Gość TrueOgre Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Ale się popisali co niektórzy, szkoda że mnie nie było cały dzień na forum
PABLO Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Ale się popisali co niektórzy, szkoda że mnie nie było cały dzień na forum No strasznie sie popisali co nie którzy
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Witam Panowie przy ul. mogilskiej jest sklep Skody, mozna tam kupic cześci do audi do silnika i zawieszenia tylko trzeba miec numer cześci dla przykładu turbina w ASO do AWX kosztuje 5600 zł a w tym sklepie 2540 zł. Grzybol normalne że ASO zdziera... wtrysk sterujący do BDH w ASO 1550pln w Focie ten sam producent, ten sam numer części , jednym słowem identyczny produkt kosztuje 1000pln wtrysk zwykły ASO 1250 , Fota 700
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Opublikowano 4 Lipca 2008 dobranoc KKrakusy......jesstmpijany i wam wszytako wybaczam :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Opublikowano 5 Lipca 2008 siema, ale mam kaca kurde a co Ja pisałem z tym wybaczaniem to nie mam pojęcia :polew: [br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 10:11 _________________________________________________ cuber po pijaku sie witasz.. najlepiej po pijaku
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Hehe widzę Grześ że poszalałeś :polew:
Cuber Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Opublikowano 5 Lipca 2008 Hehe widzę Grześ że poszalałeś :polew: no troszke a krewetki dzisiaj rano sie zbuntowały i musiały opuscić mój żołądek
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 sądząc po składni literek jakie pisałeś na forum ilość alkoholu zbuntowałaby wszystko nie tylko krewetki :polew: [br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 12:32 _________________________________________________ ważne że Nam wybaczył dokładnie, on nam wybaczył, my usuneliśmy posty i nie ma tematu :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Opublikowano 5 Lipca 2008 ważne że Nam wybaczył hahah nie wiem co mi się ubzdurałow głowie :gwizdanie: postarams ie później wkleić fotke z egzotycznych tanców jakie były w Scandale Royal na Szczepańskim
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Cuber odkryłeś w sobie naturę tancerza? Może powinieneś grać teraz w produkcjach z Bollywood
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Acha Cuber dzięki za załatwienie części, bo mi się zapomniało podziękować Niestety całe zawieszenie nowe a dalej się tłucze, najprawdopodobniej to coś z przekładnią kierowniczą albo poduszką
Cuber Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Opublikowano 5 Lipca 2008 Acha Cuber dzięki za załatwienie części, bo mi się zapomniało podziękować Niestety całe zawieszenie nowe a dalej się tłucze, najprawdopodobniej to coś z przekładnią kierowniczą albo poduszką No Ja juz poduche wymieniłem jedną pod skrzynią i jest jak narazie cisza....Jade montowac nowe ramki pod tablice rejestracyjną co by kogoś powkurzać dzis wieczorem hehehe Trzeniek jeśli chcesz koszulki dzisiaj to daj znac to sie jakos moze gdzies stykniemy jak bede wyjeżdzał z Kraka :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Cuber dziękuję , nie spieszy mi się możesz mi dać jutro na spocie
Cuber Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Opublikowano 5 Lipca 2008 Cuber dziękuję , nie spieszy mi się możesz mi dać jutro na spocie OK
gzrybol Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 No normalne że zdzieraja za robote bo roboczogodzina kosztuje 120 zyla ale żeby części były dw razy drozsze to skandal. Mało tetgo jak sie odda stara turbawke to "nowa " kosztuje 3400 ale z AWX tak nie ma. [br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 12:59 _________________________________________________Panowie powidzcie mi co moge zrobić ze straa turbinka? do końca smigała tyle gwizdała czego przyczyna był delikatny luz na łopartkach na gorącej stronie. Wszytkie łopatki są ok żadna nie jest pokiereszowana. Gedzies skupuja takie gadzety?
Rekomendowane odpowiedzi