KERCZI Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 wiesz co ja pamiętam swój i pamiętam kto mi pomógł.. kto przywitał się i pogadał a kto odwrócił się tyłkiem... no wiesz.... nie musiales Ale odrazu na pierwszym spocie była taka milosc ze ktoś sie Ci tyłkiem nadstawiał?!?)
Vixen Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Panowie spokojnie ;-) bo bedzie ze jakas wojne wywolalem i buta dostane ^^ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Wąski Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Panowie spokojnie ;-) bo bedzie ze jakas wojne wywolalem i buta dostane ^^ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 za pózno
Vixen Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Sic , to inaczej sie przedstawie ^^ albo zaloze kubelek kfc na glowe to mnie nie poznacie :-D Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
ruks Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dla rozładowania napięcia zobaczcie jaki zasięg na zbiorniku wczoraj mi komp pokazał :-D
KERCZI Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Mi przy 2.0 tdi pokazał kiedys 1170
ruks Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja pierwszy raz w życiu widziałem ponad 900 :-) wiec jak to zobaczyłem to stwierdziłem ze idę na rekord :-D W sumie nie wiem czy w B6 licznik jest w stanie pkazac więcej...
boseron Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Panowie.... z tym sie zgodze ze na spotach tworzą sie grupki osob bo jedni rozmawiają o autach inni poruszają inne tematy to fakt... ale nigdy nikt nowego nie odtracił... Vixen ja Cie nie znam i nie oceniam... pewnie jestes w porzadku, a Tranzit.... nie chcial Cie napewno urazić spokojnie. Gruszka tez sie jąkał i pocił na pierwszym spocie a jak sie ładnie rozkrecił....
fantowski Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Panowie.... z tym sie zgodze ze na spotach tworzą sie grupki osob bo jedni rozmawiają o autach inni poruszają inne tematy to fakt... ale nigdy nikt nowego nie odtracił... Vixen ja Cie nie znam i nie oceniam... pewnie jestes w porzadku, a Tranzit.... nie chcial Cie napewno urazić spokojnie. Gruszka tez sie jąkał i pocił na pierwszym spocie a jak sie ładnie rozkrecił.... boseron to że są grupki to oczywiste i tego nie przeskoczysz. chodzi tylko o to, że jak ktoś nowy przyjeżdża to trzeba wyjść w jego stronę i prócz podania ręki zagadać zainteresować się forum jak ja rozumiem jest od tego by sobie pomagać. każdy z nas szuka/szukał pomocy. za okazaną pomocą jedni biorą mamone a inni robią to za friko bo być może kiedyś też będą potrzebować pomocy.. tyle
Lukasz_mk2 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja pierwszy raz w życiu widziałem ponad 900 :-) wiec jak to zobaczyłem to stwierdziłem ze idę na rekord :-D W sumie nie wiem czy w B6 licznik jest w stanie pkazac więcej...Fis "umie" pokazywać wartości ponad 1000km, zalej pod korek i przejdź się na trasie z równą prędkością 90km/h pare ładnych km a zobaczysz te magiczne 1000kmPozdrawiam, Łukasz
Radekst Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) odwiedze odwiedze tylko napisz kiedy będziesz ja co tydzien jestem Panowie, my tu pitu pitu a tak w ogole to GDZIE JEST PABLO?! Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Radekst
gruszka Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 odwiedze odwiedze tylko napisz kiedy będzieszja co tydzien jestem Panowie, my tu pitu pitu a tak w ogole to GDZIE JEST PABLO?! Na forum Dacii
fantowski Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 odwiedze odwiedze tylko napisz kiedy będziesz ja co tydzien jestem Panowie, my tu pitu pitu a tak w ogole to GDZIE JEST PABLO?! Pablo jest zarobiony i zakochany czasu mu na forum brak
-RamzeS- Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Znalazł swoją drugą połówkę gruszki ups przepraszam jabłka i już po chłopie. Ale spoko po ślubie szybko wróci
fantowski Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Znalazł swoją drugą połówkę gruszki ups przepraszam jabłka i już po chłopie. Ale spoko po ślubie szybko wróci dobrze by było Ramzes jedną ramkę mi trzeba
KERCZI Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Znalazł swoją drugą połówkę gruszki ups przepraszam jabłka i już po chłopie. Ale spoko po ślubie szybko wróci dobrze by było Ramzes jedną ramkę mi trzeba Kurde przeczytałem na początku ze jedna RĘKĘ Ci trzeba Wysłane z VW
-RamzeS- Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Fanta wtorek spot albo k2 tech. Kerczi jak fanta potrzebuje ręki też mu mogę zorganizować
Krumak Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dla rozładowania napięcia zobaczcie jaki zasięg na zbiorniku wczoraj mi komp pokazał :-D Ja miewam takie magiczne liczby nawet w 2.5 TDi [emoji3]
ruks Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja pierwszy raz w życiu widziałem ponad 900 :-) wiec jak to zobaczyłem to stwierdziłem ze idę na rekord :-D W sumie nie wiem czy w B6 licznik jest w stanie pkazac więcej...Fis "umie" pokazywać wartości ponad 1000km, zalej pod korek i przejdź się na trasie z równą prędkością 90km/h pare ładnych km a zobaczysz te magiczne 1000kmPozdrawiam, Łukasz Raczej więcej nie zobaczę skoro przez kilka lat użytkowania tego auta nie widziałem a teraz trochę się napracowałem żeby było tyle ile widać na zdjęciu :-) Rzadko kiedy na zbiorniku dojdę do 900 km mimo że na ecodrivingu akurat się znam tyle że nie mam ciśnienia żeby stosować ;-) poza tym auto ciężkie. Dla rozładowania napięcia zobaczcie jaki zasięg na zbiorniku wczoraj mi komp pokazał :-D Ja miewam takie magiczne liczby nawet w 2.5 TDi [emoji3]A średnio jaki rezultat spalają Ci wychodzi?
Krumak Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 A średnio jaki rezultat spalają Ci wychodzi? 8,8 - 9,2 L/100km ale w trasie zdecydowanie ta średnia spada
Rekomendowane odpowiedzi