Hugo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 A ja znowu po tygodniu nie moglem auta odpalic albo cos rozladowuje aku albo sam aku jest do d*py a kupilem go rok temu Teraz aku są tak słabej jakości robione, że padają jak muchy. Jakiej firmy wsadziłeś? ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- Ta historia to się nadaje do Turbo Kamery A on ma z handlarzami jakąś umowę? Ta kasa co im dał to zaliczka czy zadatek? a co się stało ??????? bo nie jestem w temacie W BT Ci opowiemy na spokojnie bo to dopiero początek przygód
-RamzeS- Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 A ja znowu po tygodniu nie moglem auta odpalic albo cos rozladowuje aku albo sam aku jest do d*py a kupilem go rok temu Teraz aku są tak słabej jakości robione, że padają jak muchy. Jakiej firmy wsadziłeś? ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- Ta historia to się nadaje do Turbo Kamery A on ma z handlarzami jakąś umowę? Ta kasa co im dał to zaliczka czy zadatek? a co się stało ??????? bo nie jestem w temacie W BT Ci opowiemy na spokojnie bo to dopiero początek przygód Bosch a auto stoi w garażu Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Hugo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Bosch od jakiegoś czasu robi słabe aku. Ja u siebie wsadziłem Centrę i lata już ponad 3 lata, ale jak postoi w garażu kilka dni i jest zimno na dworze to czuć, że już słabiej kręci
-RamzeS- Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pierwsze co to pojadę do elektryka niech sprawdzi napiecie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ramzes a co wyrezales w aucie? Wysłane z mojego urQuattro
-RamzeS- Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Karol nic. dodalem bns i kiere MF Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:48 ---------- A alternator mam po kompletnej regeneracji Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
nex Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 PABLO , żeby Ciebie teraz tylko nie zamknęli jako pośrednika pośredników
miodzio Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 ma ktoś takie ustrojstwo co to akumulator można naładować ?? potrzebuje pożyczyć
D4NTE Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja mam, właśnie ładuje mój aku bo jestem u rodziców, mogę Ci wziąć jak będę wracał
miodzio Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja mam, właśnie ładuje mój aku bo jestem u rodziców, mogę Ci wziąć jak będę wracał ooo to elegancko jak będziesz wracał to przedzwoń do mnie to podjade
D4NTE Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja mam, właśnie ładuje mój aku bo jestem u rodziców, mogę Ci wziąć jak będę wracał ooo to elegancko jak będziesz wracał to przedzwoń do mnie to podjade Koło 21 powinienem być, będę dzwonił
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja tez mam jak cos, z funkcja niskiego prądu Wysłane z mojego urQuattro
PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 PABLO , żeby Ciebie teraz tylko nie zamknęli jako pośrednika pośredników
miodzio Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 PABLO , żeby Ciebie teraz tylko nie zamknęli jako pośrednika pośredników święta na państwowym garnuszku
boseron Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pablo nie martw sie Transit Cie bedzie codziennie odwiedzał , ale dupke przed przecwelowaniem bedziesz pilnował już sam
-RamzeS- Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Boseron na ciebie zawsze można liczyć Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Panowie byłem wczoraj na spotkaniu klasowym ze szkoły podstawowej.....po 20 latach i co po niektórych nie mogłem poznać, ale sie człowiek potrafi zmienić.....impra do 5 rano koleżanki niczego sobie jak za dawnych lat hehe
fantowski Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Karty w niedziele godzina 11 kto chętny ??? ja niestety jutro odpuszczam
Rekomendowane odpowiedzi