boseron Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 czesc Norbi , podobno jestesmy razem w pokoju ja biore whisky , Tranzit też Norbi a Ty skąd jedziesz i czym ?
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Cureb takie koło do Twojego strucla tu i koło i sama bryka robi robotę Edytowane 14 Marca 2015 przez Arturoo
norbi3000 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 czesc Norbi , podobno jestesmy razem w pokoju ja biore whisky , Tranzit też Norbi a Ty skąd jedziesz i czym ? Ja jade z Dabrowy z kumplem przez Nowy Sacz.
gruszka Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Panowie pytanko, Gadam z niejakim Jarko przez sms w spr zlotu. Straszny gbur, zna go ktoś?
jarko Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Podobno z Huty jesteś, piszę do Ciebie tutejszym językiem co byś zrozumieć mógł Przy okazji wie ktoś może ile musi odpoczywać nokia po kąpieli w wannie?
Marcin_K Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Witam Kupiłem dziecku zabawkę i chciałem ja zwrócić ponieważ nie działa prawidłowo. W sklepie powiedziano mi że nie przyjmą zwrotu tylko reklamację (wisi u nich przy kasie inforamacja "zwrotów nie przyjmujemy"), czy to jest zgodne z prawem czy do 7 dni mogę zwrócić towar (pełnowartościowy z oryginalnym opakowaniem) bez podania przyczyny? :/
_Gabriel_ Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 zgodne z prawemzwroty tylko na zakup przez internet (10 dni)
lennox Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) zgodne z prawem zwroty tylko na zakup przez internet (10 dni) na zwrot towaru zakupionego przez internet masz 14 dni (od grudnia 2014) EDYTKA: a jeszcze bardziej uściślając to jest chyba jeszcze takie cuś (nie pamiętam dokładnie) że jeśli sprzedawca nie poinformuje kupującego o możliwości odstąpienia od umowy to można odstąpić nawet do 12 miesięcy po jej zawarciu Edytowane 14 Marca 2015 przez lennox
Radekst Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 hmm.. jesli jest uszkodzony ("chciałem ja zwrócić ponieważ nie działa prawidłowo") to wydaje mi sie, ze moze zwrocic. Reklamacja z tytulu rekojmi.
Marcin_K Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Dzięki Właśnie doczytałem: "jeśli dokonujemy zakupu w siedzibie sprzedawcy – tj. w jego sklepie – NIE MAMY PRAWA ZWROTU TOWARU. Ewentualny zwrot może nastąpić jedynie za zgodą sprzedawcy lub w sytuacji gdy stosuje on taką praktykę handlową, że w określonym terminie przyjmuje zwroty i dokonuje wymian towarów pełnowartościowych, nieużywanych i z zachowanymi metkami i innymi oznaczeniami. " jeżeli nie przyjmą zwrotu zareklamuje produkt. Dzięki za info. Edytowane 14 Marca 2015 przez Marcin_K
jarko Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Gruszka, pisz na priv co tam chciałeś ze zlotem bo telefon utopiłem i nie mam od Ciebie sms'ów...
Radekst Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Dzięki Właśnie doczytałem: "jeśli dokonujemy zakupu w siedzibie sprzedawcy – tj. w jego sklepie – NIE MAMY PRAWA ZWROTU TOWARU. Ewentualny zwrot może nastąpić jedynie za zgodą sprzedawcy lub w sytuacji gdy stosuje on taką praktykę handlową, że w określonym terminie przyjmuje zwroty i dokonuje wymian towarów pełnowartościowych, nieużywanych i z zachowanymi metkami i innymi oznaczeniami. " jeżeli nie przyjmą zwrotu zareklamuje produkt. Dzięki za info. no jesli towar jest w pelni sprawny to zgadza sie, sprzedajacy nie ma obowiazku przyjecia towaru z powrotem, ale Ty cos pisales ze zabawka nie dziala prawidlowo...
Adik Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Podobno z Huty jesteś, piszę do Ciebie tutejszym językiem co byś zrozumieć mógł Przy okazji wie ktoś może ile musi odpoczywać nokia po kąpieli w wannie? Wyjmij baterie z telefonu jak jest taka możliwość i włóż telefon i baterie do słoika gdzie uprzednio wsyp dużą ilość białego niegotowanego ryżu. Pozostaw na 2 dni telefon i wilgoć powinna zniknąć.
boseron Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 zwrot towaru za okazaniem legitymacji słuzbowej - działa
jarko Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Podobno z Huty jesteś, piszę do Ciebie tutejszym językiem co byś zrozumieć mógł Przy okazji wie ktoś może ile musi odpoczywać nokia po kąpieli w wannie? Wyjmij baterie z telefonu jak jest taka możliwość i włóż telefon i baterie do słoika gdzie uprzednio wsyp dużą ilość białego niegotowanego ryżu. Pozostaw na 2 dni telefon i wilgoć powinna zniknąć.Dzięki, tak też zrobiłem
Transitpower Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Dobre rano Nie ma to jak praca w niedziele ABG
gruszka Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Gruszka, pisz na priv co tam chciałeś ze zlotem bo telefon utopiłem i nie mam od Ciebie sms'ów...Zamawiałem apartament królewski i 100 dziewic, plus miejsce przed wejsciem dla mojej czarnej Bmw
Rekomendowane odpowiedzi