Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 o właśnie....bo jakoś temat jakby przyćmiony przez kółka.....znaczy poprawiło się
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 to cieszy ............teraz musisz bardziej o siebie dbać......piątkowe wieczory trzeba zacząć urozmaicać......
lennox Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 nie zapeszam my tez, a teraz poka kola
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 halo.?....nie słysze..... zwykłe felgi Maćku
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 dobranoc ---------- Post dopisany at 01:44 ---------- Poprzedni post napisany at 01:43 ----------
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Yanosik daje radę po mieście, wariaty czaili się w nieoznakowanym Grande Punto I jeszcze Alfa na końcu prostej na Bora. :takiego:
werbel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Na wsi gorzej z Yanosikiem. W niedziele wpadła druga 10tka i za chwilę zbieram sie do MORDu na kurs zapisywac. oO
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 a ze mnie i mojego Yanosika sie smialiscie....
fantowski Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ten się śmieje kto się smieje ostatni.. ja cały czas tak jak i TY jezdze na yanosiku i juz duzo razy sprawdził się.. Karol bedziesz na spocie?
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ten się śmieje kto się smieje ostatni.. ja cały czas tak jak i TY jezdze na yanosiku i juz duzo razy sprawdził się.. Karol bedziesz na spocie? a TY będziesz ?
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 bendeeeeeeeeeee....jak Tommy Lee Jones w sciganym... Wąski - zaraz się zajmuje Twoją sprawą...
nex Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 KERCZI, kuzyna szwagier był zainteresowany szczurkami, dzwonie na podany numer w aukcji bo myslałem że to twój numer a tam jakiś koleś który Cię nie zna? oO
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 zna zna - tylko trzeba sie odpowiednio przedstawic... jak dzwoni chłop i nie przedstawi sie ani nie powie o co chodzi tylko czy moglby rozmawiac z Karolem Kołodziejem....to czego oczekuje jak cos to niech dzwoni na private... 602 760 360, albo nie od d*py strony tylko powie ze dzwoni z a4-klubu i jest z polecenia znajomego....nagle swiat nabiera zupelnie nowych barw
Rekomendowane odpowiedzi