miodzio Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Panowie ależ Wy gadacie głupoty...jezdzilem poprzednią B7 i po Austrii i dużo po DE i nikt nigdy się nie przyczepił. Jeśli auto ma podbity ważny przegląd techniczny to mogą Ci naskoczyć na wentyl nawet jak jest to niezgodne z Ichniejszymi przepisami... 1+ Ja to pisze cały czas ale jak grochem o ścianę.....
Radekst Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Ogladam dzisiaj rano tv a tam reklama bajki "lisek pablo"
ruks Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Panowie ależ Wy gadacie głupoty...jezdzilem poprzednią B7 i po Austrii i dużo po DE i nikt nigdy się nie przyczepił. Jeśli auto ma podbity ważny przegląd techniczny to mogą Ci naskoczyć na wentyl nawet jak jest to niezgodne z Ichniejszymi przepisami... 1+ Ja to pisze cały czas ale jak grochem o ścianę..... +10 Bo przeca są "fachofcy" którzy zjedli felgi robiąc km po EU Ile aut jest sprowadzanych z zachodu ze ściemą, tył tak jak pisałeś można nawet zamalować
gucio07 Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Ogladam dzisiaj rano tv a tam reklama bajki "lisek pablo" Bo Pablo jest wszędzie
Lopezzz Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Ogladam dzisiaj rano tv a tam reklama bajki "lisek pablo" Bo Pablo jest wszędzie Z wyjątkiem ostatniego spotu
Lopezzz Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 We wtorek będę bo mam wolne tym razem Będziesz miał ramki? Potrzebuję dwie sztuki.
PABLO Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Będziesz miał ramki? Potrzebuję dwie sztuki. Mam w dresowozie więc będą.
boseron Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Panowie ależ Wy gadacie głupoty...jezdzilem poprzednią B7 i po Austrii i dużo po DE i nikt nigdy się nie przyczepił. Jeśli auto ma podbity ważny przegląd techniczny to mogą Ci naskoczyć na wentyl nawet jak jest to niezgodne z Ichniejszymi przepisami... bo Ty jesteś Krzysztof Jarzyna ze Szczecina Szef wszystkich Szefów wiec Tobie wolno
KERCZI Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Panowie ależ Wy gadacie głupoty...jezdzilem poprzednią B7 i po Austrii i dużo po DE i nikt nigdy się nie przyczepił. Jeśli auto ma podbity ważny przegląd techniczny to mogą Ci naskoczyć na wentyl nawet jak jest to niezgodne z Ichniejszymi przepisami... bo Ty jesteś Krzysztof Jarzyna ze Szczecina Szef wszystkich Szefów wiec Tobie wolno Tak i tnę koszty wszystkich kosztów
D4NTE Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Kto nie widział Ksw 27 dwie walki wieczoru http://m.cda.pl/video/show/ksw_27
Radekst Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Kto nie widział Ksw 27 dwie walki wieczoru Video w cda.pl
dfence2005 Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 dzięki D4ANTE... całkiem o tym wczoraj zapomniałem... grilla składałem pół wieczoru
D4NTE Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Powitać dzięki D4ANTE... całkiem o tym wczoraj zapomniałem... grilla składałem pół wieczoru a ja oglądałem finał Pucharu Niemiec BVB vs Bayern:decayed:
Krumak Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Hi! Panowie czy spoty na GK we wtorek o godz. 20 są nadal aktualne??
Rekomendowane odpowiedzi