miodzio Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wrzucaj jak będziesz miał jakiś ko kretny program. Ciekaw jestem czy opłaca się wziąć udział. W sobotę miałem okazję potestować B8 i C7 w porównaniu do konkurencyjnej marki i powiem szczerze że o ile wnętrze spoko to prowadzenie mizeria. Zero funu z jazdy :-/ przez cala zime Ci mowilem, ze z b8ka tak jest na szczęście możesz pozmieniać kilka rzeczy i jest lepiej taaaaa... najlepiej kierowcę
ruks Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 W sobotę miałem okazję potestować B8 i C7 w porównaniu do konkurencyjnej marki i powiem szczerze że o ile wnętrze spoko to prowadzenie mizeria. Zero funu z jazdy :-/przez cala zime Ci mowilem, ze z b8ka tak jest na szczęście możesz pozmieniać kilka rzeczy i jest lepiej Na przykład co? Silnik przełożyć do bagażnika i wstawić magiel z bety? :-D Te B8 co ciekawe miały całkowicie wyłączalne ESP więc nie wiem jak to jest ale może nowsze roczniki maja wyłączalne z tym że niestety były frontem pędzone i powiem szczerze że auto do przetaczania z punktu A do B. Silniki 2,0 TDI dosyć kulturalnie pracują ale ekologię czuć od razu, na plus oprócz jakości wykonania można uznać w miarę dobrze działająca skrzynie i to byłoby na tyle. Może w Q byłoby coś lepiej ale generalnie auto nie dla mnie :-P W C7 było jeszcze gorzej, cięższe, brak możliwości wyłączenia ESP i w tej wersji która jeździłem brak łopatek :-O
_Gabriel_ Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 W sobotę miałem okazję potestować B8 i C7 w porównaniu do konkurencyjnej marki i powiem szczerze że o ile wnętrze spoko to prowadzenie mizeria. Zero funu z jazdy :-/przez cala zime Ci mowilem, ze z b8ka tak jest na szczęście możesz pozmieniać kilka rzeczy i jest lepiej Na przykład co? Silnik przełożyć do bagażnika i wstawić magiel z bety? :-D Te B8 co ciekawe miały całkowicie wyłączalne ESP więc nie wiem jak to jest ale może nowsze roczniki maja wyłączalne z tym że niestety były frontem pędzone i powiem szczerze że auto do przetaczania z punktu A do B. Silniki 2,0 TDI dosyć kulturalnie pracują ale ekologię czuć od razu, na plus oprócz jakości wykonania można uznać w miarę dobrze działająca skrzynie i to byłoby na tyle. Może w Q byłoby coś lepiej ale generalnie auto nie dla mnie :-P W C7 było jeszcze gorzej, cięższe, brak możliwości wyłączenia ESP i w tej wersji która jeździłem brak łopatek :-O np zmienisz zawias z gornym camberem, ustawić inna geometrie i dac grubszy stab do przodu
Wąski Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Hejka jak by ktoś chciał sobie zarobić parę złotych przy sprzedażny choinek to zapraszam na pv
edraven Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 http://motoryzacja.interia.pl/raporty/raport-volkswagen-spaliny/wiadomosci/news-volkswagen-nie-oszukiwalismy-w-sprawie-emisji-co2,nId,1936653 Widzieli? :D:D:D:D
Cuber Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2015 http://motoryzacja.interia.pl/raporty/raport-volkswagen-spaliny/wiadomosci/news-volkswagen-nie-oszukiwalismy-w-sprawie-emisji-co2,nId,1936653 Widzieli? :D:D:D:D Widzieli widzieli
ruks Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 np zmienisz zawias z gornym camberem, ustawić inna geometrie i dac grubszy stab do przodu Ja już jwstem za stary na to i mam dosyć przerabiania aut, lepiej kupić coś co jako wyrób gotowy spełnia wszystkie warunki
_Gabriel_ Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 np zmienisz zawias z gornym camberem, ustawić inna geometrie i dac grubszy stab do przodu Ja już jwstem za stary na to i mam dosyć przerabiania aut, lepiej kupić coś co jako wyrób gotowy spełnia wszystkie warunki nie gadaj - z tego się nie wyrasta! chcesz gotowe, to sobie kup fieste R5
Yoghurt Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 http://motoryzacja.interia.pl/raporty/raport-volkswagen-spaliny/wiadomosci/news-volkswagen-nie-oszukiwalismy-w-sprawie-emisji-co2,nId,1936653 Widzieli? :D:D:D:D ten wpis dytyczy emisji CO2 a nie NOx w dieslach.
edraven Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ogólnie mam na mysli to że zamiatają wszystko pod dywan bo nie 800000 samochodów a 36000, i nie oszukiwali tylko pomylili sie itd. ...a pistolet z którego oddano strzał był zabawkowy i na plastikowe kule
Yoghurt Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 no mysle, ze z NOx nie pojdzie im tak latwo.
edraven Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 ale można już wyczuć retorykę jaką sie posługują. Tak na prawdę jak tylko się z UE dogadają to klienci odpuszczą bo nikomu nie zalezy na lataniu do ASO żeby Ci soft wgrywali który nic nie wnosi do samochodu z punktu widzenia uzytkwnika. Nie ma z żadnej strony ssania na taką akcję serwisową.
ruks Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 np zmienisz zawias z gornym camberem, ustawić inna geometrie i dac grubszy stab do przodu Ja już jwstem za stary na to i mam dosyć przerabiania aut, lepiej kupić coś co jako wyrób gotowy spełnia wszystkie warunki nie gadaj - z tego się nie wyrasta!chcesz gotowe, to sobie kup fieste R5 Na szczęście jeszcze da się znaleźć dobrze jeżdżące użytkowe auto ale faktycznie jest ich niewiele. Fiesta R5 odpada bo ma słabą navi, najpierw musisz trasę przejechać i podyktować żeby ją zapisała ;-D
KERCZI Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 np zmienisz zawias z gornym camberem, ustawić inna geometrie i dac grubszy stab do przodu Ja już jwstem za stary na to i mam dosyć przerabiania aut, lepiej kupić coś co jako wyrób gotowy spełnia wszystkie warunki nie gadaj - z tego się nie wyrasta!chcesz gotowe, to sobie kup fieste R5 Na szczęście jeszcze da się znaleźć dobrze jeżdżące użytkowe auto ale faktycznie jest ich niewiele. Fiesta R5 odpada bo ma słabą navi, najpierw musisz trasę przejechać i podyktować żeby ją zapisała ;-D To PABLO Ci wyreza NAVI do fiesty
boseron Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 ktos cos pije oprocz Tych w scandalach?
miodzio Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) ja http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=218422848&scopeId=C&zipcode=&isSearchRequest=true&ambitCountry=DE&minFirstRegistrationDate=2011-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=10&pageNumber=10&action=topOfPage# Edytowane 11 Grudnia 2015 przez miodzio
Rekomendowane odpowiedzi