FANTOMAS Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 umie ktos podlaczyc lusterko fotochrom?? obecnie jest tak podlaczone ze nie wylacza sie z canbusem i ciagnie prad Jeśli robisz to w związku z tymi problemami z aku to od razu ci mówię że efekt może być żaden. Ciekłe kryształy z lusterka biorą znikomy prąd można to porównać do zegarków i ich małej bateryiki i proporcjonalnie twojego aku i wielkości lusterka. Wiesz ile wytrzymuje mniej więcej bateria w zegarku. W/g. mnie wydasz kasę którą mógłbyś wydać na wymianę tego alternatora bo podłączenie tego lustra tanie nie będzie bo trzeba pociągnąć kilka kabli słupkiem itd. Możesz zobaczyć co faktycznie doi to lustro wyłączając je na stałe przełącznikiem ale jak dla mnie to nie tędy droga chyba że chcesz mieć jak trzeba i o to ci chodzi
Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Siemka ALL ps. Odnosnie kolegi Pabla Mariusza, Ja wnioskuję ze popełnił błąd kupując auto ( dramatu nie ma ) i aby wyjsc z twarzą naopowiadał głupot Pablowi a ze Pablo jest osobą która łyka wszytsko i przekazuje dalej nie zastanawiając sie nad sensem to później wychodzi akcja jaka była
_Gabriel_ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 jak sie zapowiada frekwencja na dzisiaj?
_Gabriel_ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 to dobrze. w przyszly wtorek chyba spota nie bedzie... a za 2tyg mamy sylwester - wiec mozna przypuszczac, ze to ostatni wtorkowy spot w tym roku
Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Gabriel w przyszłym tygodniu robimy spota w Poniedziałek ---------- Post dopisany at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- ps. wrzuciłem Ankietę
8artosh Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja dziś się pojawię - własnie odebrałem tablice Będzie może ktoś z VAGiem? //nie ma to jak dobrze zacząć ;P błędami...
fantowski Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 ładnie się zapowiada - 2ch nowych zapraszamy
FANTOMAS Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 ps. wrzuciłem Ankietę czemu nie ma ankiety odnośnie ankiety sie pytam ja znowu zielony stolik rulezz
KERCZI Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Buahahaha Wysłane z mojego urQuattro
FANTOMAS Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 nie ma to jak dobrze zacząć ;P błędami... no jak nie sprawdziłeś vin-u to tak jest no i ci tu zaraz koledzy o jakimś wiadrze przypomną to tak żeby ustrzec cię przed kolejnymi błędami
fantowski Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 nie ma to jak dobrze zacząć ;P błędami... no jak nie sprawdziłeś vin-u to tak jest no i ci tu zaraz koledzy o jakimś wiadrze przypomną to tak żeby ustrzec cię przed kolejnymi błędami bardziej niż pewne że zrobi to transit
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 A nowi znają tzw. tradycję na Krakowskich z tytułu pierwszego przyjazdu na spota?
8artosh Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 no jak nie sprawdziłeś vin-u to tak jest Sprawdziłem. I na dodatek ustrzegłem się przed kilkoma innymi autami, które niby wyglądały ok. Tego nawet nei brałem pod uwagę, więc kupowałem na zimno. Ale przynajmniej wiem, że serwis co roku w szwajcarskim aso, przebieg rzeczywisty i lakier ori, a to, że ma parę rysek i wgniotkę, to mnie nawet cieszy. Nie kupowałem nowego auta... A nowi znają tzw. tradycję na Krakowskich z tytułu pierwszego przyjazdu na spota? Nie znają. Będę miał obiad od babci, jeśli to pomoże się wkupić
Radekst Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 O, ankieta Siema ---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ---------- ładnie się zapowiada - 2ch nowych zapraszamy
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie znają. Będę miał obiad od babci, jeśli to pomoże się wkupić A więc tradycja jest taka że każda nowa osoba która przyjeżdża pierwszy raz na spota jest zobowiązana przywieźć ze sobą kubełek KFC a który wybierze to już jego decyzja
fantowski Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 a może dzisiaj zrobić spota w PizzaHut tak jak to było rok czy dwa lata temu???
-RamzeS- Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja z moja jade do lekarza jak sie w miare wyrobie to wpadne Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Transitpower Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 bardziej niż pewne że zrobi to transit Pablo już to zrobił
Rekomendowane odpowiedzi