lennox Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Nie żartuje, mowię powaznie Jak jest w miarę cicho to one wydają taki pisk bardzo niska częstotliwością Któryś nie będzie wydawał to ten Tylko do tego potrzebny jest ktoś kto będzie wrzucał wsteczny i włączał i wyłączał auto bo jak któryś nie działa to odlacza system pdc To nawet nie jest pisk, ale takie cykanie jak np.: w zapalniczkach w kuchenkach gazowych, tylko zdecydowanie bardziej ciche.
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Nie żartuje, mowię powaznie Jak jest w miarę cicho to one wydają taki pisk bardzo niska częstotliwością Któryś nie będzie wydawał to ten Tylko do tego potrzebny jest ktoś kto będzie wrzucał wsteczny i włączał i wyłączał auto bo jak któryś nie działa to odlacza system pdc To nawet nie jest pisk, ale takie cykanie jak np.: w zapalniczkach w kuchenkach gazowych, tylko zdecydowanie bardziej ciche. True!!!
OGr Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Panowie , zobacze pod kompem co sie stalo z czujnikiem parkowania ? Wrzucam wsteczny i piszczy z 5 sec poczym dzwiek ustaje i nie pika widzac przeszkode , wrzucenie wstecznego kolejny raz objawia sie bezwdziecznie , po zgaszeniu auta i wlaczeniu to samo Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Wilgoć jest to i czujniki wariują. Czasami wystarczy poczekać aż wyschnie ;-) A tak to vagiem sprawdzisz który padł.
lennox Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Wilgoć jest to i czujniki wariują. Czasami wystarczy poczekać aż wyschnie ;-) A tak to vagiem sprawdzisz który padł. Też na to liczyłem. Raz czy dwa zadziałał ma chwilę, ale skończyło się niestety na wymianie. Nie ma co czekać na cuda. U mnie prawdopodobnie zaszkodziło mu wysokie ciśnienie z myjki
Wąski Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Panowie szukam transportu do Łodzi środa czwartek ??? może ktoś coś
boseron Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Dzień dobry wiosno ! Pany jakie urządzenie kupić do którego włożę kartę sim play z internetem , potrzebuje rozesłać sygnał , Aha dobrze by było zeby dało sie to podłączyć pod stałe zasilanie np w samochodzie Prędkość tez ma znaczenie bo jak do lapka wkładam przez modem to Max prędkość około 4 Mb/s No i jaka prędkość jestem w stanie uzyskać z takiej karty sim w najszybszym modemie Edytowane 22 Lutego 2016 przez boseron
Rychoo0 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Hi mam takie: https://www.google.pl/search?q=huawei+e5377&rlz=1C1GIWA_enPL617PL618&biw=1336&bih=789&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwit8b3JhYvLAhVCaxQKHdZMCoUQ_AUIBigB działa OK, prędkość zależy od ... wielu czynników. U mnie max 50 Mbps, są dni że jest i 4-5.
boseron Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Hi mam takie: https://www.google.pl/search?q=huawei+e5377&rlz=1C1GIWA_enPL617PL618&biw=1336&bih=789&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwit8b3JhYvLAhVCaxQKHdZMCoUQ_AUIBigB działa OK, prędkość zależy od ... wielu czynników. U mnie max 50 Mbps, są dni że jest i 4-5. dzieki
Cuber Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 http://allegro.pl/audi-a6-a7-4g-20-5x112-et-45-8-5-oryg-i6001023041.html
boseron Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Szukam kół dla Ojca jak podejdą to wezmę Kupiłem to urządzenie i nawet nie jest najgorzej
Cuber Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 co bedziesz wrzucał Jeszcze nie wiem , w sumie mam 3 koła na oku oczywiscie ORI Audi
Yoghurt Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 co bedziesz wrzucał Jeszcze nie wiem , w sumie mam 3 koła na oku oczywiscie ORI Audi oczywiscie wiem, ze musza byc ori . pokaz co Ci po glowie chodzi.
Shadow Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Ci to robią Benny Hill.. Zabrać Małopolsce dolary na walkę ze smogiem, a dać fundusze Rydzykowi.. Niech berety sprzedaje http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19664795,nfosigw-zabral-pieniadze-na-walke-ze-smogiem-i-zgodzil-sie-na.html
Vixen Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie , zobacze pod kompem co sie stalo z czujnikiem parkowania ? Wrzucam wsteczny i piszczy z 5 sec poczym dzwiek ustaje i nie pika widzac przeszkode , wrzucenie wstecznego kolejny raz objawia sie bezwdziecznie , po zgaszeniu auta i wlaczeniu to samo Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Wilgoć jest to i czujniki wariują. Czasami wystarczy poczekać aż wyschnie ;-) A tak to vagiem sprawdzisz który padł. Podepne sie wagiem wieczorem jak wroce z mala od lekarza i zobacze co pokaze , Zapewne zeby wyjac czujnik trzeba zrzucac zderzak ? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi