Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cuberek, a to nie jest tak ze przy 2 osiach z automatu musisz miec E bez wzgledu na mase?? :mysli:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cuberek, a to nie jest tak ze przy 2 osiach z automatu musisz miec E bez wzgledu na mase?? :mysli:

już nie :) [br]Dopisany: 29 Styczeń 2008, 00:37 _________________________________________________oczywiscie mówie to z tego co mi Pan w wypożyczalni powiedział a myśłe ze jest z przepisami na bieżąco i zaskoczył mnie tylko z jednym ze jak ciągniesz przyczepke to musisz miec 2-gi trójkąt ostrzegawczy :shocked:

Opublikowano

z przyczepą dużo jeździłem i wiem jedno że może baaaaardzo zaskoczyć , zwłaszcza załadowana 2 ośka . Im cięższe auto tym lepiej .

oj moze moze :)

Jeśli masz prawo jazdy kategorii B, możesz prowadzić tzw. zespół pojazdów – czyli samochód z przyczepą – w dwóch sytuacjach:

- zawsze, jeśli jest to przyczepa lekka, czyli taka, której dopuszczalna masa całkowita nie przekracza 750 kg,

- jeśli jest to inna przyczepa, muszą zostać spełnione dwa warunki: suma dopuszczalnych mas całkowitych pojazdu i przyczepy nie może przekroczyć 3 i pół tony; masa własna samochodu musi być większa niż dopuszczalna masa całkowita ciągniętej przyczepy.

W innych sytuacjach musisz posiadać prawo jazdy kategorii B+E

wiec jesli moja przyczepka nie przekracza wraz z ładunkiem 750 kg to mogę Ją ciągnąć czy ma jedną czy dwie osie....

Opublikowano

witam

ale mi sie nie chce dzisiaj robic ... :przebiegly:

musze sobie szybko znalesc ten przewód na wtrysk co mi leje bo wsysa mi audica 8 litrów na 100 km :rant:

Opublikowano

witam

musze sobie szybko znalesc ten przewód na wtrysk co mi leje bo wsysa mi audica 8 litrów na 100 km :rant:

No stary masz teraz kolo 100 km moze lepiej to trzeba sie liczyc ze spalaniem :D
Opublikowano

witam

No stary masz teraz kolo 100 km moze lepiej to trzeba sie liczyc ze spalaniem :D

nie mam 100 km, co najwyżej 100 KM lub 100 ps :tongue4:

zreszta tak samo mi schodziło paliwko jeszcze na starych gratach bo tym jak miałem regulowane stare wtryski tylko ostatnio to dopiero sobie obliczyłem :bicz2:

Opublikowano

witam

nie mam 100 km, co najwyżej 100 KM lub 100 ps :tongue4:

zreszta tak samo mi schodziło paliwko jeszcze na starych gratach bo tym jak miałem regulowane stare wtryski tylko ostatnio to dopiero sobie obliczyłem :bicz2:

:th: Ciekawe ile u mnie pujdzie Up :kwasny:
Opublikowano

<Goollom> Cześć... Mateusz?

<Ufo> Cześć, no Mateusz, a kto pyta?

<Goollom> Twoja dziewczyna to Anka, tak?

<Ufo> No tak, a co?

<Goollom> Ty jej kupujesz tabletki antykoncepcyjne?

<Ufo> No tak, ale o co chodzi i kim jesteś?

<Goollom> Nieważne.. ja tak tylko... podziękować Ci chciałem ;)

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

sokolnh, masz moze mozliwosc sprawdzenia gdzie sie podłącza dodatkowy silniczek do spryskiwaczy xenonów.... ??

Opublikowano

Powiedzcie mi Panowie bo mi krówsko nagrzewa się tylko do jakichś 75-80 stopni, co to może być? Termostat??

Opublikowano

Powiedzcie mi Panowie bo mi krówsko nagrzewa się tylko do jakichś 75-80 stopni, co to może być? Termostat??

raczej tak[br]Dopisany: 29 Styczeń 2008, 11:37 _________________________________________________

sokolnh, masz moze mozliwosc sprawdzenia gdzie sie podłącza dodatkowy silniczek do spryskiwaczy xenonów.... ??

mam :)

spryszs2.th.jpg[br]Dopisany: 29 Styczeń 2008, 11:43 _________________________________________________i druga czesc

sprysfd3.th.jpg

Opublikowano

Siemka obiboki :P

Tesciowka puka do drzwi ziecia i corki.

Ziec: - A mamusia to na dlugo??

Tesciowa: - Tak dlugo az wam sie znudze!

Ziec: - To mamusia nawet nie wejdzie ?!

:polew: :polew:

Opublikowano

Witam, ale naspamowaliście od wczoraj :gwizdanie:

Opublikowano

Sokolnh thx

gramy dziś w tych zielonkach ??

Opublikowano

Sokolnh thx

gramy dziś w tych zielonkach ??

gramy gramy, ile osob bierzesz ?

ogladałes te felgi juz ?[br]Dopisany: 29 Styczeń 2008, 12:20 _________________________________________________

Witam, ale naspamowaliście od wczoraj :gwizdanie:

no Ty też musisz zacząc, nie mozna być wiecznie nowicjuszem :decayed:

Opublikowano

no własnie sie zastanawiam nad całym tym graniem w zielonkach :gwizdanie:

Opublikowano

no własnie sie zastanawiam nad całym tym graniem w zielonkach :gwizdanie:

dzis czy wogole ?

Opublikowano

no ogolnie..... lepiej chyba jakąś trawke poszukac....

Sokol a masz w etce pokazane podloczenie do ukladu eelektycznego tej dodatkowej pompki ? i jaka wtyczka tam wchodzi... ps załatwił bys mi Etke na płytce :D

Opublikowano

no ogolnie..... lepiej chyba jakąś trawke poszukac....

Sokol a masz w etce pokazane podloczenie do ukladu eelektycznego tej dodatkowej pompki ? i jaka wtyczka tam wchodzi... ps załatwił bys mi Etke na płytce :D

ale dzisiaj grasz jeszcze, tak ?

moze bedzie, zaraz zobacze, narazie jem

no jak znajde instalke to ci nagram, bo jedna dałem Tukanowi i mi jeszcze nie oddał :bicz2::decayed: