-RamzeS- Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Byłby wielkim c**jem jeśli na początku zapłaciłby za to auto i mi wciskał kit że dał zaliczkę tylko, więcej nic bym mu nie pomógł bo 2 dni przy tym siedziałem i jeździłem załatwiać sprawy. Pablo takie czasy
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pablo takie czasy Tylko ja go znam od 5 roku życia.
-RamzeS- Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pablo zejdź na ziemie może się wstydzi że tak wtopił
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Też możliwe, nie miałem okazji sprawdzić tej umowy i czy faktycznie pisze że dał im 4tys zaliczki. ---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ---------- tylko nie rozumiem jeszcze jednego - skoro dal na dzien dobry cala kase to dlaczego zostawil auto handlarzom jeszcze na pare dni zamiast wziac od razu ze soba? Źle całą sytuację zrozumiałeś, jeśli doszło do transakcji to wówczas wtedy gdy oni kilka dni temu przyjechali do nas pod blok z Zakopanego i jakieś tam umowy spisywali, podali sobie ręce i się rozjechali no ale twierdzi że wtedy spisali umowę że dał im zaliczkę a kasę przeleje, wcześniej auto fakt już zarejestrował na siebie. Jutro już będę wiedział pewnie czy auto zostaje, jeśli tak będzie to je wezmę i przyjadę z nim na spota, za tydzień bo w ten wtorek nie da rady a za tydzień spot wypada 24.12.2013 proponuje więc zrobić np w niedziele albo poniedziałek spota
-RamzeS- Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pablo dobrze gada z tym spotem robimy ankietę
Radekst Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Źle całą sytuację zrozumiałeś, jeśli doszło do transakcji to wówczas wtedy gdy oni kilka dni temu przyjechali do nas pod blok z Zakopanego i jakieś tam umowy spisywali, podali sobie ręce i się rozjechali no ale twierdzi że wtedy spisali umowę że dał im zaliczkę a kasę przeleje, wcześniej auto fakt już zarejestrował na siebie. fakt, ja zrozumialem ze kase dal im juz w zakopcu pierwszego dnia
-RamzeS- Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Radek będziesz w ten wtorek? bo twojej jeszcze nie widziałem
Radekst Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 bede bede nie ma sie czym chwalic, szału ni ma
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 szału ni ma Kolor ładny ---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- radekst podjedź przed spotem na myjkę bo masz blisko, 23zł wraz z odkurzaniem a co 6 mycie gratis. Kraków - Czyżyny (XIV) - Ręczna - Myjnia samochodowa - Miplo
Radekst Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 szału ni ma Kolor ładny ja tez zawsze mialem slabosc do różu majtkowego ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ---------- radekst podjedź przed spotem na myjkę bo masz blisko, 23zł wraz z odkurzaniem a co 6 mycie gratis. Kraków - Czyżyny (XIV) - Ręczna - Myjnia samochodowa - Miplo ja wole sobie sam autko umyc ale jak nie bede miec czasu na mycie samemu to na pewno skorzystam
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jak masz czas to ok, ja ostatnio nie mam czasu się bawić tak jak kiedyś z B5ką a przy tym jeszcze więcej jest roboty, zwłaszcza przy takiej temperaturze suszyć, wycierać auto mija się z celem News: Kolega jutro jedzie z prawnikiem do zakopanego. ---------- Post dopisany at 18:00 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?v=461229153987549 :shock3: Grubo " System idealnie pokazuje możliwości producenta, ale: - co w razie, kiedy dwa lub więcej samochodów z takim systemem w tym samym czasie "wypatrzy" to samo miejsce parkingowe i zechce tam wjechać? Czy system rozpozna, że ten drugi też chce tu wjechać i odpuści, czy oba zgłupieją i zatrzymają się na środku, blokując w ogóle przejazd, jak te przysłowiowe blondynki z dowcipów? - czego nie było widać na filmiku, ale przecież parkingi podziemne i piętrowe są płatne i trzeba najpierw pobrać bilet, by w ogóle na niego wjechać, gdyż dostępu "strzegą" szlabany. Co w takiej sytuacji? Samochód sam zatrzyma się przed szlabanem i pobierze taki bilet? To samo z wyjazdem - o ile opłacić parking można smartfonem, o tyle przy wyjeździe należy wsunąć do czytnika bilet, by szlaban się podniósł. Będziecie instalować specjalne ramię, które będzie się wysuwało przez otwartą szybę i pobierze oraz wsunie bilet? - kto zapłaci za ewentualne szkody parkingowe, których wykluczyć nie można - złośliwość rzeczy martwych? - co w razie awarii, w końcu im więcej elektroniki, tym więcej rzeczy mogących się zepsuć? Niejednokrotnie słyszy się o przypadkach, kiedy nawet w nowych limuzynach, które de facto są dużymi mobilnymi komputerami, psuje się jakiś siłownik, czujnik podaje błędny komunikat (np. się zabrudzi, czy po prostu zepsuje). Nie wspominając o autentycznych przypadkach, kiedy w trakcie jazdy autostradą przy prędkości grubo ponad 100 km/h komputer sterujący pracą urządzeń pokładowych nagle dostaje "widzimisię" i dokonuje restartu, wyłączając wszystkie urządzenia (samochód staje się "martwy"), by po kilku minutach, jakby nigdy nic, znowu wszystko z powrotem włączyć? O strachu kierowcy w tej chwili, gdy ani nie reaguje pedał gazu, ani co gorsza hamulca (co jest po prostu niebezpieczne) nie trzeba przypominać. -w końcu, co to będzie za 5-10 lat? Ile części do wymiany, błędne komunikaty o usterkach, awarie modułów? Dlatego ja jestem przeciwny wszelkim systemom, które mają na celu zastąpić całkowicie kierowcę, a nie tylko mu pomóc. Nic nie zastąpi człowieka, który umie korzystać ze swojego rozumu..."
pawel1380 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Volvo było pierwsze w tym temacie już dawno to pokazali.
miodzio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 a jest jakaś sensowna myjnia ręczna w okolicach ruczaju co by za mycie zapłacić mniej niż 30zl ???
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 a jest jakaś sensowna myjnia ręczna w okolicach ruczaju co by za mycie zapłacić mniej niż 30zl ??? Zakopiańska parking podziemny przy CinemaCity 25 zł mycie suszenie
Hugo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 tylko nie rozumiem jeszcze jednego - skoro dal na dzien dobry cala kase to dlaczego zostawil auto handlarzom jeszcze na pare dni zamiast wziac od razu ze soba? Żeby mogli dokończyć rezanie
OGr Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 spiszcie VIN tej B8 aby omijać ją z daleka
Hugo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 spiszcie VIN tej B8 aby omijać ją z daleka Który
OGr Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 spiszcie VIN tej B8 aby omijać ją z daleka Który racja
Rekomendowane odpowiedzi