Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Byłby wielkim c**jem jeśli na początku zapłaciłby za to auto i mi wciskał kit że dał zaliczkę tylko, więcej nic bym mu nie pomógł bo 2 dni przy tym siedziałem i jeździłem załatwiać sprawy.

Pablo takie czasy

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pablo takie czasy

Tylko ja go znam od 5 roku życia.

Opublikowano

Pablo zejdź na ziemie może się wstydzi że tak wtopił

Opublikowano

Też możliwe, nie miałem okazji sprawdzić tej umowy i czy faktycznie pisze że dał im 4tys zaliczki.

---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ----------

tylko nie rozumiem jeszcze jednego - skoro dal na dzien dobry cala kase to dlaczego zostawil auto handlarzom jeszcze na pare dni zamiast wziac od razu ze soba?

Źle całą sytuację zrozumiałeś, jeśli doszło do transakcji to wówczas wtedy gdy oni kilka dni temu przyjechali do nas pod blok z Zakopanego i jakieś tam umowy spisywali, podali sobie ręce i się rozjechali no ale twierdzi że wtedy spisali umowę że dał im zaliczkę a kasę przeleje, wcześniej auto fakt już zarejestrował na siebie.

Jutro już będę wiedział pewnie czy auto zostaje, jeśli tak będzie to je wezmę i przyjadę z nim na spota, za tydzień bo w ten wtorek nie da rady a za tydzień spot wypada 24.12.2013 proponuje więc zrobić np w niedziele albo poniedziałek spota :wink4:

Opublikowano

Pablo dobrze gada z tym spotem robimy ankietę :lol1:

Opublikowano

Źle całą sytuację zrozumiałeś, jeśli doszło do transakcji to wówczas wtedy gdy oni kilka dni temu przyjechali do nas pod blok z Zakopanego i jakieś tam umowy spisywali, podali sobie ręce i się rozjechali no ale twierdzi że wtedy spisali umowę że dał im zaliczkę a kasę przeleje, wcześniej auto fakt już zarejestrował na siebie.

fakt, ja zrozumialem ze kase dal im juz w zakopcu pierwszego dnia

Opublikowano

Radek będziesz w ten wtorek? bo twojej :audi: jeszcze nie widziałem

Opublikowano

bede bede :wink:

nie ma sie czym chwalic, szału ni ma :decayed:

Opublikowano
szału ni ma :decayed:

Kolor ładny :)

---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ----------

radekst podjedź przed spotem na myjkę bo masz blisko, 23zł wraz z odkurzaniem a co 6 mycie gratis.

Kraków - Czyżyny (XIV) - Ręczna - Myjnia samochodowa - Miplo

Opublikowano
szału ni ma :decayed:

Kolor ładny :)

ja tez zawsze mialem slabosc do różu majtkowego :giveheart:

---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ----------

radekst podjedź przed spotem na myjkę bo masz blisko, 23zł wraz z odkurzaniem a co 6 mycie gratis.

Kraków - Czyżyny (XIV) - Ręczna - Myjnia samochodowa - Miplo

ja wole sobie sam autko umyc :tongue:

ale jak nie bede miec czasu na mycie samemu to na pewno skorzystam :thumbup1:

Opublikowano

Jak masz czas to ok, ja ostatnio nie mam czasu się bawić tak jak kiedyś z B5ką a przy tym jeszcze więcej jest roboty, zwłaszcza przy takiej temperaturze suszyć, wycierać auto mija się z celem :wink:

News: Kolega jutro jedzie z prawnikiem do zakopanego.

---------- Post dopisany at 18:00 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?v=461229153987549

:shock3::shock3::shock3: Grubo :kox:

" System idealnie pokazuje możliwości producenta, ale:

- co w razie, kiedy dwa lub więcej samochodów z takim systemem w tym samym czasie "wypatrzy" to samo miejsce parkingowe i zechce tam wjechać? Czy system rozpozna, że ten drugi też chce tu wjechać i odpuści, czy oba zgłupieją i zatrzymają się na środku, blokując w ogóle przejazd, jak te przysłowiowe blondynki z dowcipów?

- czego nie było widać na filmiku, ale przecież parkingi podziemne i piętrowe są płatne i trzeba najpierw pobrać bilet, by w ogóle na niego wjechać, gdyż dostępu "strzegą" szlabany. Co w takiej sytuacji? Samochód sam zatrzyma się przed szlabanem i pobierze taki bilet? To samo z wyjazdem - o ile opłacić parking można smartfonem, o tyle przy wyjeździe należy wsunąć do czytnika bilet, by szlaban się podniósł. Będziecie instalować specjalne ramię, które będzie się wysuwało przez otwartą szybę i pobierze oraz wsunie bilet?

- kto zapłaci za ewentualne szkody parkingowe, których wykluczyć nie można - złośliwość rzeczy martwych?

- co w razie awarii, w końcu im więcej elektroniki, tym więcej rzeczy mogących się zepsuć? Niejednokrotnie słyszy się o przypadkach, kiedy nawet w nowych limuzynach, które de facto są dużymi mobilnymi komputerami, psuje się jakiś siłownik, czujnik podaje błędny komunikat (np. się zabrudzi, czy po prostu zepsuje). Nie wspominając o autentycznych przypadkach, kiedy w trakcie jazdy autostradą przy prędkości grubo ponad 100 km/h komputer sterujący pracą urządzeń pokładowych nagle dostaje "widzimisię" i dokonuje restartu, wyłączając wszystkie urządzenia (samochód staje się "martwy"), by po kilku minutach, jakby nigdy nic, znowu wszystko z powrotem włączyć? O strachu kierowcy w tej chwili, gdy ani nie reaguje pedał gazu, ani co gorsza hamulca (co jest po prostu niebezpieczne) nie trzeba przypominać.

-w końcu, co to będzie za 5-10 lat? Ile części do wymiany, błędne komunikaty o usterkach, awarie modułów?

Dlatego ja jestem przeciwny wszelkim systemom, które mają na celu zastąpić całkowicie kierowcę, a nie tylko mu pomóc. Nic nie zastąpi człowieka, który umie korzystać ze swojego rozumu..."

Opublikowano

a jest jakaś sensowna myjnia ręczna w okolicach ruczaju co by za mycie zapłacić mniej niż 30zl :whistling:???

Opublikowano
a jest jakaś sensowna myjnia ręczna w okolicach ruczaju co by za mycie zapłacić mniej niż 30zl :whistling:???

Zakopiańska parking podziemny przy CinemaCity :) 25 zł mycie suszenie :)

Opublikowano

tylko nie rozumiem jeszcze jednego - skoro dal na dzien dobry cala kase to dlaczego zostawil auto handlarzom jeszcze na pare dni zamiast wziac od razu ze soba?

Żeby mogli dokończyć rezanie :decayed:

Opublikowano

spiszcie VIN tej B8 aby omijać ją z daleka

Opublikowano

Który :grin:

Opublikowano

Który :grin:

racja :grin:

Opublikowano
:polew: