KERCZI Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 a czemu przodu nie sciemnileś? za dużo podróżuje przez Czechy Słowację Austrię i Włochy aby później drapać folię z szyb niestety........... Ja bym wolał drapać w razie W
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Taką brykę to lekko i całą było przyciemnić ... piknie to wychodzi Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Arturoo
kjuba7 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 A5 tez mozna podjechac czy tylko a4 ? Kto bedzie ?
Radekst Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 tylko a4, podobno tylko Cuber dzisiaj bedzie
_Gabriel_ Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 nie, nie tylko a4. przyjedz jesli masz ochote
Radekst Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Czyli to spot tylko a4 to zle zawsze mozesz przyjsc na nogach Radek mi powiedział tyle za kombi ee to git nie, nie tylko a4. przyjedz jesli masz ochote idz zobacz czy Cie Shadow na koniu nie szuka Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Radekst
Wąski Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Chorzowska 6 Tam się dogadacie co do cen o 15-stej jadę po audiole ps. Robert Waski był u nich na reklamacji bo mu jakieś pęcherze wyszły co mnie troszkę zniesmaczyło ale grunt ze uznali reklamację.... TAAAAAA uznali po wpłaceniu 90 zł Chorzowska 6 Tam się dogadacie co do cen o 15-stej jadę po audiole ps. Robert Waski był u nich na reklamacji bo mu jakieś pęcherze wyszły co mnie troszkę zniesmaczyło ale grunt ze uznali reklamację.... TAAAAAA uznali po wpłaceniu 90 zł ogólnie ja ich nie polecam -dwa razy mi robili audi i do tej pory nie jest OK .Ale dużo znajomych robiło u cygana i byli zadowoleni -więc ja mam pecha
ollx Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Hejka, dzieki za spota i fajnie bylo was poznac:) Wczoraj rozmawialem z jednym kolega (sorki ale nie pamietam jeszcze waszych imion;)) i mowilem ze bede musial wymienc poduszki pod silnikiem bo mi blad wywala. Kolega doradzil bo kiedys tez mial ten problem ze nie ma sensu kupowac zamiennikow bo sa slabej jakosci tylko oryginalne no i w zwiazku z tym czy ktos moze mi polecic jakis sklep co bym mogl kupic te czesci w dobrej cenie? Czy tylko aso zostaje? Poduszki ktore sa w moim aucie sa z czujnikami akurat. Z gory dzieki za informacje:)
michail55 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 jakby ktos chcial zrobic sobie fajny mod http://a4-klub.pl/index.php?/topic/327371-reflektory-przednie-led-drl-a4-b7-przerobka/ Chorzowska 6 Tam się dogadacie co do cen o 15-stej jadę po audiole ps. Robert Waski był u nich na reklamacji bo mu jakieś pęcherze wyszły co mnie troszkę zniesmaczyło ale grunt ze uznali reklamację.... TAAAAAA uznali po wpłaceniu 90 zł Chorzowska 6 Tam się dogadacie co do cen o 15-stej jadę po audiole ps. Robert Waski był u nich na reklamacji bo mu jakieś pęcherze wyszły co mnie troszkę zniesmaczyło ale grunt ze uznali reklamację.... TAAAAAA uznali po wpłaceniu 90 zł ogólnie ja ich nie polecam -dwa razy mi robili audi i do tej pory nie jest OK .Ale dużo znajomych robiło u cygana i byli zadowoleni -więc ja mam pecha ja robilem ostatnio w venaplexie i jestem zadowolony
Radekst Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Hejka, dzieki za spota i fajnie bylo was poznac:) Wczoraj rozmawialem z jednym kolega (sorki ale nie pamietam jeszcze waszych imion;)) i mowilem ze bede musial wymienc poduszki pod silnikiem bo mi blad wywala. Kolega doradzil bo kiedys tez mial ten problem ze nie ma sensu kupowac zamiennikow bo sa slabej jakosci tylko oryginalne no i w zwiazku z tym czy ktos moze mi polecic jakis sklep co bym mogl kupic te czesci w dobrej cenie? Czy tylko aso zostaje? Poduszki ktore sa w moim aucie sa z czujnikami akurat. Z gory dzieki za informacje:) napisz do Kerczi'ego
Rekomendowane odpowiedzi