Shadow Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja będę Widzieli ile socjalu dostaje wielodzietna syryjska rodzina ? 30 030 euro http://www.wykop.pl/link/3394573/syryjska-rodzina-tata-4-kobiety-i-23-gowniaki-dostaje/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja bede na chwile dzis , tak do 20-40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Mnie nie będzie , meczyk to sprawa priorytetowa Edytowane 11 Października 2016 przez boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Mnie też nie będzie (meczyk) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Meczyk meczykiem a spot spotem Mozna zaliczyć dwie rzeczy na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 jak by ktoś załatwił antene do odbioru TV DVB-T (taką pokojową) to ja mogę przywieźć lapka z tunerem TV - ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Z antena jest to problem za kązdym razem! Nie ma spota bo mecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Moze kupmy ze składki klubowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 jak by ktoś załatwił antene do odbioru TV DVB-T (taką pokojową) to ja mogę przywieźć lapka z tunerem TV - ja będę mialem gdzies 2szt, poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Mozna zaliczyć dwie rzeczy na raz Zalicza to sie panny a meczykiem delektuje [emoji4] Pany padła mi zmywarka 45 cm ktoś poleci coś rozsądnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Żeby jeszcze było co oglądać Ja będę bo nie ma się nad czym spuszczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Przychodzi gość go okulisty .... - mam dla Pana dwie wiadomości zła i dobra .... poproszę dobrą Za miesiąc będzie Pan czytał bez okularów - o swietnie a zła ? Ma Pan miesiąc na nauczenie sie braillea Żeby jeszcze było co oglądać Ja będę bo nie ma się nad czym spuszczać lepiej powiedz ze w Twoim wieku to trzeba naprawdę mocnych przeżyć zeby trysnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Łukasz , wiesz to z autopsji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Łukasz mówisz że tylko język pieska daje rade dogodzić Edytowane 11 Października 2016 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 jak by ktoś załatwił antene do odbioru TV DVB-T (taką pokojową) to ja mogę przywieźć lapka z tunerem TV - ja będę mialem gdzies 2szt, poszukam Ja mam, ale nie jestem pewny czy to działa jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 no i co tu oglądać poprostu żenua. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 no i co tu oglądać poprostu żenua.Du*a nie meczNaciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 ale gnieciuch żeby przez godzinę nie dać rady uklepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 heheh no fart jakich mało ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Mecz tragedia, jednak lepiej było się zebrać na spota OGr jak tam poszukiwania furki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi