boseron Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Siemka all co Cie dopadło o zero trzydzieści ja juz spałem
miodzio Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Gdzie kupię dobre żarniki D3S nie podróbki ?
Cuber Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Opublikowano 24 Lipca 2016 Siemka all co Cie dopadło o zero trzydzieści ja juz spałem nie pamietam , byłem pijany
boseron Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Tak podejrzewałem , normalny objaw tez tak mam ze dzwonię wtedy do wszystkich
miodzio Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Tak podejrzewałem , normalny objaw tez tak mam ze dzwonię wtedy do wszystkich Taaaa i dzielisz się fotkami na forum
Shadow Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Czekacie z otwartymi ramionami na pojawienie się "pielgrzymów" ? Otwartymi portfelami dla Pana Boga ? 112 na szybkim wybieraniu w przypadku znalezienia zabłąkanego plecaczka ? Have a nice day Panowie
_Gabriel_ Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 wlasnie....boseron, dzialo sie juz cos? ... w koncu juz poniedzialek
boseron Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Tak podejrzewałem , normalny objaw tez tak mam ze dzwonię wtedy do wszystkich Taaaa i dzielisz się fotkami na forum oj tam oj tam [emoji4]Gabriel powiem Wam ze można juz zauważyć ze ludzie wiecej widza i oczy maja szeroko otwarte , każda torba plecak walizka czy nawet siatka zauważona bez opieki jest zgłaszana do sprawdzenia i dobrze . Oczywiście jak tylko pojawi sie ktoś z wielka brodą i do tego w turbanie jest podobna reakcja , ogólnie czuć w pracy wielkie poruszenie ,
Fugi Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Gdzie kupię dobre żarniki D3S nie podróbki ? Siema. Nie daleko nas. Ja kupowałem u nich przetwornice.Żarniki ori też mieli.Firma Handlowa Top Car S.C. Paweł Kaczmarczyk Rafał Kukuła Józefa I Floriana Sawiczewskich 33, 30-698 Kraków
Cuber Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 Panowie nikt nie bedzie jutro przez przypadek na śląsku ?
Vixen Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Graty sie powoli zjezdzaja , bedzie sie lepiej oddychalo w tym krakowie Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka
Danko_46 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Panowie pomoże mi sie ktoś odnaleźć na tym forum ? bo sie czuje jak debil Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Transitpower Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Panowie pomoże mi sie ktoś odnaleźć na tym forum ? bo sie czuje jak debil Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W czym dokładnie można Ci pomóc? Najlepiej będzie jak podjedziesz na cotygodniowego spota i poznasz nas na żywo. Potem będzie łatwiej na forum się odnaleźć. Przypominam, że spot jest jutro Kto z Was ma srebrne B8 KR 770 cośtam z klubowymi ramkami?? f*ck MUSLIM
Danko_46 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Auto u mechanika do weekendu, zawieszenie robię. Ale na następny napewno przyjadę. Dużo was tam sie zjeżdża ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Shadow Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Panowie pomoże mi sie ktoś odnaleźć na tym forum ? bo sie czuje jak debil Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W czym dokładnie można Ci pomóc? Najlepiej będzie jak podjedziesz na cotygodniowego spota i poznasz nas na żywo. Potem będzie łatwiej na forum się odnaleźć. Przypominam, że spot jest jutro Kto z Was ma srebrne B8 KR 770 cośtam z klubowymi ramkami?? f*ck MUSLIM Właśnie, jutro spot bez problemów z dotarciem ? Obowiązuje jakiś dress code czy turban i plecak zostawić w domu ?[emoji14]
Danko_46 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Jak te klubowe ramki wyglądają i gdzie mozna je dostać ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi