Radekst Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Pozdro z Nowej Huty Edytowane 12 Lutego 2016 przez Radekst
boseron Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Radekst aura podobna tylko tu biało Lenox dzwoniłem bo chciałem zakupy zrobić ale już teraz wiem ze to stadion
MOHITO Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 panowie - jakie porady w sprawie instalacji nowych map PL /EUROPA do mojej Hermenegildy... Bo oto otrzymałem z Niemiec, piękne pudełko DVD z płytą z mapami, zalakowane !.... ależ jakie był moje rozczarowanie (graniczące z rozpaczą) gdy odkryłem że mapy sa z roku 2011 no i by używać nawigacji muszę wyjąc płytę z muzyką audio by nawigować i słuchać niemieckiej lektorki (sic!) w porównaniu z Citroenem ...to jest naprawdę "przewaga dzięki technice"
arek_cccp Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Mapy można też z karty sd używać ewentualnie muzykę zgraj na kartę sd po to są 2 wejścia sd + płyty by nawigacja i muzyka na raz śmigała już w 2005 roku była ta przewaga dzięki technice w rns .
Wurger Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 panowie - jakie porady w sprawie instalacji nowych map PL /EUROPA do mojej Hermenegildy... Bo oto otrzymałem z Niemiec, piękne pudełko DVD z płytą z mapami, zalakowane !.... ależ jakie był moje rozczarowanie (graniczące z rozpaczą) gdy odkryłem że mapy sa z roku 2011 no i by używać nawigacji muszę wyjąc płytę z muzyką audio by nawigować i słuchać niemieckiej lektorki (sic!) w porównaniu z Citroenem ...to jest naprawdę "przewaga dzięki technice"
boseron Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Prawda jest taka ze patrząc na navi chociażby Reno a na Audi to niemiecki koncern jest daleko w tyle , kompatybilność tez na plus francuza. Ciekawe dlaczego navi nie moze wyglądać jak chociażby automapa tylko prymitywne kreski
MOHITO Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 dzięki Boseron - bo już myślałem że tylko ja jestem nadto krytyczny w stosunku jakości do ceny) dzieki za porady, ale : Mam stare mapy na których nie ma autostrad budowanych na Euro -więc kopiowanie tego na kartę mija sie z celem To audio fabryczne ledwo gra (nawet w porównaniu z Citroenem ) jak to jeszcze skompresuje na karty ...to nie bedę chciał tego słuchać. Widzę że muszę "wygooglac mapy" i zapisać na karcie...ciekawe ile to potrwa..
edraven Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Niewspominając o tym że mapy zbyt często zwyczajnie prowadzą w pole :/
boseron Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Pany zauważyłem ze po Zakopanem same bmw x3 x5 latają , niezauważalne suvy audi co tez o czymś świadczy. Żałuje ze doradzałem ojcu aby kupił nowe Q5 bo X3 którą chciał kupić byłaby lepszym rozwiązaniem .
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Opublikowano 13 Lutego 2016 A o czym to świadczy ? używany SUV Audi Q3 Q5 Q7 cena zaczyna się od 70 tyś używany SUV Bmw X3 X5 od 25 tyś ..... :) Lepszym rozwiązaniem Bo ?
edraven Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Boseron, jesteś w błędzie W Białce jest jakas akcja promocyjna BMW X3.4.5.6 może dlatego tyle tego jeździ. Poza tym nawet nie porównuj napędu Q do X, bo nie ma czego. Co innego gdybyś porównywał ośki BMW do Audi to zdecydowanie BMW. A wnętrza obu aut to inny świat, za BMW do tej pory ciągnie się gdzieś duch E46
ruks Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Bo w X3 jest wyłączalne DSC ;-) To co jest nie tak z tym X?
boseron Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Bmw jest pancerne z wyglądu a Q5 ginie w tłumie Cuber mnie chodzilo o nowe suvy Wiem ze Q jest lepsze nuz X ja tylko mowię ze bmek tu jest pełno a audi nie widać i to nowe modele Edraven wiem ze w Białce promują Xa widziałem w TVN rano jak Hołowczyc chwalił xdrive Edytowane 13 Lutego 2016 przez boseron
miodzio Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 dzięki Boseron - bo już myślałem że tylko ja jestem nadto krytyczny w stosunku jakości do ceny) dzieki za porady, ale : Mam stare mapy na których nie ma autostrad budowanych na Euro -więc kopiowanie tego na kartę mija sie z celem To audio fabryczne ledwo gra (nawet w porównaniu z Citroenem ) jak to jeszcze skompresuje na karty ...to nie bedę chciał tego słuchać. Widzę że muszę "wygooglac mapy" i zapisać na karcie...ciekawe ile to potrwa.. Taaaa ściągniesz wgrasz i znowu się zdziwisz jak po 15min zablokuje Ci twoje piękne nowe mapy - zresztą stare też i wyśle do serwis na usługę za 800zł. No chyba że wcześniej mapy "z chomika" uwalą Ci jednostkę tak że już nie wyświetli żadnego komunikatu
OGr Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Hi Był też identyczny test gdzie audi bez najmniejszych problemów wyjechało a BMW się męczyło wiec chyba zależy kto kręcił te testy.
boseron Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Tak ten akurat test jest zmanipulowany Ja uważam ze oba napędy sa dobre
MOHITO Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 dzięki Boseron - bo już myślałem że tylko ja jestem nadto krytyczny w stosunku jakości do ceny) dzieki za porady, ale : Mam stare mapy na których nie ma autostrad budowanych na Euro -więc kopiowanie tego na kartę mija sie z celem To audio fabryczne ledwo gra (nawet w porównaniu z Citroenem ) jak to jeszcze skompresuje na karty ...to nie bedę chciał tego słuchać. Widzę że muszę "wygooglac mapy" i zapisać na karcie...ciekawe ile to potrwa.. Taaaa ściągniesz wgrasz i znowu się zdziwisz jak po 15min zablokuje Ci twoje piękne nowe mapy - zresztą stare też i wyśle do serwis na usługę za 800zł. No chyba że wcześniej mapy "z chomika" uwalą Ci jednostkę tak że już nie wyświetli żadnego komunikatu DOBRA od krytycznych uwag to jestem ja.... a tutaj poszukuje dobrego ( gotowego) rozwiązania i to niekoniecznie ) for free..
boseron Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Najlepsze warunki dla X3 po prostu uśmiecha sie na widok śniegu
shakal Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Panowie podpowie mi ktoś gdzie w Krakowie lub okolichach (bardziej w strone Tarnowa) Mogę sprawdzić turbo i ewentualnie oddać do regeneracji jeśli będzie taka potrzeba?
Rekomendowane odpowiedzi