Gość TrueOgre Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 zrobimy zrobimy chyba na zlocie letnim :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ale gdzie? myśle ze jak Waski nie zaakceptuje pomysłu u niego na działce :gwizdanie: to pojedziemy gdzieś nad wodę np. bagry sa blisko albo zakrzówek :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ale gdzie? myśle ze jak Waski nie zaakceptuje pomysłu u niego na działce :gwizdanie: to pojedziemy gdzieś nad wodę np. bagry sa blisko albo zakrzówek :gwizdanie: na pewno w niedzielę na zakrzówku będzie kupę miejsca :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ale gdzie? myśle ze jak Waski nie zaakceptuje pomysłu u niego na działce :gwizdanie: to pojedziemy gdzieś nad wodę np. bagry sa blisko :gwizdanie: :gwizdanie: jak tylko zostane w Krakowie zapraszam serdecznie. mam plan jechać na słowacje do parku wodnego ale zobaczymy jeszcze
sokolnh Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 mam plan jechać na słowacje do parku wodnego ale zobaczymy jeszcze tam zróbcie grilla
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 mam plan jechać na słowacje do parku wodnego ale zobaczymy jeszcze tam zróbcie grilla tak tak tam zapewne sie uda. Może sobota :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 mam plan jechać na słowacje do parku wodnego ale zobaczymy jeszcze Tatralandia ?
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 mam plan jechać na słowacje do parku wodnego ale zobaczymy jeszcze Tatralandia ? dokładnie
Tytus Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hhTJKgIxkIE
Cuber Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hhTJKgIxkIE widziałem ale milo było znowu posłuchac
boseron Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Panowie a czy czasmi ktoś z Was lubi wyjść w sobotę wieczorem na rynek krakowski się troszke zabawić w dobrym klubie.... gril oczywiście to fajna sprawa ,pytam przyszłościowo?
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Panowie a czy czasmi ktoś z Was lubi wyjść w sobotę wieczorem na rynek krakowski się troszke zabawić w dobrym klubie.... gril oczywiście to fajna sprawa ,pytam przyszłościowo? nie , nikt. wszyscy pantoflują w sobotę
Tukan Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hhTJKgIxkIE Dobra piosenka Witam wszystkich
Flyer Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Niejaki jacobson jedzie wlasnie z Robertem po B6 do Niemiec... Who's that?
Cuber Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Niejaki jacobson jedzie wlasnie z Robertem po B6 do Niemiec... Who's that? nie wiem
kepasa Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 hi Cuber... jak tam wózek? masz nowy? kiedy fota jest B7? chyba,że pominiesz i następna fotka będzie 'jest B8'
jarko Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Panowie a czy czasmi ktoś z Was lubi wyjść w sobotę wieczorem na rynek krakowski się troszke zabawić w dobrym klubie.... gril oczywiście to fajna sprawa ,pytam przyszłościowo? nie , nikt. wszyscy pantoflują w sobotę No dokładnie - ja zawsze sobotni wieczór spędzam w domu... _________________________________________________ Właśnie wróciłem z pracy... Włączam tv i :shocked: szacun
Cuber Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 hhehhe narazie szukam , moze cos znajde to pewnie napisze o tym na forum :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Panowie a czy czasmi ktoś z Was lubi wyjść w sobotę wieczorem na rynek krakowski się troszke zabawić w dobrym klubie.... gril oczywiście to fajna sprawa ,pytam przyszłościowo? nie , nikt. wszyscy pantoflują w sobotę No dokładnie - ja zawsze sobotni wieczór spędzam w domu... _________________________________________________ Właśnie wróciłem z pracy... Włączam tv i :shocked: szacun A co to za zdziwienie wiadome bylo ze Wisła bedzie góra
Rekomendowane odpowiedzi