boseron Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Kerczi ile za ta Bawarię chce, masz jakies foty ?
Radekst Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Tylko że Przemek to nie handlarz. Ludzie na pewnym poziomie zwyczajnie robią serwis nie patrząc na to że za miesiąc auto idzie na sell. Ma być zrobiony i tyle. Co byś powiedział na to że kupiłem teraz auto które miało zrobiony remont skrzyni w sierpniu a w październiku serwis w ASO a w listopadzie zostało wystawione? Słowo klucz ? FIRMA, faktura VAT, koszty itd. Czy Ty czytasz to co pisze? Przeciez mowie, ze nie odnosze sie do tego konkretnego egzemplarza i nie mowie, ze jakis Przemek to handlarz
edraven Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 A5 sportback Sorry, ale albo ja jestem ułomny albo ty. Ciezko inaczej zrozumieć Twoje słowa... "Btw, zawsze mnie smiesza te teksty mirkow handlarzy auto od handlarza zawsze jest po zrobionym dopiero co grubym serwisie bo przeciez to normalka, ze najpierw sie zawozi auto do naprawy i wymiany totalnie wszystkiego tak aby kupujacy nawet mial swiezutki olej, filtry i rozrzad "
boseron Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Pany temat C6 rzuciłem zeby poznać wasze zdanie choć wiem ze dla większości z Was auto malowane = szrot na ktorego szkoda czasu bo najważniejsze jest miernik i powłoka lakiernicza. Wiec Karolku wytłumacz Nam dlaczego padłeś ???
D4NTE Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) A5 sportback Graty marzy mi się taka PS. pasuje dane fury w profilu zmienić Edytowane 15 Grudnia 2016 przez D4NTE
boseron Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Uważasz ze ta C6 była nie warta zeby wyłożyć za nią 12 koła ?
edraven Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zmienie jak A4 znajdzie nowego właściciela
D4NTE Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zmienie jak A4 znajdzie nowego właściciela
KERCZI Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Padłem Odn. Tego co wkleił CUBER...Carycy... BMW 38tys
ruks Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Padłem :-))) BOSERON graty nowej furmanki :-) BOSERON a ja mam dla Ciebie zdrowy i porządny wóz. BMW e60 z 2009 r po lifcie na xenonie, ledach, skórze czarnej, czarne kombi, nie ubite, nie umęczone, 270kkm 2.0d NAVI, automat po dużym serwisie wszystko porobione...ale rozumiem ze to za rozsądne auto 8 biegowy automat ZF?
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 Pany temat C6 rzuciłem zeby poznać wasze zdanie choć wiem ze dla większości z Was auto malowane = szrot na ktorego szkoda czasu bo najważniejsze jest miernik i powłoka lakiernicza. Wiec Karolku wytłumacz Nam dlaczego padłeś ??? Łukasz, ten allroad co fotki pokazujesz są grubo z przed pół roku wiec wiec z którym to mechanikiem byłes to oglądać ? hhmmmmm okazja była już dawno a nie teraz i w którą mocno nie wierzę aby takie auto było za 12 tyś zł ....... przelicz sobie że kosztować by musiało 1,5-1,8 tys euro , doliczająć koszt lawety + zysk sprowadzającego ..... poszukaj co kupisz za 2 tys euro ale i tak nie wierzę aby handlarz chciał na tym zarobić 2 tys zł po prostu jest to nie możliwe Łukasz , czy nie lepiej kupić auto z stukającym zawieszeniem i np do zrobienia rozrządem ( mowa o silnikach 2,0 tdi czy tam TFSI ) ale bezwypadkowe lub poprawnie naprawione blacharsko i lakierniczo , niż auto naprawiane szybko gdzie szpachla zaczyna wychodzić , lakierowane całe i to paskudnie, gdzie licznik kręcony i uj wie co jeszcze...... Łukasz Ja wiem ze szukasz okazji ( ale jak zwykle później wychodzi dokładanie kasy ) ale niestety takowych nie ma w PL a tym bardziej handlarz okazji Ci nie zrobi .......
OGr Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Bosek, gdyby Cię naszło znowu na C6 z 4.2MPI to nawet nie masz co przeglądać aktualnych ogłoszeń w PL. Trochę mi ostatnio znajomi ich oglądali w PL i żaden nie trzymał się kupy.
Hugo Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Powiedz coś więcej, jaki rok, przebieg, wypas. Tak na sucho to ciezko coś wydumać. Cena 12k (chyba euro) nie wróżąca nic dobrego, pewnie jeszcze strzał w amora i poduchy, ale zapomniałeś dodać. http://icd.auto.pl/products,osobowe,audi-a6_allroad-c6_2006-2011
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 Łukasz nie 12 tyś tylko prawie 14 tyś do opłat ( + akcyza ) do naprawy prócz przodu jest również klapa tylnia , błotnik tylny i uj wie co jeszcze ...... ale 14 tys to dobra cena choć i tak wyjdzie pod 40 tys z ori czesciami
boseron Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Cuber tak sie składa ze wczoraj jeszcze było ogłoszenie na otomoto wiec jaki miał by gość w tym sens gdyby było jak mówisz pol roku nieaktualne ? Przed wczoraj byłem go oglądać , jutro miałem go kupić wczoraj dzwonił ze sprzedane to wszystko. Ja tam wole rozrząd i zawieche zeby była w super stanie niż lakier do poprawek . Co z tego ze auto z wierzchu cacy jak serce kaput ? Wole zeby mechanicznie był sprawny a lakier.... zawsze można położyć jeszcze raz , zreszta ile razy ty malowałes swoje furmanki Cuberku ? Audi A6 Allroad https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-allroad-uszkodzony-icd-kety-ID6yEMYF.html O prosze jeszcze wisi 13.8 ale poszła za 12 a przynajmniej tyle mi powiedział bo pytałem z ciekawości [emoji6]
OGr Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ci z Kent to chyba specjalizują się w wypadkowych.
boseron Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Klapa tył kupujesz w kolorze i prawy błotnik tył robisz w pyłek . Moim zdaniem sie opłaca Ogr wiem ze nie ma 4.2 w dobrym stanie bo od dawna śledzę te motory w tej budzie [emoji4] Edytowane 15 Grudnia 2016 przez boseron
KERCZI Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ja chyba jestem jakiś dziwny bo nie widzę nic a nic w tym temacie okazyjnego...
Rekomendowane odpowiedzi