Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pomógł by mi ktoś z podpieciem tej kiery ? Przy b7 ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przyjedź najpierw na spota. Daj się poznać, itp. A nie oczekuj że od razu po zalogowaniu na forum, ktoś Ci będzie pomagał. Nie od tego jest to forum i spoty.

Spokojnie. Na spocie bywało że rezaliśmy rzeczy które się fizjonomom nie śniły...

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Na spocie bywało że rezaliśmy rzeczy które się fizjonomom nie śniły...

no to fajnie sobie tam dogadzacie na tych spotach

Opublikowano

Powitać :hi:

Ścięta z dołu zdecydowanie lepiej wygląda :wink: Nie wiem czy Ci multi zadziała z B8 bezpieczniej było by poszukać kiery z audi tt s3 taką z chromem

d6e74ee4c0200c7c3c98d6990bc9750a.jpg

Napisz do siemiana on może mieć coś na 'magazynie' [emoji6]

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano

Przyjedź najpierw na spota. Daj się poznać, itp. A nie oczekuj że od razu po zalogowaniu na forum, ktoś Ci będzie pomagał. Nie od tego jest to forum i spoty.

Spokojnie. Na spocie bywało że rezaliśmy rzeczy które się fizjonomom nie śniły...

No popatrz... Napisałeś tego posta i cisza. Ale jak ja napisałem kiedyś dokładnie to samo komuś innemu, to wojna kilka dni trwała... :facepalm:

f*ck MUSLIM

Opublikowano

No popatrz... Napisałeś tego posta i cisza. Ale jak ja napisałem kiedyś dokładnie to samo komuś innemu, to wojna kilka dni trwała... :facepalm:

ha! ja przyznam szczerze, ze dopiero teraz zobaczylem ze to lennox napisal. jak to przeczytalem, nie zwrocilem uwagi na nick i myslalem ze to Ty :)

Opublikowano

Siema. :bry:

Wybieram sie do Bialki Tatrzanskiej wlasnie i moje pytanie : czy czynna juz jest obwodnica Krakowa? Jak najlepiej objechac Krakow przez te SDM? :wink:

Opublikowano

f*ck MUSLIM

Mario wakacje są... [emoji12] [emoji6]
Opublikowano

jakieś 20 minut temu była przejezdna autostarda w obu kierunkach - ale nie widze powodu dla którego miałby tam byc korek

Kraków w ciągu najbliższych 6 godzin objeżdżaj autostradą - Pielgrzymi idą na Błonia na powitanie Franciszka (pozamykane ulice koło Błoń) - impact na inne obszary Krakowa !

Potem będą wracać więc historia się powtórzy.

powodzenia

Opublikowano

Myslalem ze jestes koleżeński

P.S. ŚDM i love it !

f43fedf229efbf39f604191b9a8131d6.jpg

Opublikowano

jakieś 20 minut temu była przejezdna autostarda w obu kierunkach - ale nie widze powodu dla którego miałby tam byc korek

Kraków w ciągu najbliższych 6 godzin objeżdżaj autostradą - Pielgrzymi idą na Błonia na powitanie Franciszka (pozamykane ulice koło Błoń) - impact na inne obszary Krakowa !

Potem będą wracać więc historia się powtórzy.

powodzenia

Dzieki wielkie :grin: Objechalem i dalem rade, szkoda tylko, ze taka pogoda na moj urlop :(:D

Opublikowano

trzymajcie się tam w krakufku i okolicach

właśnie w RMF podali że znowu zmiana planów

helikopter be, transport kołowy wygrywa

współczucia

Opublikowano

:hi:

Myslalem ze jestes koleżeński

Udało Ci się?

Edytowane przez lennox

Opublikowano

trzymajcie się tam w krakufku i okolicach

właśnie w RMF podali że znowu zmiana planów

helikopter be, transport kołowy wygrywa

współczucia

W niedziele to sopiero bedzie sie dzialo. Wlasnie wtedy kolo poludnoa bede przejezdzac przez Krakow. Idzie to jakos objechac? Wtedy tez jest zakonczenie SDM :/

Opublikowano

jeśli będziesz wracał z Tatr w niedzielę - to wracaj tak jak jechałeś , (autostradą objązd) bo pielgrzymi będą w Brzegach - powinno jeszcze być OK.

Ale jeśli masz zamiar wracać po 14-15 to zrezygnuj ! Zaczną sie powroty do domu wielkiej masy ludzi - na pewno zablokują wszystkie drogi w tym autostradę na 100% i utkniesz na kilka godzin -unikaj autostrady jak ognia :)

Ostateczność to odbicie z Zakopianki na Wadowice i dalsza improwizacja.

(pod żadnym pozorem nie wolno jechać w okolice Krakowa po 14) - takie jest moje przewidywanie.

powodzenia

Opublikowano

Sam sie właśnie zastanawiam jak wracać do Krakowa. Czy pchać się na wieczór w Niedzielę czy jednak nie wyjechać o 2-3 rano i dojechać około 7-8.

Opublikowano

:siema:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.