boseron Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Bry , miłego Lenox życie....... pozdrowionka ---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:01 ---------- Nie spać zwiedzać. Hornet zadzwoń po lawete :-D a co Ty spac możesz czy Oskar daje popalić.....
-RamzeS- Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Pora karmienia a jak nie ide do pracy to ja do niego wstaje
Cuber Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Właśnie się zastanawiam gdzie jechać się opalac
D4NTE Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ja w biurze roletami okno zasłoniłem i klimę włączyłem tak pali słońce dziś
Radekst Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 my z ramzesem wlasnie lecimy na kryspinow, wiec jak ktos cos to wbijac podobno duzo ludzi dzisiaj ale za to niedaleko
-RamzeS- Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 A wieczorem pod gwiazdami zrobimy sobie bunga bunga
PABLO Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 U mnie poszła klima w Kauflandzie tak przygrzało słońce
KERCZI Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Jakby ktos cos potrzebował z Białegostoku to krzyczeć
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 plaża Właśnie się zastanawiam gdzie jechać się opalac Ja w biurze roletami okno zasłoniłem i klimę włączyłem tak pali słońce dziś my z ramzesem wlasnie lecimy na kryspinow, wiec jak ktos cos to wbijac podobno duzo ludzi dzisiaj ale za to niedaleko A wieczorem pod gwiazdami zrobimy sobie bunga bunga U mnie poszła klima w Kauflandzie tak przygrzało słońce Jedno pytanko......co tak działa ? ...też chcę....na receptę dostanę ? ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ---------- PABLO ...zalłatwiłeś sobie kuriera do Gliwic? Brachol przyjeżdża na weekend do mnie i by mógł Ci to zabrać w drodze powrotnej
-RamzeS- Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 plaża Właśnie się zastanawiam gdzie jechać się opalac Ja w biurze roletami okno zasłoniłem i klimę włączyłem tak pali słońce dziś my z ramzesem wlasnie lecimy na kryspinow, wiec jak ktos cos to wbijac podobno duzo ludzi dzisiaj ale za to niedaleko A wieczorem pod gwiazdami zrobimy sobie bunga bunga U mnie poszła klima w Kauflandzie tak przygrzało słońce Jedno pytanko......co tak działa ? ...też chcę....na receptę dostanę ? ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ---------- PABLO ...zalłatwiłeś sobie kuriera do Gliwic? Brachol przyjeżdża na weekend do mnie i by mógł Ci to zabrać w drodze powrotnej Apap extra
Rekomendowane odpowiedzi