Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
umie ktos podlaczyc lusterko fotochrom?? obecnie jest tak podlaczone ze nie wylacza sie z canbusem i ciagnie prad

Jeśli robisz to w związku z tymi problemami z aku to od razu ci mówię że efekt może być żaden. Ciekłe kryształy z lusterka biorą znikomy prąd można to porównać do zegarków i ich małej bateryiki i proporcjonalnie twojego aku i wielkości lusterka. Wiesz ile wytrzymuje mniej więcej bateria w zegarku. W/g. mnie wydasz kasę którą mógłbyś wydać na wymianę tego alternatora bo podłączenie tego lustra tanie nie będzie bo trzeba pociągnąć kilka kabli słupkiem itd. Możesz zobaczyć co faktycznie doi to lustro wyłączając je na stałe przełącznikiem ale jak dla mnie to nie tędy droga chyba że chcesz mieć jak trzeba i o to ci chodzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka ALL :hi:

ps. Odnosnie kolegi Pabla Mariusza, Ja wnioskuję ze popełnił błąd kupując auto ( dramatu nie ma :) ) i aby wyjsc z twarzą naopowiadał głupot Pablowi a ze Pablo jest osobą która łyka wszytsko i przekazuje dalej nie zastanawiając sie nad sensem to później wychodzi akcja jaka była :)

Opublikowano

:hi:

jak sie zapowiada frekwencja na dzisiaj?:wink:

Opublikowano

chyba dobrze :hi:

Opublikowano

to dobrze. w przyszly wtorek chyba spota nie bedzie... a za 2tyg mamy sylwester - wiec mozna przypuszczac, ze to ostatni wtorkowy spot w tym roku :wink:

Opublikowano

Gabriel w przyszłym tygodniu robimy spota w Poniedziałek :)

---------- Post dopisany at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ----------

ps. wrzuciłem Ankietę :grin:

Opublikowano

Ja dziś się pojawię - własnie odebrałem tablice :D Będzie może ktoś z VAGiem? //nie ma to jak dobrze zacząć ;P błędami...

Opublikowano

ładnie się zapowiada - 2ch nowych :decayed:

zapraszamy :wink::naughty:

Opublikowano

ps. wrzuciłem Ankietę :grin:

czemu nie ma ankiety odnośnie ankiety sie pytam ja

znowu zielony stolik rulezz :decayed:

Opublikowano

Buahahaha

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano
nie ma to jak dobrze zacząć ;P błędami...

no jak nie sprawdziłeś vin-u to tak jest

no i ci tu zaraz koledzy o jakimś wiadrze przypomną to tak żeby ustrzec cię przed kolejnymi błędami

Opublikowano
nie ma to jak dobrze zacząć ;P błędami...

no i ci tu zaraz koledzy o jakimś wiadrze przypomną to tak żeby ustrzec cię przed kolejnymi błędami

bardziej niż pewne że zrobi to transit

Opublikowano

:hi:

A nowi znają tzw. tradycję na Krakowskich z tytułu pierwszego przyjazdu na spota? :decayed::whistling:

Opublikowano

Sprawdziłem. I na dodatek ustrzegłem się przed kilkoma innymi autami, które niby wyglądały ok. Tego nawet nei brałem pod uwagę, więc kupowałem na zimno.

Ale przynajmniej wiem, że serwis co roku w szwajcarskim aso, przebieg rzeczywisty i lakier ori, a to, że ma parę rysek i wgniotkę, to mnie nawet cieszy. Nie kupowałem nowego auta...

A nowi znają tzw. tradycję na Krakowskich z tytułu pierwszego przyjazdu na spota? :decayed::whistling:

Nie znają. Będę miał obiad od babci, jeśli to pomoże się wkupić :wink:

Opublikowano

O, ankieta :grin:

Siema :hi:

---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ----------

ładnie się zapowiada - 2ch nowych :decayed:

zapraszamy :wink::naughty:

:decayed:

Opublikowano
Nie znają. Będę miał obiad od babci, jeśli to pomoże się wkupić :wink:

A więc tradycja jest taka że każda nowa osoba która przyjeżdża pierwszy raz na spota jest zobowiązana przywieźć ze sobą kubełek KFC

31029.jpg

a który wybierze to już jego decyzja :decayed:

Opublikowano

a może dzisiaj zrobić spota w PizzaHut tak jak to było rok czy dwa lata temu??? :wink:

Opublikowano

Ja z moja jade do lekarza jak sie w miare wyrobie to wpadne

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

żarłoki:facepalm:

Opublikowano

bardziej niż pewne że zrobi to transit

:takiego::ssij:

Pablo już to zrobił :decayed: