irko Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 cena kosmos :kox: ma oczywiście że mam magika duża cena? nie trybie mi się w sumie tanio wydawało
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 cuberos - dopiero teraz po urlopie widzę że Ty zielony jesteś ? kiedy to się stało - skoro z zielonego na fiolet to był awans to rozumiem że z fioletowego na zielony to degradacja no to władze klubu w ciula zagrały i co zostajesz ? czy masz w du.... ten klub :>
Gość rob Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 i co zostajesz ? czy masz w du.... ten klub :> ciągle się waha
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a Ty Rob? ja jestem na emeryturze jednym słowem kupa
Gość rob Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a Ty Rob? ja jestem na emeryturze jednym słowem kupa w kupie siła
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a Ty Rob? ja jestem na emeryturze jednym słowem kupa w kupie siła zdrajca
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a Ty Rob? ja jestem na emeryturze jednym słowem kupa w kupie siła bo kupy nikt nie ruszy
Gość rob Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 zdrajca :palacz jaki zdrajca, cały czas z tymi samymi ludźmi
PABLO Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 zdrajca :palacz jaki zdrajca, cały czas z tymi samymi ludźmi Ale przecież ty zawsze byłeś zielony i dalej nie mogę sie przyzwyczaić do fioletu :>[br]Dopisany: 06 Sierpień 2008, 00:38 _________________________________________________ Pablo co Ty kurw.a ogladasz No co się dziwisz takiej Bemki jeszcze nikt nie widział
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Dzień Dobry Hehe widzę Lukaszu że spodobało Ci się witanie Krakowa, ale co się dziwić, w końcu to za***iste miasto Witaj mr.adminie i wszyscy inni też witajcie
Hugo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 widzę powstawaliście śpiochy Odezwał się ranny ptaszek
jarko Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Dzieńdoberek ptaszki, adminy, śpiochy
miron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 widzę powstawaliście śpiochy Odezwał się ranny ptaszek nie dokuczaj - bo wiesz............i tak jesteś już na liście do zwolnienia [br]Dopisany: 06 Sierpień 2008, 09:05 _________________________________________________chodza słuchy że szykuje Ci się awans na władce postów
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 cena kosmos :kox: ma oczywiście że mam magika duża cena? nie trybie mi się w sumie tanio wydawało w sumie to za darmo ja dałem 1700 zł :gwizdanie: dlatego jej nie ma już Witam wszystkich spiochów [br]Dopisany: 06 Sierpień 2008, 09:13 _________________________________________________kupuj tą http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_kierownica-t40214.0.html
boseron Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 cześć Panowie...... i znów pięknie zapowiadający się dzień to lubię :>
Rekomendowane odpowiedzi