Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pablo 40 zł ? Ja tam płaciłem 30 zł brutto!

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystkiego dobrego.

Opublikowano
Pablo 40 zł ? Ja tam płaciłem 30 zł brutto!

No widzisz to mniej zapłaciłeś, 30zł to powinna być normalna cena, 50zł to już z odkurzaniem i czyszczeniem środka.

Opublikowano

PABLO bo Ty BEATA podjechales

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano
Wąski zamów sobie najlepiej do najbliższego paczkomatu za free, płacisz e - przelewem i po kłopocie :arrow2:Gra PS3 ELECTRONIC ARTS Need for Speed: Rivals Limited Edition, PlayStation 3 - Media Markt

KERCZI dlatego Kenia z betą :decayed:

http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201311/1385563657_qnxnja_600.jpg

:grin:

bankowo :wink:

Opublikowano

w radio dzisiaj mówili ze zlapali dzisiaj jakiegos delikwenta co pedzlowal auta na krakowie.. Boseron prawda to?:whistling:

Opublikowano

Panowie chętny ktoś karty w niedzielę????

Opublikowano

Siema Agenty :wink:

Jeśli wskazówka temperatury nie podniesie się wyżej niż na zdjęciu to jest walnięty termostat czy czujnik temp?

6e48dc0224eb2.jpg

Ja stawiam na czujnik.

Opublikowano

Jak stoi cały czas w jednym miejscu to raczej czujnik

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano

Jeśli wskazówka temperatury nie podniesie się wyżej niż na zdjęciu to jest walnięty termostat czy czujnik temp?

http://zapodaj.net/images/6e48dc0224eb2.jpg

Ja stawiam na czujnik.

masz to samo co ja u siebie 2mce temu miałem... czujnik.. sprawdz najpierw czy sie nie wypiał.. jak nie bedzie wypiety to czujnik do wymiany.

Opublikowano

Ja stawiam na czujnik.

masz to samo co ja u siebie 2mce temu miałem... czujnik.. sprawdz najpierw czy sie nie wypiał.. jak nie bedzie wypiety to czujnik do wymiany.

Ile Ci palił jak był uwalony ten czujnik?

Opublikowano

Ja stawiam na czujnik.

Ja a3 nie schodze ponizej 8 litrow

O jeju jeju Kerczi też tańczy w Murrayu

Opublikowano

Ja a3 nie schodze ponizej 8 litrow

wyłącz ręczny, będzie mniej :wink:

Opublikowano

bryyyyy :hi:

Opublikowano

Ja stawiam na czujnik.

nie zauwazylem wiekszej roznicy.. bo szybko zareagowalem :wink:

Opublikowano

:siema:

Ja już po wymianie termostatu i węża od płynu do chłodnicy, od razu różnica i temperaturę szybciej bierze tylko te ceny :facepalm:

Termostat główny z obudową 280zł w ASO (Dobrzański) Wąż od chłodnicy 200zł, roboty trochę było by wymienić w tym silniku termostat ale tylko 80zł chłopaki wzięli za robociznę, płyn wymienili i za free wymienili mi kolejny zepsuty czujnik PDC (dobrze że kupiłem kiedyś 2szt.) sprawdzałem z ciekawości na allegro ceny i najtańszy ori termostat 288zł a wąż tyle samo 200zł:decayed:

W A4ce płaciłem za termostat 80zł w ASO ale to był ten mały piernik bez obudowy, niemniej jednak części są droższe, to co można to się kupi zamiennik ale powyższe rzeczy musiały być ori.

Przez ostatnie 2 miesiące 2500zł wpakowane w auto a łącznie będzie już z 4 koła, mam już nadzieję że koniec żadnych przygód aż do wiosny kiedy pójdzie do sprzedania :whistling:

Współczuje gościowi od czarnej E60 w sedanie, nowy silnik 2.0D musiał kupić i inne rzeczy, 10 koła będzie musiał wyłożyć.

Opublikowano

Powitać :hi:

Przez ostatnie 2 miesiące 2500zł wpakowane w auto a łącznie będzie już z 4 koła, mam już nadzieję że koniec żadnych przygód aż do wiosny kiedy pójdzie do sprzedania :whistling:

Będziesz Miał Wydatki :whistling: