OGr Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siemka Panowie mam pytanie, czy kleił ktoś szybę w Krakowie? Znalazłem ostatnio małego pajączka na szybie i wole to skleić niż wymieniać szybę. Także jeżeli ktoś mógłby mi polecić jakiś zakład który się tym zajmuje będę wdzięczny. Pozdrawiam Drewniana 11 Nordglass polecam http://www.nordglass.pl/pl/krakow-i,a93.html Robiłem tam A3 i w sumie zrobione ok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam spocik dzisiaj standardowo o 20? Nie ma któryś na zbyciu jakis dystansów 5x112? Potrzebuje jakieś w granicach 10-15mm i koło 30mm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ja mam 2x17mm. ze srubami puszcze za 100 pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siemka Panowie mam pytanie, czy kleił ktoś szybę w Krakowie? Znalazłem ostatnio małego pajączka na szybie i wole to skleić niż wymieniać szybę. Także jeżeli ktoś mógłby mi polecić jakiś zakład który się tym zajmuje będę wdzięczny. Pozdrawiam Drewniana 11 Nordglass polecam http://www.nordglass.pl/pl/krakow-i,a93.html polecam ! robiłem u nich i śladu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam spocik dzisiaj standardowo o 20? Nie ma któryś na zbyciu jakis dystansów 5x112? Potrzebuje jakieś w granicach 10-15mm i koło 30mm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ja mam 2x17mm. ze srubami puszcze za 100 pln. 17 troche za duzo, podejzewam ze i tak koło 11mm będę potrzebował wiec bardziej mi sie opłaca mniejsze kupić i toczyć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bedzieszna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Lenoxik a Ty się tak nie bujaj po Limanowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 słońce wyszło więc inoxlans musi być + ekiera + umps umps pumpen duse umps umps Panowie nieskomplikowany programik do fakturowania usług co polecicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 http://www.programer.com.pl/DoPobrania/Default.aspxFit Faktura - używam od 6 lat Panowie nieskomplikowany programik do fakturowania usług co polecicie ? RADJASPER BARDZO PROSZĘ UZUPEŁNIĆ PROFIL!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 a ja robilem i w nordglass i tydzien temu w pilington na mostowej 22 i tu i tu super wyszlo, ale ja wymienialem szybe, wiem ze ubytek do srednicy mobety 5 zł są w stanie zalać ze sladu praktycznie nie ma. kto dzis na spocie bedzie. Inox slyszalem ze byles z Ojcem na basenie i pod prysznicen prawie sie wywrociles tylko Ojca za czlonka zlapales..... a widzisz.... jakbys byl z matką to bys sie wy.. bał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Inox slyszalem ze byles z Ojcem na basenie i pod prysznicen prawie sie wywrociles tylko Ojca za czlonka zlapales..... a widzisz.... jakbys byl z matką to bys sie wy.. bał Oj Matej Matej słońce wyszło więc inoxlans musi być + ekiera + umps umps pumpen duse umps umps Ja to nie mam czym się lansować. Za to Cubrową furę to z daleka widać i takim to by się pobujał... A tak w ogóle... Matej bo Fantomas się z Ciebie śmieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 fanta miałbyś dobre na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek6636 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 dzięki za spota, na następnego przyjade dopiero po 15 września, znikam na 5 miechów :/ trzymajta się Koledzy.... Przyjaciele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 dzięki za spota, na następnego przyjade dopiero po 15 września, znikam na 5 miechów :/ trzymajta się Koledzy.... Przyjaciele oj to nie wiedziałem że to już....... ehhhhh szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 dzięki za spota, na następnego przyjade dopiero po 15 września, znikam na 5 miechów :/ trzymajta się Koledzy.... Przyjaciele oj to nie wiedziałem że to już....... ehhhhh szkoda Jakbyś wiedział że to już to byś mu mniej dzisiaj cisnął ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 fanta miałbyś dobre na zimę dzięki za spota panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 O 22 koniec? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi