OGr Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam jest dzis spot? Jakby ktos byl chetny to sprzedaje swojego allroad !!!cena do dogadania!!!W lipcu bedzie mial 3lata i jeden miesiac!! Ile chcesz? Znajomi cos przebrzekiwali o A6 Allroad ale moze sie skusza. Naciapane z kanalu...
bodowp Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Siema Ja tez tak mówiłem i leżę juz 4 dzień Jutro jesteś w robocie? Padake już zaciągnąłem do mechaniora skrzynia kupiona
arturodob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 kolo 100 stan idealny jestem pierwszym wlascicielem bez wypadkowe serwisowane w aso bełtowski a dzis jest spot w G.K?
-RamzeS- Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Siema Ja tez tak mówiłem i leżę juz 4 dzieńJutro jesteś w robocie? Padake już zaciągnąłem do mechaniora skrzynia kupiona Bede jeden dzień mnie nie było i juz burdel
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam, Ja też bym się dziś zjawił, ale czy GK napewni jest otwarta? Pozdrawiam, Łukasz
Me.how Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Siema, wysyłam zaciski do regeneracji , jakiego kuriera polecacie ?
KERCZI Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Robimy tego spota dzisiaj ?? Nie bo nie ma śniegu
Krumak Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Siema, wysyłam zaciski do regeneracji , jakiego kuriera polecacie ? Wysyłaj dodaj przez www.sendit.pl
OGr Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Siema, wysyłam zaciski do regeneracji , jakiego kuriera polecacie ? Wysyłaj dodaj przez www.sendit.pl Ja wysyłam przez www.furgonetka.pl
KERCZI Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja przez epaka.pl i co teraz wybrać?!?
Me.how Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 dzięki za namiary poczytam ,porównam - zależy mi na szybkiej realizacji zamówienia
ilear Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 ja od siebie moge polecic http://grupaka.pl/sam robilem ten serwis
OGr Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja przez epaka.pl i co teraz wybrać?!? Strasznie drogo :/
KERCZI Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zależy...mam podpisana umowę i wcale nie narzekam...14.80 brutto za przesyłkę do 31.5 kg wcale nie uważam za drożyznę...
Rekomendowane odpowiedzi