D4NTE Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Panowie, gdzieś mi się tu obiło o oczy, że w Hucie macie jakiś chłopaków co handlują używanymi oponami? Mogę prosić o jakiś namiar + telefon http://a4-klub.pl/index.php?/topic/239841-malopolskie-opony-nowa-huta/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Panowie, gdzieś mi się tu obiło o oczy, że w Hucie macie jakiś chłopaków co handlują używanymi oponami? Mogę prosić o jakiś namiar + telefon http://a4-klub.pl/index.php?/topic/239841-malopolskie-opony-nowa-huta/ dzięki Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam, Panowie kto w krakowie będzie umiał wymienić wahacz górny w pasku? Tam siedzi ori wahacz i śruba mocująca go odwrócona tak że nie da się jej wyciągnąć bez wyciągania całej zwrotnicy, no chyba że uciąć kątówką ale mi się nie chce w to bawić. Potrzebuje mechanika który to robił i zrobi to sprawnie a nie laika który się będzie uczył. Dzwoniłem do dwóch i jak widać jeszcze są tacy którzy nie ma pojęcia jak się za to zabrać. Ktoś kto ogarnia samochody vag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam, Panowie kto w krakowie będzie umiał wymienić wahacz górny w pasku? Tam siedzi ori wahacz i śruba mocująca go odwrócona tak że nie da się jej wyciągnąć bez wyciągania całej zwrotnicy, no chyba że uciąć kątówką ale mi się nie chce w to bawić. Potrzebuje mechanika który to robił i zrobi to sprawnie a nie laika który się będzie uczył. Dzwoniłem do dwóch i jak widać jeszcze są tacy którzy nie ma pojęcia jak się za to zabrać. Ktoś kto ogarnia samochody vag www.mobil-tech.pl możesz sie na mnie powołać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ok dzięki, dzwoniłem, gość wie ocb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ok dzięki, dzwoniłem, gość wie ocb. wiem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A T E Tarcze + klocki A Brembo to nie jest lepsze???Skłaniam się ku ATE , ale może... Hmmm... wysłane z kontenera na śmieci Ja założyłem niedawno Ate power disc tarcze i ate klocki jest całkiem dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A T E Tarcze + klocki A Brembo to nie jest lepsze???Skłaniam się ku ATE , ale może... Hmmm... wysłane z kontenera na śmieci Ja założyłem niedawno Ate power disc tarcze i ate klocki jest całkiem dobrzeATE kupione. Jutro serwis i wymiana.wysłane z kontenera na śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Kurna ukradli mi dzisiaj w nocy atrapę grila masakra, cztery b6 stoją na tej samej ulicy i do mojej się prtzy....jebali ;/ ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ehhh to jeszcze takie rzeczy kradną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No masakra 14 letnie auto, znalazłem chłopa za 70 dych sprzedaje orginał osiedle obok pewnie swój kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Panie paliwo idzie w górę to co Ty myślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 a jak Ci ja wyjęli ?spoko u mnie stoją ze 3 a mi zaślepkę haka wymontowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) a jak Ci ja wyjęli ? spoko u mnie stoją ze 3 a mi zaślepkę haka wymontowali... Maska nieuszkodzona to pewnie wyrwali licząc ze nie wszystkie zaczepy się rozsypią. Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Marcin_K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 nie do wiary ... powinni za jaja wieszać kurde takich ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 To co Liverpool zrobił z Borussia nie do wiary!!! Czy można nie kochać piłki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Można nie kochac piłki, jak 22 chłopa gania za piłką bez emocji , a jedyna bramka jest wynikiem zbiegu okoliczności to uwierz mi że ciężko przekonać się do oglądania meczu. Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 BOSERON przez Ciebie i kolegę do teraz ludzie chodzą i opowiadają ze ten za nimi to Matejko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Można nie kochac piłki, jak 22 chłopa gania za piłką bez emocji , a jedyna bramka jest wynikiem zbiegu okoliczności to uwierz mi że ciężko przekonać się do oglądania meczu.Zobacz skrót z wczorajszego spotkania to zmienisz zdanie Kerczi ponoć projekt jest taki że zamiast berła do ręki mają wsadzić Mu pędzel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Można nie kochac piłki, jak 22 chłopa gania za piłką bez emocji , a jedyna bramka jest wynikiem zbiegu okoliczności to uwierz mi że ciężko przekonać się do oglądania meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi