poziek Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Prezes już pisał na ten temat. Nie bierzemy w tym udziału - bo zawsze są przekręty z głosami. Nie ma sensu się w to bawić
gruszka Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Prezes już pisał na ten temat. Nie bierzemy w tym udziału - bo zawsze są przekręty z głosami. Nie ma sensu się w to bawić Pytał Cię ktoś o zdanie?
poziek Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Prezes już pisał na ten temat. Nie bierzemy w tym udziału - bo zawsze są przekręty z głosami. Nie ma sensu się w to bawić Pytał Cię ktoś o zdanie? Ciąg się, latino denser.
KERCZI Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Prezes już pisał na ten temat. Nie bierzemy w tym udziału - bo zawsze są przekręty z głosami. Nie ma sensu się w to bawić Pytał Cię ktoś o zdanie? Ciąg się, latino denser. do budy RATLERKI...
FANTOMAS Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Ale ja nie uwazam naszego fanklubu za fajny, wiec glosu nie oddam Ić se zakręć śmigłem w swojej buni
gruszka Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Ale ja nie uwazam naszego fanklubu za fajny, wiec glosu nie oddam Ić se zakręć śmigłem w swojej buni Znudziło Ci się oddychanie prostym nosem?
poziek Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 w swojej Czy aby, oby na bank jego ta srebrna bunia ? Czy tylko pierdział w obcy fotel ?
Cuber Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 a cóż tu taka cisza............ Ktoś w ogóle będzie na spocie ?
KERCZI Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Aloha. Ile razy mam Ci powtarzać ze ma na imię Alona, a nie Aloha...
boseron Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Aloha masz ognia ? nie.... taki smok i nie ma ognia ???
FANTOMAS Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Aloha.Ile razy mam Ci powtarzać ze ma na imię Alona, a nie Aloha...bo jej loha było [emoji200]
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Witam, dzięki za wczorajszego spota. Mam pytanie nie mieliście wczoraj problemów z wyjazdem z galerii?? Ja przekroczyłem limit 2h i mi się szlaban nie otworzył, ale jak poszedłem skasować kartę to po jej wsadzeniu do "kasownika" wyskoczył mi napis "Dziękujemy za opłatę 6zł. Zapraszamy ponownie", nic do maszyny nie wrzucałem, a dostałem nawet paragon na kwotę 6zł
edraven Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 moze automat nie wydał komus reszty i opłcił w ten sposób Twoja kartę. a może odkryłeś sposób jak wy@#$ać system opłat za parking
Homiczek Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 może dziurka w opprogramowaniu ;p hehe studenci sobie zostawili furtke na parkowanie za free :]
Rekomendowane odpowiedzi