Lukasz_mk2 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Czyli ile jest tego w stadzie? Pozdrawiam, Łukasz Gabriel następnym razem sprawdzamy co grają w kinie Pozdrawiam, Łukasz nie mierzone na dyno, ale powinno być teraz około 170/370 +-10 ee to i tak mi nieźle jedzie Oho to musimy sprawdzić z moim A Ty Łukasz nie miałeś 2,5 wcześniej? ja??? nie, ja zawsze miałem 1.9 Edytowane 4 Lutego 2015 przez Lukasz_mk2
ruks Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Czyli ile jest tego w stadzie? Pozdrawiam, Łukasz Gabriel następnym razem sprawdzamy co grają w kinie Pozdrawiam, Łukasz nie mierzone na dyno, ale powinno być teraz około 170/370 +-10 ee to i tak mi nieźle jedzie Oho to musimy sprawdzić z moim A Ty Łukasz nie miałeś 2,5 wcześniej? ja??? nie, ja zawsze miałem 1.9 A to może coś mi się popierniczyło
fantowski Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) felgi zamówione... nowe.. bo kupić dobre używane graniczy z cudem Edytowane 4 Lutego 2015 przez fantowski
D4NTE Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 felgi zamówione... nowe.. bo kupić dobre używane graniczy z cudem Poka co za model
fantowski Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 felgi zamówione... nowe.. bo kupić dobre używane graniczy z cudem Poka co za model
D4NTE Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Powitać z rana felgi zamówione... nowe.. bo kupić dobre używane graniczy z cudem Poka co za model Fanta piękne
bodowp Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 felgi zamówione... nowe.. bo kupić dobre używane graniczy z cudem Poka co za model
fantowski Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Quattro byś se dorezał ;-) wyrezać trzeba b2 Q
OGr Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Quattro byś se dorezał ;-) wyrezać trzeba b2 Q też szukasz ? ;-) We Wrocku jest fajnie podłubane jedno na sell ;-)
fantowski Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Quattro byś se dorezał ;-) wyrezać trzeba b2 Q też szukasz ? ;-) We Wrocku jest fajnie podłubane jedno na sell ;-) nie szukam bo nie mam lewego siana
bodowp Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Quattro byś se dorezał ;-) wyrezać trzeba b2 Q też szukasz ? ;-) We Wrocku jest fajnie podłubane jedno na sell ;-) nie szukam bo nie mam lewego siana Kredyt we frankach Panie
ruks Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Koło Wawy jest piękne Coupe Quattro ale ma już dość napędy AWD, pasowało by coś innego
OGr Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Koło Wawy jest piękne Coupe Quattro ale ma już dość napędy AWD, pasowało by coś innego pokaż
Rekomendowane odpowiedzi