Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ruks,
zadzwon sobie do dynosoftu lub r-performance - wg mnie te dwie firmy sa najlepsze

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Yoghurt, dnia 17 Lut 2016 - 12:35, napisał:
z ciekawosci - jakiej przygodzie z CS?
Mieli zrobić to odcinanie a nie zrobili a kasę wzięli większą niż konkurencja. Efekt programu też taki sobie, bardziej na papierze niż w realu więc odechciało mi się robienia jakichkolwiek wirusów i przy kolejnym aucie chyba sobie już podaruje, chyba że mi ktoś zagwarantuje efekt.

a robiles tutaj w krakowie czy w bielsku?

Opublikowano

Yoghurt, dnia 17 Lut 2016 - 12:35, napisał:

z ciekawosci - jakiej przygodzie z CS?

Mieli zrobić to odcinanie a nie zrobili a kasę wzięli większą niż konkurencja. Efekt programu też taki sobie, bardziej na papierze niż w realu więc odechciało mi się robienia jakichkolwiek wirusów i przy kolejnym aucie chyba sobie już podaruje, chyba że mi ktoś zagwarantuje efekt.

a robiles tutaj w krakowie czy w bielsku?

Kraków ale podobno program i tak robił Patryk

To ja po raz kolejny wracam z tematem czy coś się ruszyło w kwestii likwidacji odcinania paliwa przy hamowaniu :-)

Ja się nauczyłem już na 2 razy gaz brać.

Z czasem nie bedzie to przeszkadzać jak szybko nuziami machasz :)

Niestety w aucie z turbo zawsze będzie zwłoka to raz a dwa jak potrzebujesz w poślizgu przerzucić masę albo w zakręcie odciążyć tył nie zmniejszajac dynamiki to nie ma innej rady jak lewa

ruks,

zadzwon sobie do dynosoftu lub r-performance - wg mnie te dwie firmy sa najlepsze

Spróbuję w wolnej chwili chociaż właśnie po przygodzie z CS gdzie telefonicznie zapewniali że będzie wszytko zrobione to już średnio mi się chce gdzie kolwiek dzwonić :-) No chyba że przy okazji zrobią mi jeszcze program do skrzyni...
Opublikowano

Niestety w aucie z turbo zawsze będzie zwłoka to raz a dwa jak potrzebujesz w poślizgu przerzucić masę albo w zakręcie odciążyć tył nie zmniejszajac dynamiki to nie ma innej rady jak lewa

chodzi mi o, naciśniesz hamulec Lewą, puść gaz i go naciśnij z ponownie prawą

Taki półśrodek, ale działa

Opublikowano

cześć,

mamy tu kogoś z servisu BEŁTOWSKI ?

Nie mogę się doprosić kosztorysu przed naprawą z pieczątką firmową...(sic!)

(cholera XXI wiek, Unia ...eh co to za kraj)

Opublikowano

:jerk:

Opublikowano

:hi::kawa:

Opublikowano

:hi: Siema Krakusy

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Opublikowano (edytowane)

Cześć

I koniec laby jutro do pracy :(

Idziesz z Dzieckiem o 7 rano zarejestrować do lekarza po czym dochodzisz do okienka o 7.30 i dowiadujesz sie ze na dzisiaj nie ma już miejsc, chcesz zarejestrować na jutro ...... nie można bo na jutro można rejestrować tylko jutro o 7 rano :) , Kobieta mówi ze można telefonicznie rano na to ja ze rano nie odbierają telefonów . Wzruszyła ramionami......

Jakby człowiek liczył na publiczną opiekę tym bardziej Dziecka to by sie nie doczekał zatem pozostają prywatne gabinety a te stare babska niech dalej myślą ze są najważniejsze na świecie , jak nie zaczniemy zmiany od takich prostych rzeczy to nigdy w tym kraju nie będzie dobrze !

Edytowane przez boseron
Opublikowano

Cześć

Idziesz z Dzieckiem o 7 rano zarejestrować do lekarza po czym dochodzisz do okienka o 7.30 i dowiadujesz sie ze na dzisiaj nie ma już miejsc, chcesz zarejestrować na jutro ...... nie można bo na jutro można rejestrować tylko jutro o 7 rano, Kobieta mówi ze można telefonicznie rano na to ja ze rano nie odbierają telefonów . Wzruszyła ramionami......

Jakby człowiek liczył na publiczną opiekę tym bardziej Dziecka to by sie nie doczekał zatem pozostają prywatne gabinety a te stare babska niech dalej myślą ze są najważniejsze na świecie , jak nie zaczniemy zmiany od takich prostych rzeczy to nigdy w tym kraju nie będzie dobrze !

Gdyby była msza o 7 to starsze Panie by siedziały grzecznie w kościele

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mieszkam w bloku obok przychodni i już teraz wiem skąd codziennie od 5 rano kolejka pod przychodnią jak za komuny po mięso na kartki

Świadczenia zdrowotne w tym kraju to jakieś nieporozumienie , chwalimy sie i szczycimy pierwszymi nowatorskimi zabiegami na świecie , bezinwazyjne operacje na sercu a tak prosta rzecz jak rejestracja dziecka graniczy z cudem

Opublikowano

chodzi mi o, naciśniesz hamulec Lewą, puść gaz i go naciśnij z ponownie prawą

Taki półśrodek, ale działa

Nie przepadam za półśrodkami wiec odechciało mi się kombinować, zresztą mało kiedy jest okazja tym coś poświrować

Opublikowano

Cześć

Idziesz z Dzieckiem o 7 rano zarejestrować do lekarza po czym dochodzisz do okienka o 7.30 i dowiadujesz sie ze na dzisiaj nie ma już miejsc, chcesz zarejestrować na jutro ...... nie można bo na jutro można rejestrować tylko jutro o 7 rano :) , Kobieta mówi ze można telefonicznie rano na to ja ze rano nie odbierają telefonów . Wzruszyła ramionami......

Zmień przychodnię, miałem tak samo.

Opublikowano

Nie przepadam za półśrodkami wiec odechciało mi się kombinować, zresztą mało kiedy jest okazja tym coś poświrować

Wiem o czym piszesz, jak się nie ma co się lubi ... Coraz mniej, lub lat przybywa i się nie chce. Gdzie te czasy, co niedziele przywoziło się pucharek, ehh

Opublikowano

Boseron czyzbys chodzil do przychodni na piastow ? Hehe zle wspomnienia mam z ta przychodnia i wgl publicznymi masakra jakas

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie , kurdwanow

Opublikowano

Dzięki za spota

Opublikowano