Cuber Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Pablo 40 zł ? Ja tam płaciłem 30 zł brutto!
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Pablo 40 zł ? Ja tam płaciłem 30 zł brutto! No widzisz to mniej zapłaciłeś, 30zł to powinna być normalna cena, 50zł to już z odkurzaniem i czyszczeniem środka.
KERCZI Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 PABLO bo Ty BEATA podjechales Wysłane z mojego urQuattro
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Wąski zamów sobie najlepiej do najbliższego paczkomatu za free, płacisz e - przelewem i po kłopocie Gra PS3 ELECTRONIC ARTS Need for Speed: Rivals Limited Edition, PlayStation 3 - Media Markt KERCZI dlatego Kenia z betą
Arturoo Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Wąski zamów sobie najlepiej do najbliższego paczkomatu za free, płacisz e - przelewem i po kłopocie Gra PS3 ELECTRONIC ARTS Need for Speed: Rivals Limited Edition, PlayStation 3 - Media MarktKERCZI dlatego Kenia z betą http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201311/1385563657_qnxnja_600.jpg bankowo
miodzio Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Czy to możliwe żeby złodzieje byli aż tak perfidni ?? A reflektory z BMW X5 kradnie się tnąc błotnik - Pokazywarka.pl
fantowski Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 w radio dzisiaj mówili ze zlapali dzisiaj jakiegos delikwenta co pedzlowal auta na krakowie.. Boseron prawda to?
michail55 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Czy to możliwe żeby złodzieje byli aż tak perfidni ??A reflektory z BMW X5 kradnie się tnąc błotnik - Pokazywarka.pl Nie do wiary Wysłane z kosmosu
Wąski Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie chętny ktoś karty w niedzielę????
lennox Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Siema Agenty Jeśli wskazówka temperatury nie podniesie się wyżej niż na zdjęciu to jest walnięty termostat czy czujnik temp? Ja stawiam na czujnik.
KERCZI Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Jak stoi cały czas w jednym miejscu to raczej czujnik Wysłane z mojego urQuattro
fantowski Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Siema Agenty Jeśli wskazówka temperatury nie podniesie się wyżej niż na zdjęciu to jest walnięty termostat czy czujnik temp? http://zapodaj.net/images/6e48dc0224eb2.jpg Ja stawiam na czujnik. masz to samo co ja u siebie 2mce temu miałem... czujnik.. sprawdz najpierw czy sie nie wypiał.. jak nie bedzie wypiety to czujnik do wymiany.
lennox Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Siema Agenty Jeśli wskazówka temperatury nie podniesie się wyżej niż na zdjęciu to jest walnięty termostat czy czujnik temp? http://zapodaj.net/images/6e48dc0224eb2.jpg Ja stawiam na czujnik. masz to samo co ja u siebie 2mce temu miałem... czujnik.. sprawdz najpierw czy sie nie wypiał.. jak nie bedzie wypiety to czujnik do wymiany. Ile Ci palił jak był uwalony ten czujnik?
gruszka Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Siema Agenty Jeśli wskazówka temperatury nie podniesie się wyżej niż na zdjęciu to jest walnięty termostat czy czujnik temp? http://zapodaj.net/images/6e48dc0224eb2.jpg Ja stawiam na czujnik. masz to samo co ja u siebie 2mce temu miałem... czujnik.. sprawdz najpierw czy sie nie wypiał.. jak nie bedzie wypiety to czujnik do wymiany. Ile Ci palił jak był uwalony ten czujnik? Ja a3 nie schodze ponizej 8 litrow O jeju jeju Kerczi też tańczy w Murrayu
lennox Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja a3 nie schodze ponizej 8 litrow wyłącz ręczny, będzie mniej
fantowski Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Siema Agenty Jeśli wskazówka temperatury nie podniesie się wyżej niż na zdjęciu to jest walnięty termostat czy czujnik temp? http://zapodaj.net/images/6e48dc0224eb2.jpg Ja stawiam na czujnik. masz to samo co ja u siebie 2mce temu miałem... czujnik.. sprawdz najpierw czy sie nie wypiał.. jak nie bedzie wypiety to czujnik do wymiany. Ile Ci palił jak był uwalony ten czujnik? nie zauwazylem wiekszej roznicy.. bo szybko zareagowalem
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja już po wymianie termostatu i węża od płynu do chłodnicy, od razu różnica i temperaturę szybciej bierze tylko te ceny Termostat główny z obudową 280zł w ASO (Dobrzański) Wąż od chłodnicy 200zł, roboty trochę było by wymienić w tym silniku termostat ale tylko 80zł chłopaki wzięli za robociznę, płyn wymienili i za free wymienili mi kolejny zepsuty czujnik PDC (dobrze że kupiłem kiedyś 2szt.) sprawdzałem z ciekawości na allegro ceny i najtańszy ori termostat 288zł a wąż tyle samo 200zł W A4ce płaciłem za termostat 80zł w ASO ale to był ten mały piernik bez obudowy, niemniej jednak części są droższe, to co można to się kupi zamiennik ale powyższe rzeczy musiały być ori. Przez ostatnie 2 miesiące 2500zł wpakowane w auto a łącznie będzie już z 4 koła, mam już nadzieję że koniec żadnych przygód aż do wiosny kiedy pójdzie do sprzedania Współczuje gościowi od czarnej E60 w sedanie, nowy silnik 2.0D musiał kupić i inne rzeczy, 10 koła będzie musiał wyłożyć.
D4NTE Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Powitać Przez ostatnie 2 miesiące 2500zł wpakowane w auto a łącznie będzie już z 4 koła, mam już nadzieję że koniec żadnych przygód aż do wiosny kiedy pójdzie do sprzedania Będziesz Miał Wydatki
Rekomendowane odpowiedzi