. Dywizjonu 303, Opioła Sławomir Zakład RTV - Panorama FirmKERCZI i FANTOMAS potwierdzą pierwsze karwa słyszę
-RamzeS- Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Siema. Panowie jutro jestem w gdansku czwartek bydgoszcz piatek łódź jak cos to pisac lub dzwonic Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
szymeniu Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 siema koledzy, wybieram się do Krakowa na jakieś 4 dni. Może jakiś wspólny wypad na miasto, ewentualnie spota. Z chęcią bym się z wami spotkał
boseron Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 I po co komu veyron za kilka mln zł boseron mam dla Ciebie pakiet na X klocka, wpadnij do mnie jak będziesz przejeżdżał Pablo dzieki, mam zabijacza czasu na zimowe wieczory
OGr Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 siema koledzy, wybieram się do Krakowa na jakieś 4 dni. Może jakiś wspólny wypad na miasto, ewentualnie spota. Z chęcią bym się z wami spotkał kiedy wpadasz ? w końcu muszę na żywo zobaczyć to Twoje cudo ;-)
szymeniu Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 siema koledzy, wybieram się do Krakowa na jakieś 4 dni. Może jakiś wspólny wypad na miasto, ewentualnie spota. Z chęcią bym się z wami spotkał kiedy wpadasz ? w końcu muszę na żywo zobaczyć to Twoje cudo ;-) Jutro z rana i zostaje do niedzieli na pewno
OGr Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 to jak będziecie sie gdzieś zgadywać to piszcie ;-)
szymeniu Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 to jak będziecie sie gdzieś zgadywać to piszcie ;-) Spoko będziemy pisać tutaj w temacie żeby jak najwięcej znajomych się pojawiło.
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Szymek tak jak pisaliśmy przed chwilą na fejsie, zrobimy we Czwartek spota i będziemy testować 600KM z LC Dzięki panowie za spota:hi: Co do zmiany miejsca w okresie zimowym na Bonarkę to jeśli większość chce to zrobimy ankietę i może spróbujemy raz na zmianę miejscówki ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Tydzień temu wszędzie Cię było pełno Tydzień temu opuściłem spota od wielu wielu miesięcy, przykro mi że akurat nie trafiłeś na moją co tygodniową obecność
OGr Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Nie róbcie ankiety bo i tak każdy będzie miał pretensje ;-) A czemu nie krokus ? za zimno ?
Transitpower Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 To moze na dworcu glownym na 3 peronie? Ta miejscowka jest dobra. Jak bedzie zimno to bedziemy do KFC chodzic. Btw: podziekowal za spota Szczegolnie Agentowi Mackowi :-) ABG
boseron Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Jak tam po spocie , frekwencja duza... Bonarka jestem za bo mam blisko :-)
Shadow Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Do Bonarki mam kawałek, ale na spoty trzeba jeździć PABLO czyli jest spocik w czwartek ?
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie za ma co. Jak za ma co to na smierć Wysłane z urPhone
gruszka Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Kerczi Fanta za pomoc A proponowałem to nie O jeju jeju tańcze w Murrayu
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 No bo taka pomoc z łaski to se weź ---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- Sprzedam laptopa 13,3 cała Dell O hej hejo heja, tańczę u Kołodzieja
FANTOMAS Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 weś sie masz szczęście że cały czas drzwi mocno trzymałem jak się bawiłeś z tymi pedałami żebyś się w długi nie wpierdo....
Rekomendowane odpowiedzi